Bu bir adet mi ? İlk kez böyle bişey gördüm :D

Benimde tektaşım yok kii :1:
Alyansa şükrettim :1:
Zaten sevmiyorum tektaş :33: :27:

Nişan alışverişinde kv "tektaşları görelim bi" deyince, pırlanta olanları çıkardılar.
(Salak kafama yanayım, istesene pırlantayı dimi :1: pahalıdır diye istemedim :37:)
Kv aldı eline, halkaları ince oluyor ya genelde onların..
"Bu ne biçim yüzük, basit.. Çok ucuz duruyor." deyince kuyumcu başladı gülmeye..
"Abla bunun fiyatı 1500 lira ki en ucuzu" deyince bayağı gülmüştük :1: :1:
Bu arada 6 sene öncesi yani :1: :1: :1:

Son düzenleme:
Ya kızlar bişey sorcam bugun bişey gördüm şaşkınım.
Bir kızın her iki yüzük parmağında da tek taş ve alyans vardı . :30:
İlk kez böyle bişeye şahit oldum . Dedim Allahım biz bitane bulamıyoruz kız iki parmağında alyans pırlantayla geziyor :52:
Komiğime gitti. Görmemişlik gibi geldi .
Olur mu öyle takılr mı aynı anda hem sağa alyans pırlanta , hem sola alyans pırlanta.
Siz bilirsiniz :52: Yoksa böyle adeti falan biryer var mı ?
Gördünüz mü böylesini :27:
Yani çok merak ettim ya
birini sarışın takmıştır,diğerini esmer. yaşasın çokeşlilik:27::1:

Arkadaşlar ne kadar sert şeyler yazmışsınız. Kadıncağızın ne görgüsüzlüğü kaldı, ne de çok eşliliği yapmayın ne olur. Benim de bir elimde alyans, diğer elimde tektaş ve yanında gümüş bir başka yüzük var. Alyansım biraz kalın, tektaş ile aynı parmağa takılmıyor. O yüzden böyle kullanıyorum. Boşverin kim nasıl arzu ediyorsa öyle taksın.

Arkadaşımın ablası da öyle çifter çifter geziyorlar valla

Nişan tektaşı ayrı düğün için ayrı ikisini de kullanıyorlarmış anladıgım kadarıyla

Arkadaşlar ne kadar sert şeyler yazmışsınız. Kadıncağızın ne görgüsüzlüğü kaldı, ne de çok eşliliği yapmayın ne olur. Benim de bir elimde alyans, diğer elimde tektaş ve yanında gümüş bir başka yüzük var. Alyansım biraz kalın, tektaş ile aynı parmağa takılmıyor. O yüzden böyle kullanıyorum. Boşverin kim nasıl arzu ediyorsa öyle taksın.
arkadaşım mesajımda sert bir şey olduğunu düşünmüyorum.çünkü ben espri yaptım.
yaşasın çok eşlilik yazarken ciddi olduğuma ve kişinin çok eşli olduğunu düşündüğüme inanmanız beni çok şaşırttı,tersine.
ki bunu smilelarla desteklerken birde....
lütfen şakayı ve espriyide anlamaya çalışalım... hele bu kadar espriyim ,ben şakayım diye bas bas bağırırken bir yorum.:ssz::ssz:.

Göze garip geldiğinden bahsettik sadece. Siz de aynı sekilde kullandığınız icin size normal geliyor. Mesela altınla gümüş aynı anda takılmaz siz onu da yapıyorsunuz.

bende her tırnağıma farklı oje sürmeyi seviyorum özellikle yazın, ya da baştan ayağa siyah giyinmişken sadece tırnaklarımı rengarenk boyuyorum süper oluyo bence, ama Ankarada metroda iki kızçe çok gülmüştü bana tarz meselesi çingene çadırı gibi gezmeyi seviyoreee :32:

arkadaşım mesajımda sert bir şey olduğunu düşünmüyorum.çünkü ben espri yaptım.
yaşasın çok eşlilik yazarken ciddi olduğuma ve kişinin çok eşli olduğunu düşündüğüme inanmanız beni çok şaşırttı,tersine.
ki bunu smilelarla desteklerken birde....
lütfen şakayı ve espriyide anlamaya çalışalım... hele bu kadar espriyim ,ben şakayım diye bas bas bağırırken bir yorum.:ssz::ssz:.

Ben o kadının gerçekten çok eşli olduğuna inandığınızı iddia etmiyorum zaten. Yazdığınız şeyin espri olması veya olmaması tatsız olduğu gerçeğini değiştirmez.

Göze garip geldiğinden bahsettik sadece. Siz de aynı sekilde kullandığınız icin size normal geliyor. Mesela altınla gümüş aynı anda takılmaz siz onu da yapıyorsunuz.

Benim mesajımda yazdığım yalan mı? Bu bahsedilen kişi hakkında önceki yorumlarda görgüsüz, 1 milyonluk yüzüktür, neresine takacağını şaşırmıştır gibi küçümseyici, alay edici ifadeler kullanılmış mı kullanılmamış mı? Ben demedim diyorsanız takdir edersiniz ki şövalyelik yapmaya kalkıp yel değirmenlerine saldırmaya da gerek yok.

Yalnız kaçırdığınız bir nokta var- ben bahsedilen kişi gibi iki alyans ve iki pırlanta tektaş kullanmıyorum ki bana normal gelmesi gibi bir şey söz konusu olsun?! Altınla gümüşü yanyana takıyorum evet bunda bir beis de görmüyorum. Renk olarak birbirini tutuyor, bu şekilde görüntüsü benim daha çok hoşuma gidiyor. Metallerin birbirine zararı olup olmaması da beni ilgilendirir. Zaten belli aralıklarla takılarımın bakımı yapılıyor. Siz onu da yapıyorsunuz diyerek ağır bir kusura işaret ettiyseniz yüzüklerimi gerçek hayatta görmediniz- modeli, kullanılan materyallerin rengi, taşlı olup olmaması, taş boyutları hakkında hiçbir bilginiz olmadığından her şeyden önce objektif değilsiniz, belirtmek istedim. Son olarak "right hand ring" denen kavramdan da haberiniz yok herhalde? Yüzük/yüzükler 10 parmaktan sadece birine takılabilir diye bir kural yok.

Genel olarak şunu yazacağım. Bence bu konuda insanların o kişiye bu derece yüklenmesinin sebebi tek bir noktaya bağlanıyor, konu sahibi bana darılmasın ama yazmış olduğu "Dedim Allahım biz bitane bulamıyoruz kız iki parmağında alyans pırlantayla geziyor" cümlesine. Bu da altı üstü bir taştır, dünya malıdır o kadar da önemli bir şey değil ki. Bir insanı bu kadar çabuk harcamamak lazım. Estetiktir veya değildir, göz zevki herkese göre değişir o öyle yakıştırmış demek ki. O kadıncağızın kendisine hediye edilmiş olan yüzükleri gönlüne göre takması mı daha kötü yoksa bizlerin acımasızca onu yerden yere vurmamız mı? Mesajımla ben bunu belirtmek istedim. Maksadım bağcıyı dövmek değil.

Benim mesajımda yazdığım yalan mı? Bu bahsedilen kişi hakkında önceki yorumlarda görgüsüz, 1 milyonluk yüzüktür, neresine takacağını şaşırmıştır gibi küçümseyici, alay edici ifadeler kullanılmış mı kullanılmamış mı? Ben demedim diyorsanız takdir edersiniz ki şövalyelik yapmaya kalkıp yel değirmenlerine saldırmaya da gerek yok.

Yalnız kaçırdığınız bir nokta var- ben bahsedilen kişi gibi iki alyans ve iki pırlanta tektaş kullanmıyorum ki bana normal gelmesi gibi bir şey söz konusu olsun?! Altınla gümüşü yanyana takıyorum evet bunda bir beis de görmüyorum. Renk olarak birbirini tutuyor, bu şekilde görüntüsü benim daha çok hoşuma gidiyor. Metallerin birbirine zararı olup olmaması da beni ilgilendirir. Zaten belli aralıklarla takılarımın bakımı yapılıyor. Siz onu da yapıyorsunuz diyerek ağır bir kusura işaret ettiyseniz yüzüklerimi gerçek hayatta görmediniz- modeli, kullanılan materyallerin rengi, taşlı olup olmaması, taş boyutları hakkında hiçbir bilginiz olmadığından her şeyden önce objektif değilsiniz, belirtmek istedim. Son olarak "right hand ring" denen kavramdan da haberiniz yok herhalde? Yüzük/yüzükler 10 parmaktan sadece birine takılabilir diye bir kural yok.

Genel olarak şunu yazacağım. Bence bu konuda insanların o kişiye bu derece yüklenmesinin sebebi tek bir noktaya bağlanıyor, konu sahibi bana darılmasın ama yazmış olduğu "Dedim Allahım biz bitane bulamıyoruz kız iki parmağında alyans pırlantayla geziyor" cümlesine. Bu da altı üstü bir taştır, dünya malıdır o kadar da önemli bir şey değil ki. Bir insanı bu kadar çabuk harcamamak lazım. Estetiktir veya değildir, göz zevki herkese göre değişir o öyle yakıştırmış demek ki. O kadıncağızın kendisine hediye edilmiş olan yüzükleri gönlüne göre takması mı daha kötü yoksa bizlerin acımasızca onu yerden yere vurmamız mı? Mesajımla ben bunu belirtmek istedim. Maksadım bağcıyı dövmek değil.

Sanırım kıskandığımı vurguluyorsunuz :) Beni ne kadar tanıyorsunuz ki ? 2 elinde alyan tek taş birini kıskanmam gümüş yüzüğü zor takanlardanım , kulağıma küpe bile takmam , sevmem takıp takıştırmayı ...
Söylediğim cümlenin geyik amaçlı olduğu ortada neyse buna değinmeyeceğim.

2 elinde 2 alyans 2 pırlantayla gezene genel olarak normal bakılmaz heralde ?
Geneli de katmıyorum ben bakmıyorum. :)
Konuyu da açmam da ki sebep buydu.
Ben gördüğümde görgüsüzlük olarak adlandırdım , bu benim fikrimdir.
Kimseyi bağlıyıcılığı yoktur.
Nasıl siz farklı yorummluyorsanız bende böyle yorumluyorum.
Gördüğüm şey onun zevki olabilir bende bana anormal geldiğini belirttim , konuyu da burda merak edip paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şovalye, yel değişrmeni, yüzük bakım :)

Konu nerelere geldi yahu :D

Bu başlığı geçenlerde okumuştum, aklımda kalmış. Şu an tesadüfen konuyla ilgili bir fotoğraf görünce yeniden aklıma geldi. Bahsettiğiniz şöyle bir şey mi kızlar?

İzleyenler bilir, Hükümet Kadın filminde belediye başkanının kaza öncesinde Hıristiyan din adamına söylediği hayatımızın renkleri ve hoşgörü üzerine olan sözler ne kadar vurucuydu değil mi ?

Son düzenleme:
İzleyenler bilir, Hükümet Kadın filminde belediye başkanının kaza öncesinde Hıristiyan din adamına söylediği hayatımızın renkleri ve hoşgörü üzerine olan sözler ne kadar vurucuydu değil mi ?

Sen bize laf mı sokuyorsun :1:

Her iki eldepırlanta çok fazla.......sadece gelinliğe yakışacağını düşünüyorum

Benim gördüğüm böyle değildi.
Benim gördüğüm iki eldeki 2 alyans da gayet kalın , tek taşlarda küçük değildi.
Bak şöyle söylim alyansları arkadaki elin alyansı olarak düşün , tek taşlarıda önde ki parmaktaki gibi düşün az çok öyleydi .

Millet pijamayla gezmeye başladı yahu, normal anormal diye bir şey mi kalmış?

Eskiden daha süslü püslü kızlar deri bilekliklerle gezen rockçı tiplere burun kıvırır beğenmezlerdi, bir deri bileklik modası çıktı, ortalık kuru kafadan geçilmedi. Platin saçlı, full makyajlı kızların kolları dirseğe kadar bileklik doldu.

Bir sene rockçı oluyoruz artık, bir sene punkçı. Gotikleri de unutmayalım.

Tarz diye bir şey kalmadı.Modanın ikiyüzlü tarafını sevmiyorum.

Belki biri sevdiği ama kaybettiği birinin yüzüğüdür. Benim teyzem de vefat edince anneannem onun alyansını da takmıştı. Yani görsel olarak bakıp yorum yapmak sadece lafta kalır bence kızlar. Belki bir nedeni vardır.

Back
X