Bu bezeler nedir nasıl geçer ? ( resimli )

teşekkür ederim yorum yapan herkese

sıkmaya çok korkuyorum açıkçası iz kalır diye ama bi tanesine denicem sanırım yapanlar var madem
geçmezse bi doktora görüneyim

Benim eski işyerimdeki bi arkadaşımda da vardı aynı bu şekilde bezeler.
O da doğal yolları kremleri vs. kullandığını ama hem rahatsızlığının geçmediğini hem de bu yöntemlerin fayda etmediğini söylüyodu.
Ve en sonunda gidip sanırım yaktırdı onları. İsmi başka bişey de olabilir ışınla falan bişeyler yapıyolarmış sanırım. Ama o işlemi yaptırdığı gün tabiki kıpkırmızı oluyodu o bölge ve o gün de dahil olmak üzere 2 gün boyunca kesinlikle makyaj yapmaması tembihliyodu doktoru.
Ben gördüğümü duyduğumu söylemek istedim. Sende araştır, umarım içine sinen görüntüye kavuşursun.

Bence sıkma uğraşma sıkılacak bişi değil çünkü bi kaç taneyse geçer bende de oluyo zaman zaman ama hemen geçmiyo öyle sivilce gibi daha uzun bi sürede geçiyo.

Bunlardan bendede vardi goz cevreni nemlendirme kuru tut ve nolursa olsun onlarla oynama yayilir ve izi kalabilir. Dedigim gibi o bolgeyi yaglandircak kremlerden uzak durmalisin. Fondoten kapatici vs dahil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunlardan bende de var sol gözümün altında.çok kötü gözüküyorlar bencede.kime sorsam iğneyle patlat diyorlar ama ben bu riske gitmiyorum.başıma iş almaktan korkuyorum.kendiliğine geçer herhalde.

Milyum Nedir?
.
Milium, oldukça sık görülen bir göz çevresi yağ bezelerindendir. Çocuklarda ve her yaşta görülebilir. Yüzeysel, parlak beyaz-sarımsı renkli 1-2 mm çaplı yuvarlak kabarık oluşumlardır. Özellikle göz çevresi ve yanaklarda ortaya çıkarlar. Nedeni bilinmemektedir. Tedavisi kozmetik nedenlerle yapılır.
.
Milium Tedavi Seçeneklerin Nelerdir?
.
A vitaminli kremler etkili olabilir. Ağızları bistüri veya steril iğne uçları ile açılarak temizlenebilir. Çok yaygın olduğu durumlarda lazer, elektrocerrahi veya kryoterapi ile de tedavi edilebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

göz çevresinde kullandığınız ürünler varsa değiştirin.benimde göz kapağımda göz pınarına yakın bi yerde bunlardan biraz büyük çıkmıştı geçen sene.makyaj temizleyici kullanıyodum.tesadüfen bitti bende değiştirdim.kısa bi süre sonra baktımki geçmiş.düşününce o ürünü kullanmaya başladığımda çıkmıştı.bırakınca da geçti.yüz bölgesinde çıkıyosa eğer doktorum sadece roaccutanenın küçülttüğünü söylemişti.başka hiçbi ilaç etki etmiyomuş.bende şuan o yüzden kullanıyorum yüzümdekiler için.ama benim yüzümdeki bundan çok daha büyük.
daha öncede bi yağ bezesi aldırdım ameliyatla.bundan çok daha büyüktü yine.böyle bi sorun yaşayanlara ve ameliyat düşünenlere izi konusunda da yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Bazen benimde cikiyo bi tane falan ince igneyle deliyorum sıkıyorum cıkıyo cok ufak bi yara olup iki-üc güne geçio izde kalmıyo
Not: Denemeyiniz bise olursa mesuliyet benim dgl :) :)

Tam bunu yazacaktım :)) bende de nadir de olsa çıkıyor ve aynen bahsettiğin gibi delip sıkıyorum :))

Bende aynı şeyi yaşadım sol gözümde oluştu böyle küçük beze vardı eyeliner kullanmaktan daha doğrusu eyelinerı temizlemek için kullandığım göz makyaj temizleme jelinin yaptığını düşündüm ve hiç oynamadım, 2 sene içerisinde kendiliğinden kayboldu:44:

bende de vardı bu şeklde
o zamanlar hatırladığım kadarıyla çok baharatlı yiyordum ve çekirdek yerdim
herkes ondan derdi o sebeple aklımda kalmış

temiz bi iğne aldım yaktım kolonyaladım vs. ucuyla hafif tahriş edip sıktım temizledim sonrada krem sürdüm eczanede deri yenileyici cinsten olanlardan. vbecerin varsa dene tabi yoksa hiç bir şekilde önermem
bir kaç gün kabuk tutuyor sonra dökülüyo.

bi arkadaşım yaktırmıştı suçiçeği izi gibi iz kaldı

Aaa bunlarin aynisindan benim kolumda var. Ben cildiye doktoruna gittim. Dediki yazin sicaklardan cikabiliyor ve eger kisa kollu giyiyorsan temas ettigi yerleri hijyenik tutmaya calis dedi. Sizinkiyle pek alakali degil ama
Sizin de yuzunuzun temas ettigi yerlere dikkat edin derim ben. Mesela yastiginiza, makyaj malzemelerine falan

Bende de geçen yaz olmuştu böyle hatta geçen sene bi aptallık yapıp tekine iğne batırarak patlatmaya çalışmıştım nasıl öyle bişey yaptım hala anlayamıyorum heralde sıkınca da geçmediği için ve ne olduu orda küçük yine o boyutta bi leke oluştu sanki çil gibi ve geçmiyor. Yani sakınn ellemeyin benden söylemesi zaten zamanla geçiyor biraz sabretmek lazım ama

tv de izlemiştim bi doktor bu bezeler kendiliğinden geçmez çıkarılsa iyi olur diyordu, iğneyi alkolle temizleyin ve hafifçe bezeyi delin, sivilce sıkar gibi sıkın kendisi çıkar demişti..hatta mikrop kaparmı yada başka zararı olurmu dediler, iğne hijyenik olursa hiç bi zararı yok...sivilce gibi düşünün ama sivilce gibi kolay çıkmaz o yüzden delinmesi gerekiyor demişti...
bende yok da eşimde var, hatta epey dağıldı, bazen eşim yapıyor ve çıkıyor..bi zararı da olmadı...

cildiyeye mi gitseniz?:44:

bende de et ben var 2 tane boynumda ..:26:

acıyor krem yakıor dediler korktum ..

kan tahlili yaptırman da fayda var ihmal etme...kolesterol olabilir yağ bezesi sanırım...biz ne dersek boş hekim test sonuçlarına göre belirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…