bu bence haksızlık..

herşeye evet dediysen daha neler neler neler olacak hazırlıklı ol bence :6::6: istediğin herşeye kulp takılacak neler neler bence kesin kararlı davranmadığın sürece kayıp veren hep sen olacaksın dikkatli ol ayrıca düğün meselesi için birşey diyemeyeceğim böyle şeyler baştan konuşulur ve bence bu çocuk yapmaz ayrıca bence sen çocuğu bi iyice tart ölç biç ailesiz başedebilecek misin onunla ve ailesiyle öyle flört dönemine benzemez Allah korusun boşanmak çok kötü birşey bekara karı boşamak kolay gelir

Düüğün erkek tarafınındır , erkek evinin olduğu şehirde olur.
Biz ordudan kız aldık kınada gelinliğini giydi , hatta tutulan yeri kendileri karşıladı.Düğün gibi yaptı orada. Ama kuruyemiş kına tabiki erkek tarafındandı.
Bence isyan etmen doğru değil.

evet düğün erkek tarafında olur.kız tarafında kına yapılır.benim kardeşiminde böyle oldu.kına masrafını biz karşıladık.erkek tarafından,kınası,çerezi geldi.önce gelinliğini giydi.kında da bindallı giydi.:34:

evet düğün erkek tarafında olur.kız tarafında kına yapılır.benim kardeşiminde böyle oldu.kına masrafını biz karşıladık.erkek tarafından,kınası,çerezi geldi.önce gelinliğini giydi.kında da bindallı giydi.:34:

Ya ablacım ben seni çok seviyorum ya :)

kadinin yeri erkeginin yanidir bu bir.kina gecesini dugun gibi yaparsiniz bu da iki.gelinligini giyer oynarsin sonra da kinaligini giyersin kinan yakilir olur biter.dugunde erkek evinde olur.benimki oyle oldu bir hafta arayla ve gayette iyi oldu.bazilari da hemen gaza getirio yok herseye evet denir mi de falan.elbette evet denilmez herseye ama bazen de alttan almak sart.

kızlar kesin karar annemden geldi saçmalama düğün damadın olduğu yerde olur dedi kınanı burda güzel bir yerde yaparız dedi.erkek arkadaşımla anlaştık sonunda eşyalar istanbuldan benim istedğim yerlerden olucak alıcağımız evi ordaki düğün yerini ben seçicem bakalım şimdilik sorun yok gibi

eğer şehirler çok uzaksa ve maddiyat mümkünse kız tarafındada düğün yapılabilir
benim arkadaşlarım var 2 kere düğün yapanlar

kına da düğün gibi olyor ama tabii ki eğer çok istiyorlarsa kız tarafı kendi yaşadığı yerde düğün de yapabilirler.bir tanıdığım bir gün kına bir günde düğün yapmışlardı kendi şehirlerinde.tabii ki masrafları da kendileri karşılamıştı:34:

kızlar kesin karar annemden geldi saçmalama düğün damadın olduğu yerde olur dedi kınanı burda güzel bir yerde yaparız dedi.erkek arkadaşımla anlaştık sonunda eşyalar istanbuldan benim istedğim yerlerden olucak alıcağımız evi ordaki düğün yerini ben seçicem bakalım şimdilik sorun yok gibi

demek ki herşeyi sorun yapmamak gerekirmiş.allah mesut etsin.:34:

Back
X