Dediğiniz süre ne zaman şu an bakıcı bakmaya başladınız mı? Sizi anlıyorum ama bende çocugumun çocuguna bakmam en fazla 1 ay 2 ay sonrası yok. Çocuk bakmak çok zor helede yaşlıysan bence siz de hemen birini bulun kadın alışana kadar anneniz 15 gün yanında kalsın sonra gitsin kaldıramıyor demekki kadın ne yapsınBakın çaresiz kaldığım için annemi çağırdım anneme sürekli baktırmak gibi bi düşüncem yok zaten annemin huyunu bildiğim için baktırmayı düşünmedim . Bakıcı bulur bulmaz annem evine gidecek
Bakın çaresiz kaldığım için annemi çağırdım anneme sürekli baktırmak gibi bi düşüncem yok zaten annemin huyunu bildiğim için baktırmayı düşünmedim . Bakıcı bulur bulmaz annem evine gidecek
Canım imam bu soruyu son zamanlarda bende çok soruyorum kendime malesef annelere zor geliyor bakması bence düzgün bir bakıcı bul ve anneni yolla bu şekilde aranızdaki ilişki allah korusun kopma seviyesine gelmesin birbirinizi kırmadan noktalamış olursun allah yardomcin olsunMerhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde çok sıkıntılı günler yaşadım . Şimdi o zor günleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay önce işe başladım bakıcı bulamadığım için çocuğuma annem bakıyor . Yani çaresiz kaldım annemi çağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Çocuğum çok hareketli diğer bebeklere göre. Ya da belki bana öyle geliyor Çünkü tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem çocuğuma bakmaktan hiç memnun değil.sürekli şikayet halinde. Böyle çocuk görmedim ben . Çok yaramaz . Akşama kadar ayağında dönmek gerekir bu çocuğun . Senin çocuğunun başına çoban gerek. Vs bi sürü laf diyor. Yani çocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama sürekli tersler gibi cvp veriyor bana.çocuk bugün ne yedi diyorum çorba mı yapsak diyorum onu da annesi düşünsün ben mi düşüncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani çocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gönderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr üzüldüm ki bugün koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .
Belli bir yaştan sonra insanın kafası hiç kimseyi almıyor.hele hele anneniz yaşındaki biri 1 yaşındaki bebeğe bakması enerji açısından çok zor..siz bakıcı arayınMerhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde çok sıkıntılı günler yaşadım . Şimdi o zor günleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay önce işe başladım bakıcı bulamadığım için çocuğuma annem bakıyor . Yani çaresiz kaldım annemi çağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Çocuğum çok hareketli diğer bebeklere göre. Ya da belki bana öyle geliyor Çünkü tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem çocuğuma bakmaktan hiç memnun değil.sürekli şikayet halinde. Böyle çocuk görmedim ben . Çok yaramaz . Akşama kadar ayağında dönmek gerekir bu çocuğun . Senin çocuğunun başına çoban gerek. Vs bi sürü laf diyor. Yani çocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama sürekli tersler gibi cvp veriyor bana.çocuk bugün ne yedi diyorum çorba mı yapsak diyorum onu da annesi düşünsün ben mi düşüncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani çocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gönderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr üzüldüm ki bugün koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .
Belli ki annenizle olmayacak. Sizi cok iyi anliyorum, destek beklemenizi cok iyi anliyorum. Ama bu sorumluluk annenize cok agir gelmis, surekli sinirlenecek, tersleyecek. Bebege de yansitirsa daha da kotu olur.Evet galiba zor geliyor ama ne yapayım benim çocuğum da hareketli bayağı sürekli ilgi bekleyen bir çocuk diş dönemi falan bayağı kötü geçti annem destek olmayınca ben kendimi kötü hissediyorum
Mümkünse bakıcı şart. Bebek de hisseder gerilimiMerhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde çok sıkıntılı günler yaşadım . Şimdi o zor günleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay önce işe başladım bakıcı bulamadığım için çocuğuma annem bakıyor . Yani çaresiz kaldım annemi çağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Çocuğum çok hareketli diğer bebeklere göre. Ya da belki bana öyle geliyor Çünkü tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem çocuğuma bakmaktan hiç memnun değil.sürekli şikayet halinde. Böyle çocuk görmedim ben . Çok yaramaz . Akşama kadar ayağında dönmek gerekir bu çocuğun . Senin çocuğunun başına çoban gerek. Vs bi sürü laf diyor. Yani çocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama sürekli tersler gibi cvp veriyor bana.çocuk bugün ne yedi diyorum çorba mı yapsak diyorum onu da annesi düşünsün ben mi düşüncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani çocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gönderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr üzüldüm ki bugün koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .
ahahaha seninki bakıyor en azından kardes, benimki ölümden döndüğüm doğumdan sonra 1 hafta zor durdu...yataktan bile kalkamamıştım daha..giderlerken babam "kızım istersen annen biraz daha kalsın, biz idare ederiz kardeşinle" dedi diye babama bi bakışı vardı aynen böyleMerhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde çok sıkıntılı günler yaşadım . Şimdi o zor günleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay önce işe başladım bakıcı bulamadığım için çocuğuma annem bakıyor . Yani çaresiz kaldım annemi çağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Çocuğum çok hareketli diğer bebeklere göre. Ya da belki bana öyle geliyor Çünkü tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem çocuğuma bakmaktan hiç memnun değil.sürekli şikayet halinde. Böyle çocuk görmedim ben . Çok yaramaz . Akşama kadar ayağında dönmek gerekir bu çocuğun . Senin çocuğunun başına çoban gerek. Vs bi sürü laf diyor. Yani çocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama sürekli tersler gibi cvp veriyor bana.çocuk bugün ne yedi diyorum çorba mı yapsak diyorum onu da annesi düşünsün ben mi düşüncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani çocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gönderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr üzüldüm ki bugün koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .
Tabiki bakmak zorunda değil ama bakarım dediyse de sevgiyle bakmak zorunda. Bence siz çocuğunuzu sevgisiz biriyle baş başa kalmak zorunda bırakmayın.Merhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde çok sıkıntılı günler yaşadım . Şimdi o zor günleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay önce işe başladım bakıcı bulamadığım için çocuğuma annem bakıyor . Yani çaresiz kaldım annemi çağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Çocuğum çok hareketli diğer bebeklere göre. Ya da belki bana öyle geliyor Çünkü tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem çocuğuma bakmaktan hiç memnun değil.sürekli şikayet halinde. Böyle çocuk görmedim ben . Çok yaramaz . Akşama kadar ayağında dönmek gerekir bu çocuğun . Senin çocuğunun başına çoban gerek. Vs bi sürü laf diyor. Yani çocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama sürekli tersler gibi cvp veriyor bana.çocuk bugün ne yedi diyorum çorba mı yapsak diyorum onu da annesi düşünsün ben mi düşüncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani çocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gönderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr üzüldüm ki bugün koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .
Sen de benden bir tık iyisin. Ben o 1 haftayı da göremedim.ahahaha seninki bakıyor en azından kardes, benimki ölümden döndüğüm doğumdan sonra 1 hafta zor durdu...yataktan bile kalkamamıştım daha..giderlerken babam "kızım istersen annen biraz daha kalsın, biz idare ederiz kardeşinle" dedi diye babama bi bakışı vardı aynen böyle..yapayalniz bakıcı aradım o halimle...sen yine de hoş tutmaya çalış, yoruluyordur belki...bakmam dememiş en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?