Bu benim duygu durumum normal mi?

Bence çok normal.
Yaşımız ilerledikçe o ayrılık sonrası bunalımının süreci kısalıyor.
Bir insanın gitmesini atlatabilmek istersen 10 sn de sürebilir.
Hepsi bizim beynimizde bitiyor.
Ne güzel ki sen hemen atlatmayı seçmişsin boşuna vakit harcamak yerine.
Ayrıldık şimdi gideyim hüzünlü şarkılar dinleyip aylarca ağlayayım olayı bir mit yani.
Seçmediğin sürece o dönemi yaşamazsın.
teşekkür ederim sanki illa böyle zamanlarda çok kötü olup ölüp bitmek gerekiyormuş gibi geliyor sanırım
dün bana laf atıyor aklınca hem de çok terbiyesizce bir şey söyledi
nasıl bir insandan kurtulmuşum ben böyle anlatamam

O adamdan kurtulduğun için üstünden büyük bi yük kalktı senin ondan böylesin prenses eski konularını biliyorum o yüzden yazıyorum bunu..
şükür kurtulmuşum ayrıldıktan sonra bir sürü pisliğini duydum bana söylememişler ya neden söylemiyorsunuz delircem

biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
Yoo. Adam umruna takmayınca sizin beynınız de artık herhalde sizden bagınsız bor kararla sizi silkelemiş olabılır:) mutluluklar

Haksızlığa uğrayan tarafsınız demek ki. Hayat sizin durumunuzda olanları güzelliklerle karşılaştırırken, diğer tarafı mutsuzluğa pişmanlığa itiyor.
Er ya da geç bu böyle.
Ya ceyz dün serviste oturduğum yer batmış eğildim onu siliyordum arkadaşına söyler gibi diyor ki götünü sallama yani bana diyor terbiyesiz düşünebiliyor musun nasıl rezil bi herif bu dünden beri sinirlerim çok bozuk
ve bana hayatımda bir kere cluba gittim dedi öğrendim ki öyle ortamlardan çıkmıyormuş önceden ve bunu kuzenim biliyormuş bana söylememiş

Bencr gayette umrunuzda bu kadar detayli bilgiyi bilemezdin umrunuzda olmasa. Nerde ne yaptigina kadar biliyorsunuz. Bence gercekten umursamamyi deneyin nerde naptigi nasil mutlu oldugu sizi ilgilendirmesin. Bu sekilde onunuze daha rahat bakarsiniz.

Tabiki 3 yıl surmesin aciniz ama bence biraz tek başınıza kalın derim ben .Biraz kendinizi dinleyin kafanız rahat bir şekilde ilişkiye başlayın elbet ama hemen değil tabi bu benim fikrim .Yani illaki hayatınızda bir ilişki odası mi gerekli

biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
yani böyle
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
kötü düşünmeyin , daha önce zaten çok büyük stres ve üzüntü yaşamışsınız ve sizin için çoktan bitmiş bu ilişki alışkanlığı kalmış o yüzden bu durumdasınız inşalallah bu şekilde devam eder ve tamamen bitirir hayatınıza gerçek anlamda sevip sevileceğiniz birini alırsınız

neden bilmiyorum ama okuyunca çok mutlu oldum . helal olsun sana bu forumda böyle entrylere ve böyle güçlü kızlara ihtiyacımız var işte :)

usuyenprenses usuyenprenses bu duygu durumun çok normal sakın pes etme. Ben nişan attığımda 3 ay sonra haklı olduğum halde af dilemiştim ve tüm hayatım zehir oldu. Ömrümden tam 4 yıl çalındı. Evlensen de emin ol boşanacaksın bunu düşün.

Eski eşim o zamanlar arkadaşları ile tatile gittiğini görünce nasıl ya nasıl hayatına böyle devam eder diye hırs yapmıştım, ne kadar gereksizmiş, keşke bıraksaydım da ne hali varsa görseydi.

3 yıl evli kaldım. Evliliğimden hiçbirşey anlamadım. Boşandım 3 yıl geçti.. Şu anda hayatımda birisi var ve bana kimsenin vermediği değeri veriyor. Kendimi daha onunla evlenmeden aile gibi hissediyorum, çünkü hissettiriyor.

İlerde kendini iyi hissettiğinde harika insanlarla karşılaşacaksın. Onu görmek seni üzmesin.

Bu arada ben de bu süreci yoga ve ingilizce kursunda vakit geçirerek kendimi geliştirerek atlattım.

Sakın pes etme.. Sen çok değerlisin.. Böyle bir adam seni haketmiyor bunun bilincinde ol.

çünkü sende bıkmış yorulmuştun prenses
alışkanlıktı o yüzden uzatıyor da uzatıyordun
diğerinde yeteri kadar acı yaşadığından da o yetti bence sana

merak etme patlama falan olmaz Allah ın izniyle
o ise şuan erkeklerin ayrılıktan sonraki sendromu durumlarını yaşıyor

Bence senin sevgin bitmişti ama onu takıntı haline getirmiştin. Dolayısıyla kesin bittiğini anlayınca unutman zor olmadı.
Bu arada seni tebrik ederim. Umarım hepimiz bu kadar güçlü olabiliriz. Böyle devam et. Allah daha iyi etsin.

kuzeniniz neden gelip o adamdan bahsediyor
sen ileriye bakmak isterken neden geriye götürüyor
madem bu adamdan ayrıldın ve kabullendin ileriye bak kuzum
adam olsaydı karşında değil yanında olurdu

değişikliği kendin için yapınca iyi geliyo o sana göstermek belki delirtmek için yaptığı için yaptığı hiçbişeyden mutlu olamıyo kendini avutuyo sanırım. yogaya ingilizceye psikologa devam.

biz aynı iş yerindeyiz
baya baya umrumda değil
yani böyle
şimdi noldu

Yani sen ''Ben bu adamdan ayrıldım ama hiç bunalıma girmedim, kendimi paralamadım'' diyor ve bunun çok garip bir durum olduğunu düşünüyor ve bir de dert ediyorsun öyle mi? :D

Ya bence sen böyle sürekli birileri benimle ilgilensin, öğüt falan versin diye kendine dert çıkarıyorsun. Senin durum iyice komediye döndü...

biz aynı iş yerindeyiz
baya baya umrumda değil
yani böyle
şimdi noldu
Konularını hatırlamıyorum, Sana eski ilişkini hatırlatan kişiler dostun değil demeye geldim. Onlarla arana mesafe koy. Hayat böyle bir şey deneyimler olgunlaştırdıkça Yen’i yıkımlarda toparlanmak kolay olur. Eskiyi bit pazarına gönder yenilere doğru meyillen hayata bak yaşamaya bak. Kafan almadığı sürece nişan isteme gibi ciddi adımlar atma. Bir tane hayatımız var kötü yaşamamalıyız

Boşver bu Duyguların tadını çıkar. Çokta Düşünme.
Ne yaptığı ile de ilgilenme.
Yani takip etme artık yok onu giymiş bunu Yazmış vs gibi.
Merakta etme önüne bak.

Sizin icin karsinizdaki insanin kim oldugu onemli degil ki. Ille koca adayi olsun,sevgili olsun vs derdindesiniz. Ille birinden hoslanmalisiniz,ille nisanli olmalisiniz falan. O yuzden adami takmiyorsunuz dogal olarak. Ne guzel iste

Back
X