Bu benim kardeşimmi

benım kendı kardesım ve annemden bende haksızlıklar yasadım. yani tek sen değilsin. hatta kız kardesım nefret durumuna getırdı kıskanclıgını. ama ben olayları oldugu gibi kabul edebılmeyı ogrendım(uzule uzule). cunku o duygular onlara ait bana değil. ben sadece allah gorsun ve benım kapılarımı acsın, onların şerrınden benı ve oglumu korusun dıye dua ederım hep. hayatta herkesın sınavları vardır bunlar kısıyı olgunluga ulastırır,, malesef buda acıyla olur. bir soz vardır bence dogru. sana bırı tokat atarsa, dıger yanagını uzat. bence hıcbır kın besleme sadece kendını onlardan koru gardını al.

Annen bunu olduğu gibi neden ve nasıl anlattı ona şaştım.
kardeşinden ziyade.
Annem ona kızgınlığından anlattı ondan konu geldi öyle konuşurken ablamla halen kırgınlarmı dedim ablam eşinden boşandı belki 20 kez aldatıldı enson eve kadını getirdiği için ablama milletin içinde kadın olsaydında kocanı elinde tutsaydın demiş ablamda kırgındı annemde yeter artık onun yaptıkları benim diğer çoçuklarımın canını yakıyor artık şuna daha dazla yüz vermeyin senin için bile böyle böyle diyor bundan size kardeş olmaz sürekli kardeşlerinin açığını bulup millete anlatan bir insan ben böyle yetiştirmedim sizi bilin bunu artık dedi

O zaman kardeş de olsa uzak olmakta fayda var.
sanırım sizin hayatınızı kıskanıyor.

O zaman kardeş de olsa uzak olmakta fayda var.
sanırım sizin hayatınızı kıskanıyor.
Valla bütün kardeşlerime eşlerine takıkdı hep bana anlatırdı geçen yaz gittiğimdede gelinle ablamı anlatıyordu kocasıyla bende yooo gelinimiz iyi kız siz yalnış anlamışsınız dedim sürekli onlar anlatmaya çalıştıkça ben kapattım o günden sonra fark ettim karı koca beni düşman bellediler böyle konuşacağını hiç tahmin bile etmez hatta aklımın bir ucundan geçmezdi evet artık mesafeli olucam bundan sonra

ara sor sen onun evladını aramışsın düşünmüşsün o senin evladın ameliyat olacakken deli diyor. bu kadar saf olma bence. madem böyle bir şey var sor soruştur olay büyürsede büyüsün. nankör insanları kardeşin bile olsa hayatında tutmayacaksın. çünkü dünyaları versen senden kötüsü olmaz

bnce sizi kiskanmis arayıp her şeyi tek TeK söyleyin bilsin terbiyesizligini bir sahada arayıp sormayın derim ki gorusmeyin bile

Bence de ara sor...evet dedim çünkü öylesin bla bla bla...ya varırsa olay bayramdan bayrama görüşursun belki.

Ama belki de diyecek ki evet dedim Özür dilerim başıma gelenler çocuğun hastalığı iyice saçmaladim affet.

Sor bence kardeşin sonuçta.

konuyu ilk okumaya baslayınca bu kadarını tahmin edememiştim ama pes yani fesatlığın bu kadarı ... diiyecek birşey yok hiç takma bile öyle insanları

Kızlar ara sor demişsiniz ama anneme hayatı maf eder babama el kaldırmışlığı var annemede yapar diye korkuyorum anneme vurmasa bile 100/100 eminim kırar döker annemin evini yetmez bide sokağa atar kendini bağırarak rezillikden hiç korkmaz annem benim nasıl birisi olduğumu bildiği için zaten söyledi sadece artık yüz göz olma değer verme bu kadar iki ablasını çok iyi kullanıyor bide millete anlatıyor abarta abarta artık başedemiyorum dedi onun için üstü kapalı sorcam ayyy teyzesi sen kızımı hiçmi merak etmiyorsun yoksa sevmiyormusun tarzı sormayı düşünüyorum bakalım

Ee annenede pes doğrusu, maşallah koli koli yumurtlamış,(özür dilerim) annenin amacı ne.
Kardeşin eğer gerçekten öyle densiz konuştu ise çok yazık,
Bence kendini bukadar üzeceğine git, annem böyle böyle dedi ben çok üzülüyorum nedenini bana açıklarmısın, de kardeşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…