- 11 Temmuz 2011
- 645
- 513
- 123
- 46
- Konu Sahibi magic girl
-
ablanın böyle düşünmesinde bir anlam olmalı. yani aynı evde büyüp aynı kültürü alan insanlarda bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum. aç gözlülük çok anormal bir duygu. herşeyi olabilir ama hiç birşeyi yokmuş gibi isyan eder. tüm mülkün sahibi Allah. istediğine istediği kadar verir. kanaatkar olsa belki Allah ummadığı yerden verecek. bizim de bir akraba böyle oldu. çocukluğumuz gençliğimiz onların içinde geçti. dünyadaki en iyi niyetli en alçak gönüllü insanlar olarak bilirdim. geçen öğrendim ki tüm sülaleyi birbirine düşürmüş. annenemin bir evi var. dedem ölmeden tüm malı çocuklara Verdi. annannem yaşlı ve hasta bir kadın. tek yaşıyor. evi de markete pazara uzak. küçük teyzeme verdikleri ev ile değişelim demiş. zaten teyzemin başka bir evi var. markete pazara yakın diye. herkes halinden memnun. sadece evleri değişecekler. bu bizim iyi bildiğimiz insanlar çılgına dönmüş. efendim neymiş, annannem ölünce ev onlara kalacakmış. ki dedem onlara iki ev bir araba zaten Verdi. digger çocuklardan daha çok kayırdı. içlerindeki şeytan bir anda dışarı çıktı. bunlar o insanlar olamaz diyorum. daha annannem ölmeden hesap kitap derdine düşmüşler. annaneme evi değiştirirsen ben sana bir daha bakmam filan. kadına olmadık sözler söylemişler. ayda evlerine 7-8 bin giriyor. herşeyleri var. ama açgözlülüğü hiç bir mal doyurmuyor. boşa dememişler gözünü toprak doyursun diye.Laf taşımak hakkında yorumsuzum canım ama benim kardeşim zaten hep anlatırdı bana yok ablamın şunu var annemin bunu var bana vermiyorlar diye mesela bir örnek vereyim ablam boşandı eşyalarını yeni evlenecek durumu olmayan birine vermiş bunu bile günlerce karı koca bana anlattılar abarta abarta bize vermedi gitti elaleme verdi bizim ihtiyacımız varken diye aslında yok ama sırf ablama muğzur etiketi yapıştırmak için kesinlikle demiştir benim içinde inanırım anneme ama demeseydi keşke
Canım kardeşim evlenmeden önce çok vefakar çok iyi bir insandı ne zaman evlendi çok çıkarcı kendi ailesinden kopardığını kar sayan biri oldu çünkü eşi öyle annemlerden koparsın karısı acayip seviyor damat kendi ailesine taşısın ama kardeşim farkında değil yada ondada vardı evlenincemi çıktı ortaya bilemiyorum diğer ablam erkek kardeşim ben öyle değiliz erkek kardeşimden ablamdan borç almış rest çekmiş geri vermiyormuş birtek bu böyle çözemedim gitti aynı anne babadan aynı ortamda büyüdük nasıl bu değişik çıkdı bilemiyorumablanın böyle düşünmesinde bir anlam olmalı. yani aynı evde büyüp aynı kültürü alan insanlarda bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum. aç gözlülük çok anormal bir duygu. herşeyi olabilir ama hiç birşeyi yokmuş gibi isyan eder. tüm mülkün sahibi Allah. istediğine istediği kadar verir. kanaatkar olsa belki Allah ummadığı yerden verecek. bizim de bir akraba böyle oldu. çocukluğumuz gençliğimiz onların içinde geçti. dünyadaki en iyi niyetli en alçak gönüllü insanlar olarak bilirdim. geçen öğrendim ki tüm sülaleyi birbirine düşürmüş. annenemin bir evi var. dedem ölmeden tüm malı çocuklara Verdi. annannem yaşlı ve hasta bir kadın. tek yaşıyor. evi de markete pazara uzak. küçük teyzeme verdikleri ev ile değişelim demiş. zaten teyzemin başka bir evi var. markete pazara yakın diye. herkes halinden memnun. sadece evleri değişecekler. bu bizim iyi bildiğimiz insanlar çılgına dönmüş. efendim neymiş, annannem ölünce ev onlara kalacakmış. ki dedem onlara iki ev bir araba zaten Verdi. digger çocuklardan daha çok kayırdı. içlerindeki şeytan bir anda dışarı çıktı. bunlar o insanlar olamaz diyorum. daha annannem ölmeden hesap kitap derdine düşmüşler. annaneme evi değiştirirsen ben sana bir daha bakmam filan. kadına olmadık sözler söylemişler. ayda evlerine 7-8 bin giriyor. herşeyleri var. ama açgözlülüğü hiç bir mal doyurmuyor. boşa dememişler gözünü toprak doyursun diye.
kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana
Canım durumu iyiki benden kat kat iyi annem sağolsun herşeylerini yaptı 4&4 lük araba aldırdı babama yetmedi kendi evini hipotek gösterip babama kredi çektirip onlara depozit verdi yetmedi ablamı bedava oturtturuyor evinde diye onun yarı kredisini ablam ödüyor bide üstüne beleş yiyip içiyorlar çoçuklarıda bakılıyor kocasıda arada keşke evlenmeseydim der kızdırdığında kardeşim ama bir dediğini iki etmez evden işe işten eve daha iyisini hayatta bulamazdı çatlak onun derdi ne çözemedimKendisine zengin koca bulamamak icinde uhde kalmis heralde ondan boyle
Oooo seninkinin yanında benimki zemzemle yıkanmış diyebilirim aman allahım ne kadar fitne fesatmış ablanız en azından benimki direk çoçuklarımla kocama kin gütmüş allah yardımcımız olsun ne diyelim atsak atılmıyor satsak satılmıyorGünlerdir depresif depresif takılıyorum sırf ablamın yaptığı yüzünden!!!!
Sürekli benin içim dengesiz deli der sürekli eşimi kötüler zengin işte parasına güveniyor diye ne zaman eşimi arasa ardından beni arar kocanı aradım da ay kadın sesleri geliyordu nerde olduğunu anlamadım!!!
Eşin seni aldatıyor a getiriyor lafı da neyse önemsemiyorum.
En son yıllardır annemin evine gidememiştim bayram da gittim en son gün artık evimize dönücez öyle koltukta oturuyorum sessiz konuşmuyorum Bile birden bak seni uyarıyorum diye parmak sallıyor dedim ne oldu hayatında görmediği insanlara ben onun hakkında konuşuyormuşum rüyasında görmüş!!!
Dedim sen ne diyorsun ya bir kavga çıkardı eşimin yanında dengesiz terbiyesiz diye bağırıyor.
Artık hayatımda ablam yok kesinlikle istemiyorum yıllardır onu idare etmekten bıktım artık. Parana güvenme diyor bana yahu kim güveniyor parasına. Tatil e gidiyorum diye laf söyler 2 çocuk doğurdum diye laf söyler neyime güvenip doğurmuşum kimene yahu ben bakıyorum 19 kilo verdim durup durup yanımda ablam gibisin o kadar yaramaz çocukların var hala camış gibisin dedi durdu. Hadi dedim şeytana uyumayayım ama yok olmuyor hayatımdan çıkardım
Kıskançlık biryere kadar artık bana zarar vermeye başladı psikolojimi mafetti
Allah allah. Hee anladimm. Kendi cocugu hasta onunla ilgilenilsin isyiyoo. Sizin cocuk da ameliyat oldu ya ilgi sizin cocugunuz akayicak diye kiskaniyo. O yuzden durumunu basit gostermeye calisiyo kendi cocuhu daha agirmis gibi gosterip ilgilenilsin istiyo. İste bunlar hep kiskanclikCanım durumu iyiki benden kat kat iyi annem sağolsun herşeylerini yaptı 4&4 lük araba aldırdı babama yetmedi kendi evini hipotek gösterip babama kredi çektirip onlara depozit verdi yetmedi ablamı bedava oturtturuyor evinde diye onun yarı kredisini ablam ödüyor bide üstüne beleş yiyip içiyorlar çoçuklarıda bakılıyor kocasıda arada keşke evlenmeseydim der kızdırdığında kardeşim ama bir dediğini iki etmez evden işe işten eve daha iyisini hayatta bulamazdı çatlak onun derdi ne çözemedim
Evet evet bencede bende öyle tahmin ediyorum çünkü daha öncede annemlerle internetten görüntülü konuşma yapıyoruz oda orda anneme dedimki heryerimi deldiler akşam damar bulmak için çok kötüydüm ateşim yükseldi düşüremediler belki serumun içine 10 tane iğneyle ilaç sıktılar aman dedi oda birşeymi kendi çoçuğunu soktu hemen araya ayyy x nasıl olmuştu anne nasıl ateşlenmişti ayyy ondan başkasına inanmam ondaki ateş kimsede olmaz deyip kesti attı bencede ilgi sadece bizim üzerimize olsun istiyor bide türkiyede değilim heee orda olsam zehirlerdi bu beniAllah allah. Hee anladimm. Kendi cocugu hasta onunla ilgilenilsin isyiyoo. Sizin cocuk da ameliyat oldu ya ilgi sizin cocugunuz akayicak diye kiskaniyo. O yuzden durumunu basit gostermeye calisiyo kendi cocuhu daha agirmis gibi gosterip ilgilenilsin istiyo. İste bunlar hep kiskanclik
Eşimin yanında yapıyor üstelik ben eşime aile konusunda birşey anlatmadığımı bildiği halde!!!Oooo seninkinin yanında benimki zemzemle yıkanmış diyebilirim aman allahım ne kadar fitne fesatmış ablanız en azından benimki direk çoçuklarımla kocama kin gütmüş allah yardımcımız olsun ne diyelim atsak atılmıyor satsak satılmıyor
Ne demek canım anlat tabi rahatlarsın bir nebze aynen benim kardeşimde çalışıyorlar ama hayatları beleş bide annem demiş herkes aldı alacağını ben vefat edince bu ev magıcin demiş yıkmış ortalığı bide kendisi anlattı bağırdım çağırdım sen beş kuruş vermeden ev sahibi olacaksın dedi bende demedimki sende yıllardır beleş geçiniyorsun diye sadece saçmalama annecim babacığımız sağolsun ev falan istemem rabbim uzun sağlıklı ömürler versin onlara annem dese bile onlar sağken bu lafı dile getirmek çok yalnış diye damat tamam işte abla bize ver diyor halen daha sen kendi ailenin sorunlarıyla uğraş dedim patladım artık desene her ailede var beleş geçinenEşimin yanında yapıyor üstelik ben eşime aile konusunda birşey anlatmadığımı bildiği halde!!!
Saç rengimden tut kiloma çatladığıma herşeye laf söylüyor. Camış diyor bana ya düşünsene 64 kiloyum ben. Çocuklarımın sürekli yaramaz olduğunu söyledi.onun derdi bana takıklığı eşi 7 sene çalışmadı annem de kaldılar annem baktı ben ona dememişim bir ihtiyacın var mı? Niye diyeyim ki siz zevkten çalışmıyorsunuz neymiş annem bakıyormuş oldu benim eşim sabahlara kadar bin tane insanla uğraşsın sabah 4 te ayakları şiş kafası kazan gibi gelsin ben size yedireyim nerde bu bolluk? Ben rahat yaşıyormuşum tabi ki yaşarım eşim çalışıyor yan gelip yatmıyor ki.Bende her aile gibi bir pazar günümü eşimle geçirmek isterim ama yok olmuyor çalışıyor bırakta rahat yaşayayım.amannn çok doluyum valla postu katlettim hakkını helal et
işte kocanın karakteri baskın gelmiş . kırat atın yanında duran ya huyundan misali.Canım kardeşim evlenmeden önce çok vefakar çok iyi bir insandı ne zaman evlendi çok çıkarcı kendi ailesinden kopardığını kar sayan biri oldu çünkü eşi öyle annemlerden koparsın karısı acayip seviyor damat kendi ailesine taşısın ama kardeşim farkında değil yada ondada vardı evlenincemi çıktı ortaya bilemiyorum diğer ablam erkek kardeşim ben öyle değiliz erkek kardeşimden ablamdan borç almış rest çekmiş geri vermiyormuş birtek bu böyle çözemedim gitti aynı anne babadan aynı ortamda büyüdük nasıl bu değişik çıkdı bilemiyorum
annem sana bunlari nicin aktariyor?kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana
kızlar o kadar sinirlendimki dünden beri kendi kendimi yedim buraya yazmazsam çatlıyacağım bundan 10 gün önce kızkardeşimin oğlu ani kriz geçirmiş dra götürdüler hemde defalarca yapılan testler sonucu epilepsi ve bu süreçde ben günde belki 5 kez arayıp çoçuk nasıl diye birşeye ihtiyacın varmı diye sordum ve burdaki drlara bile sordum 3 gün önce benim kızım ameliyat oldu annem demişki ablanı ara kızı x ameliyat oldu demiş duymazlıkdan geliyormuş 3-4 kez tekrarlayınca aman ne arıyacam bi b... K olmaz o deliye demiş annemde o ne biçim laf demiş ayyy delinin teki kızı oğlu ondan beter aldı zengin şımarık züpbeyi yaptı koca kendine yetmedi bide doğurdu 3 tane şimdi deli şımarık çoçukları var aynı kocası gibi kendilerini beğenmiş şımarık ve deliler demiş kiii eşim kim olursa olsun hep mesafeli davranır ondan adını şımarık deli takmış daha bir sürü şeyler o kadar kırıldımkiii birdaha bırak yüzünü görmeyi konuşmak bile istemiyorum şimdi soruyorum sizlere bundan kardeş olurmu bana
Yok canım daha geçenlerde ablam buna birşey demiş diye iftara gelen davetlilerin içinde karı olsaydında kocanı elinde tutsaydın demiş ablam nasıl içerlenmiş çok dengesiz ablam ben onu allaha havale ettim dedi kardeşim sadece bana karşı değil demekki herkese bir kini var annem zannetmiyorum benide ona çekiştirsin doldursun daha şu güne kadar annem kimsyi kimseye çekiştirmez biz konuşsak bile sustururdu büyük ihtimalle çok aşırı kızdı artık bilmemi istediO nasıl bir annedir arkadaş?? Ben kardesinizde bi anormallik göremedim yani kıskanç biri sonuçta.. herşey beklenir..
ama anneniz gerçekten ayıp etmiş.. size gelip böyle söylüyorsa; kardesinizi kimbilir nasıl dolduruyor.. belki de kardesinizin size olan tavrı bu dolduruslar yüzünden dir..
İşte bir yanım keşke söylemeseydi diyor bir yanımda iyiki söylemiş bende ona göre adım atarım bundan sonra diyor çok kırıldım kolay kolay unutmam dediği lafları hadi eşim için desin problem değil ama çoçuklarıma demesi çok zoruma gitti eşim elalem onun için diğerleri yeğeni yaa öz özden ablasının parçaları ablasının kanından canından nasıl bu kadar vurdum duymaz olabiliyor ve halen daha arayıp geçmiş olsun demediAnne enteresan bu olayda. Bi anne evlatlarinin arasini nasil acar, iste aynen boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?