Bu benim olmalı....

trisina

kum tanesi...
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
5.035
23
358
hayatınızda sahip olmayı takıntı derecesine getirdiğiniz şeyler var mı arkadaşlar...

onu deli gibi istediğiniz bu mutlaka ama mutlaka benim olmalı dediğiniz şeyler varsa hayde buyurun burası onları
paylaşacağımız platform...:93::93:

aşk iş eş maddi manevi herşey

yani hayatın içerisindeki her şey....

Son düzenleme:
oldu tabiki.. ama sırf o benim olsun diye hayatımı durdurmadım. istedim ama hayatıma da devam ettimmmmm

Son düzenleme:
Aşkımmm....benim olmalı evet
Sadece onu istiyorum..Tek istediğim "O"

eşimi ilk gördüğümde hiç tanımadan ben bu adamla evleneceğim ,bu adam benim olmalı demiştim ..
üniv.bitince mutlaka memur olmalıyım demiştim çok şükür oldum ..
ev alacaksam istediğim gibi bir ev olsun demiştim o da çok şükür oldu..
bu aralar da aşkımızın meyvesi olan bir bebek dünyaya getirmeyi çok istiyorum ama bi türlü olmuyor ,şuanda bunu elde edemedim maalesef

sevgilim olsun yeter...
bide memur olıyım cnmm dahada bişicik istemem :26:

imkansız gözüyle bakılmasına rağmen aşkımla sonunda evleniyorm....

Bide hayırlısıyla mayısta atanayım...Sonrasında da sağlıklı 2 çocuğumuz olsun..Geriside sağlık huzur mutluluk...

dunya gozuyle mutlaka koreyı gormelıyım ah ah bıde murat bozzzzzzzzzzzzz bakıpta benı yapan bu akdarmı cılvelı olur dedıgım tek erkek

savaşma özürlü oldugum ıcın..
hemen herseyden vazgectıgım ıcın..
galıba ıstedıgım hıc bırsey benım olmayacak..

yada 1dakıka ya :S ben hıcbısey ıcın benım olmalı demedım..??

ruhumm,eşimm,hayat arkadaşım benim olmalı
sadece benim olmalı
yalnız benim olmalı
hep benim olmalı
onun içinde aynı şeyler geçerli olmalı

çocuklarım hayırlı evlat olmalı

murat boz benim olmalıııı yerim onu beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn :111::127:
kapımda yatmalı yanımda yatmalı gözümün içine bakmalııı ayyyy ne güzel olurduuuu

birşeyi cok ama cok isterim mucadele ederım tam benım olacakken butun hevesım kacar garıp bır durum yada istedıgımı alırım yapacagımı yaparım o mucadeleyle aldıgım sey hıcbır zaman paketınden cıkmamıstır.

bu benım olmalı dedıgım hep özenirim jipli kadınlara bır jipim olmalı en havalısından en pahalısından ve ben rayban gozluklerımı takmısım burnum havada gezıyorum herkez donup donup aa bu kım dıye bana bakıyorlar evet evet bunu ıstıyorum.ama önce cok para lazım bunları yapmak ıcın.

saglıgım vefalı eşim olsun ailem bide yeterr yanımda yalansız iki yüzlü insanlrda uzauk olsa hiç fena olmaz

murat boz benim olmalıııı yerim onu beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn :111::127:
kapımda yatmalı yanımda yatmalı gözümün içine bakmalııı ayyyy ne güzel olurduuuu

bu murat boz konusudna pek anlamıycaz sanırım:))))))cunku bende cok fena derece onu ıstıyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…