Bu bencil düşünceden kurtulmak istiyorum

Yani sorun temizlik ve yemekte değil sorun sıkıcı ortam ailem cok uzakta ondan gelemiyor kardeşim 1 ay sonra gelecek insallah işte senede bir ancak gelebilir bizimkiler

Ailem uzakta oldugu icin gelemiyor kardeşim ilk defa 1 ay sonra gelecek insallah yani benimkiler senede 1 kere gelebilir ancak kurs yok malesef düşüncemin yanlıs oldugunu farkındayım elimde değil canım

Yani sorun temizlik ve yemekte değil sorun sıkıcı ortam ailem cok uzakta ondan gelemiyor kardeşim 1 ay sonra gelecek insallah işte senede bir ancak gelebilir bizimkiler

Ama güzel ortamida sen yarat... dene yani. Bu kadinin ilgili olduğu bir konu vardir. Normal sohbet et. Yöresel yemekler yapın. Eşinin çocukluğunu sor. Azcik girişken ol.

Ama güzel ortamida sen yarat... dene yani. Bu kadinin ilgili olduğu bir konu vardir. Normal sohbet et. Yöresel yemekler yapın. Eşinin çocukluğunu sor. Azcik girişken ol.
Yani ilgi alanı diğer eltimin hayatı ya da kendi eltileri dedikodu :):) neyse haklısınız insanlar evime geliyor biraz ilgiden bir sey olmaz relg zamanım ondan galiba bu duygu karmasası teşekkür ederim güzel tavsiyelerin icin ♡

bende size benzer durumdayim benimde ailem uzak ve senede bir kac kez goruyorum ama esimin ailesini akrabalarini cok sık goruyorum istesemde istemesemde gelirler ben giderim mecburiyetten ama insanda kendi ailesi akrabalariyla zaman gecirmek istiyor seni cok iyi anliyorum ben 7 senedir bu durumdayim uzaga gelin gitmek cok zormus ben hic zorlancagimi dusunmemistim insan evlenirken basireti baglaniyor zaten Hesappasif

Ailem uzakta oldugu icin gelemiyor kardeşim ilk defa 1 ay sonra gelecek insallah yani benimkiler senede 1 kere gelebilir ancak kurs yok malesef düşüncemin yanlıs oldugunu farkındayım elimde değil canım
yani aileniz bilir tabiki imkanlarınıza bir şey diyemem ama evinize gelen insanları güzel ağırlamaya,güler yüzlü olmaya çalışın,iyi geçinmeye çalışın ki ilerde daha büyük sorunlar çıkmasın.bu bölüm altında neler neler var görüyorsunuz her gün :) elinizde değildir doğrudur bende büyük konuşmak istemiyorum ama az buçuk empati yaptığımda aileniz uzakta olduğu için çok sıkıldığınızı ve hava değişikliğinin iyi gelebileceğini düşünüyorum,biraz gitseniz ailenizin yanına?
kayınvalideniz sizi açmıyor olabilir ama onunla farklı konularda iletişim kurmayı deneyin,sohbete biraz renk katın belki başka yönlerini görürsünüz.ne bileyim yani tek bir çerçeveden bakmayın bu olaya bir şeyleri biraz değiştirin demek istiyorum.Allah yardımcınız olsun :)

Öyle açık net ifade etmişsiniz ki tebrik ederim açık sozlulugunuzden dolayı. Ama şöyle düşünün madem aile uzakta sizinkiler gelince uzun kalırlar daha güzel vakit geçirirsiniz gorumcenin 2 saat oturur gider. Keşke gurbet olmasa bunların ötesinde tabi

Aminn .Ailemin yanına subatta gideceğim canım yani daha yenide kaynastıgımız icin cok bi konu bulamıyoruz bulsakda kafa yapımızda cok uygun değil ama misafir geldikleri ici güleryüz gmsteriyorum tabi vakti iyi değerlendirmeye calıcam dediğiniz gibi teşekkür ederim yorumunuz icin ♡♡

Görümcemde yatıya geliyor ama tabi iki günlüğüne kısa yani .ben cok pişmanım bekarlarada uyarı olsun aile bırakılmamalı

Anneniz gelip uzun sura kalsa belki daha ıyı hıssedersınız gelebılırse oyle yapın o varken mısafır agırlamak bıle hosunuza gıdecektır aslında bırıkmıssınız aılenızı cok az gordugunuz ıcın ben annemı her gun gormesem huzursuz oluyorum ısınız zor

Bende ne var ki diyordum ama öyle olmuyormus hic sevmediğiniz akrabaları bile özlüyorsunuz bekarkara örnek olalım gurbete geli gitmeyin eşiniz iyi dahi olsa cekilmiyor gurbet

Kücük kardeşimin okulu oldugu ici gelemiyor evet o olsaydı daha emin olurdum kendimden aman misafirle şimdi ne konusucam diye düşünmezdim bile ama sartlar

O zaman 15 tatıl yaklasıyor 15 tatılde kardesınızı de alıp size gelsin bence cok guzel olur
15 tatilde biz gidicez bizden önce üniversiteli diğer kardeşim finalleri bitimce gelicek insallah aksilik cıkmazsa dört gözle bekliyorum :) sağolun bu arada desteğiniz icin ♡♡

Ters mantık düşünmeyi deneseniz. Sizin aileniz yakın eşinizin ailesi uzak olsa eşiniz sizin ailenizi istemese ?

Ne hissedersiniz ? Saçma geldi dimi. Bunun farkında olup kafanızdan atmaya çalışmanız çok güzel. Sürekli gelmiyorlar ya sonuçta idare eden herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz. Eşinizin hatrına katlanın.

Çok takıntı yaptıysanız da ailenize bahsedin daha sık gelin yoksa kocamla aramız açılacak derseniz atlar gelir dururlar

Zaten içimizdeki düşünceler dışa vurursa eşinizde aynısını size yapar daha beter olur.

Sık gelemiyorlar ki ama sık gelseler eminim ki karsı tarafın gözüne batar .eşim icin bir şey belli etmiyorum işte misafir sonucta haklısınız

bi uğraş edinin ahşap boyama örgü dikiş falan yada kurslara gidin ingilizce olur yemek olur yani ilginizi çekecek şeylerle ilgilenmeye çalışın
Şu an kpss calısıyorım arada kütüphaneye gidiyorum işte sürekli gidemiyorum uzak oldugu icin

bende gurbetteyim herkes kendi ailesini ister elbette ama bence eşinin ailesini kendi ailen gibi benimsersen sorun ortadan kalkar. bence kalbinin sevgiye açmalısın. sevmeye benimsemeye çalış yoksa hayat geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…