- 7 Ocak 2019
- 443
- 953
- 18
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
İyi de konu sahibi adama çektiriyordu, adam konu sahibini mutlu etme derdindeydi hep niye gereksiz kadın dayanışmasi yapıyorsunuz karşı tarafı bilmeden? Valla ben adamcağıza üzüldüm gereksiz hirpalandi ama konu sahibine de bir şey deme hakkim yok çünkü ben de konu sahibi gibiyim.daha once deneyimledigimiz bir aciya beden ayni tepkiyi vermiyor bence
soyle dusunun eger dediginiz gibi bir olaya ayni aciyi surekli yasayacak olsaydik ölen yakinlarimizin ardindaki aci hic korelmezdi sanirim
doganin kanunu bu hayat bir sekilde devam eder
bence tavriniz cok guzel boyle devam edin
o alsin motoru konussun saatlerce telefonla boyle sacma sapan ergen hareketleriyle devam etsin
evlenince ayrilacakmis oz guvene bak yani sen beni birakamazsin ben evlenince seni birakip daha cok canini yakacagim
aha al buyur ayrildin napacaksa yapsin simdi
vazgecilmez olmadigini gozune gozune sok bence
e hani bu çocuk geçen gün kahkaha atıyomuş? şimdi de mutsuz diyolar.. bi karar versinler yahu..biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
bayan ayrilmalarina yakin bir zamanda aslinda nisanlisinin bize anlattigi gibi olmadigini hep uzerini kapattiginiİyi de konu sahibi adama çektiriyordu, adam konu sahibini mutlu etme derdindeydi hep niye gereksiz kadın dayanışmasi yapıyorsunuz karşı tarafı bilmeden? Valla ben adamcağıza üzüldüm gereksiz hirpalandi ama konu sahibine de bir şey deme hakkim yok çünkü ben de konu sahibi gibiyim.
Anaaa yeşermişsin kız öyle bir klüp mü varmışDuygu durumunuz normal. Ya da anormalse bende anormalim.
Çünkü nişan atıp 1 ay sonra eşimle tanışıp kör kütük aşık olmuştum. 3 sene flört ettik şimdi 4 yıldır evliyiz, iyi ki o nişanı atmışım.
Haketmeyenin arkasından üzüntü de anca 1 2 ay oluyor işte ne yapacaksın. Daha fazla zorlasam üzülemezdim
birde eğer hirpalandiysa en basindan birakabilirdiİyi de konu sahibi adama çektiriyordu, adam konu sahibini mutlu etme derdindeydi hep niye gereksiz kadın dayanışmasi yapıyorsunuz karşı tarafı bilmeden? Valla ben adamcağıza üzüldüm gereksiz hirpalandi ama konu sahibine de bir şey deme hakkim yok çünkü ben de konu sahibi gibiyim.
Kuzum bu kulubü ben rica ettim Mune hanımdan, daha doğrusu ben "kedi annesiyim anneler kulübüne girmek istiyorum bende anneyim neden biz hayvanseverlerin kulübü yok" dedim. o da sağolsun fikri geliştirip kazen ile görüşmüş. Yaratıcılıklarını konuşturup doğa kulübü kurmuşlar. Bu kulüp hayvan ve bitki severler için açıldı.Anaaa yeşermişsin kız öyle bir klüp mü varmışbeni da heyvanseverler olarak boyasalarya Bi renge
Temiz bitmiş . Hiç bir yerden çıkmaz merak etme. Yasayan birisi olarak söylüyorumbiliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
Oovv bayıldıııım bende evimi hayvanat bahçesine dönüştürme yolunda ilerliyorum hele de konu kediyse gelsin yemyeşiller, hayvanlar için bişeyler de yapalım hemKuzum bu kulubü ben rica ettim Mune hanımdan, daha doğrusu ben "kedi annesiyim anneler kulübüne girmek istiyorum bende anneyim neden biz hayvanseverlerin kulübü yok" dedim. o da sağolsun fikri geliştirip kazen ile görüşmüş. Yaratıcılıklarını konuşturup doğa kulübü kurmuşlar. Bu kulüp hayvan ve bitki severler için açıldı.
Giriş yapmak için benim profilime tıklayın sayfanın en altına inin Mune hanım bana link bırakmıştı. Tıklayın kaydı oradan yapıyorsunuz.
Kadın adamın da psikoljisini bozdu, adam bence ondan öyle dedi. çok lackalamisti iyi oldu bittiği.birde eğer hirpalandiysa en basindan birakabilirdi
ne demek seni bosamak icin seninle evleniyorum
bunu bir kadin bir adama soylemis olsa ayni tepkiyi bayanada verirdim
bayan burada cok konu acti cok hatalarindan bahsettik kendisinede cok kizdik
dayanisma degil yani
ne kadar güzel mutluluğunuz daim olsun inşallahDuygu durumunuz normal. Ya da anormalse bende anormalim.
Çünkü nişan atıp 1 ay sonra eşimle tanışıp kör kütük aşık olmuştum. 3 sene flört ettik şimdi 4 yıldır evliyiz, iyi ki o nişanı atmışım.
Haketmeyenin arkasından üzüntü de anca 1 2 ay oluyor işte ne yapacaksın. Daha fazla zorlasam üzülemezdim
bana hiç o mutluluğu doğru insanı bulamayacakmışım gibi geliyor ama hadi hayırlısıyaşananları bilmiyorum ama tabiki böyle olun. hayat çok kısa geçmişe bakıp üzülmeyecek kadar. bırakın o mutsuzlugunda boğulsun gezin tozun kitap okuyun kurslara katılın geçmişi düsünmeyin. bir komşumuz 3 nisanlisindan ayrılmıştı daha sonra mutluluğu buldu ve evlendi. kim ne der diye düsünmeyin. aynı işyerinde olmanız tek dezavantaj bence
çok teşekkür ederim inşallah herkes mutlu olsunYaş ilerledikçe insanların acılarla baş etme şekli ve süresi değişiyor. Siz atlatmışsınız gibi geldi bana. Yani yaptığı kötü şeyleri düşünmek sizi soğutmuş. Çok da iyi olmuş. Bir ömür mutluluklar.
ne alakası var abartmayın ya ondan ayrıldıktan sonra on kişiden fazla teklif geldi ilişki yaşamaya odaklı olsam kabul ederim birisini geçerim ama öyle değilÇocuğun bir önemi yok, sen ilişki yaşamaya odaklısın.
Yalvarmaların bu yüzdendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?