Bu bencil düşünceden kurtulmak istiyorum

Bu görümcem iyidir bana zararı yok Allaha şükür severim ama dediğim gibi kafa uyusmuyor sıkılıyorum
belki o da sizden sıkılıyodur ama mecburiyetler işte.. Bu kadar kişiselleştirmeyin kafaya da fazla takmayın.. Hayatı seçimleriniz bu hale getirmiş bence sonuçlarını olgunca karşılayın.. Yoksa işiniz zor

Zaten onunda sıkıldıgına eminim:):)

Siz eşinizin ailesini sevmiyor musunuz ya da ısınamadınız mı acaba?

onlarla ortak konular bulmaya çalış ve kendini adapte et bence..böyle giderse eşine sararsın. Evlilik ne yazık ki ışıklı bir eğlence mekanı değil..

Senin kardeşin eve gelememiş olabilir görümcen de kocanın kardeşi sonuçta abisinin . Senin ailen geldiğinde eşin ben kendimi uşak gibi hissediyorum dese hoşuna gider mi ? Bence bu düşünceden uzaklaşmaya çalış gittikçe mutsuzlaşacaksın

Uzak tutmaya calısıyorum ama elimde değil sürekli evde oldugım icin sacma sapan seyleri takar oldum

onlarla ortak konular bulmaya çalış ve kendini adapte et bence..böyle giderse eşine sararsın. Evlilik ne yazık ki ışıklı bir eğlence mekanı değil..
1..2 saat görüşsek tamamda yatıya kaldıkları icin sohbet tıkanıyor bir yerden sonra

Bu gelen görümcemi seviyorum ama diğer görümceyi ve kv i sevmiyorum
ailem gelemiyorken onlar gelmesinler demek çok farklı bir kafa ama.siz nasıl ailenizi seviyorsanız eşinizde ailesini seviyor ve onları evine almayı da elbette ki ister,insanların karakteri ne olursa olsun.ailenizin gelememek için başka sebepleri var mı özel değilse? yani kızlarısınız sonuçta bazen ziyarete gelebilirler.durum farklıysa bilemeyeceğim ama bence siz bir ailesiniz,iyi geçinmeye bakın.ayrıca yabancı olduğunuz bir şehirde size destek çıkacak olanlar eşinizin ailesi.çalışmıyorsanız ya da çalışacak durumunuz yoksa kurslara falan gitseniz sosyal çevreniz gelişir belki eşinizin ailesinin üstünüzdeki baskıyı hafifletirsiniz kendinizce.ne dersiniz?

4 tane cocugu var onla bunları yapmak imkansız :):)

o zaman sıkılmaya zaman kalmaz ki

o çocukların her biri bir şey dese

bir ona bir buna baksan akşam olur

yemek bulaşık da zaten 8 kişiye dünya zaman alır

konu sıkılmak vs değil beninkiler yokken onlara neden hizmet ediyorum duygusu

takmayın bunu kendinizi doldurmayın

arayın annenizle kuzeninizle kim varsa bir görüntülü konuşun sonra girişin hazırlıklara

akşam da görümce ile muhabbet iyi değilse çocuklar ile oturun oynayın

onların okul anıları bile bazen çok eğlenceli olur anlattırın

Bu seni yoran hazirlik işi ne?
Görümcen gelmese yemek yapmicakmisin?
Cay icmicekmisin?
Evi temizlemicekmisin?
Niye hürrem sultan geliyor gibi davranıyorsun? Yap bir peynirli börek hazir yufakdan... bide kek... otur sende ye lapur lupur

evinize gelen insanlarla paylaşacak hiçbir şeyiniz yoksa o misafirlik yemek içmekten ibaret oluyor ve maalesef insan kendini kötü hissediyor. size hak veriyorum.

Belki şöyle bir durum olabilir. Konu sahibi eşinin ailesinden değil, onların kendi ailesine değer vermemesinden, yoklarmış gibi yapmalarından rahatsızlık duyuyordur. Eşi konu sahibinin ailesini aramıyorsa, hal hatır sorulmuyorsa belki dışlandıklarını düşünüyordur.

Temizliğe basladım bile ailemle görüntülü hergün konusuyorum birde duygusallıgım tuttu bu ara ondan galiba cok teşekkür ederim güzel yorumunuz icin ♡

Eşim sadece benim zorumla arar ailemi ama kendi ailesini de aramaz o yüzden o sıkıntı değil kv mesela ona sinir oluyorum diğer görümceye de sinir oluyorum benim annem kv ne git hizmet et falan der kv de ise istanbula kısın gitmeyin yazın gidin 1 ay kalın falan der yani ısınamadım herkese bu gelen görümcem iyi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…