- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Tatil yapacak param yokAcil bir hava değişimine ihtiyacın var.
Arad böyle bunalımlar olur.
Ben atlatmak için tatil yapıyorum . Ama en az 1 hafta olmak kaydıyla.
Yenılenıp gelıyorum resmen .
Şuan mesela çok tükendim
Ne kadar sürede atlattınız?Hem hava Değişimi hem de okuldan mezun olurken insan kendini çıplak gibi hissediyor gelecek kaygısı bundan sonra ne olacak korkusu aynısını bende yaşadım .
Eve kapandım keşke okul bitmesin yıllar geçmesin dedim ama geçti de bitti de
Birkaç yıl içinde geçiyor .Ne kadar sürede atlattınız?
Ücretli öğretmenlik mi yapsam o zaman? Elimde hiç para olmamasından iyidir.Birkaç yıl içinde geçiyor .
Aslında iş bulup düzenli olarak çalısmaya başlayınca geçiyor . Sonrasında kendinize yeni hedefler koyuyorsunuz .
Bence yap mutlaka biryerden başla evde oturunca ve para pul olmayınca da insan iyice bunalıma giriyor .Ücretli öğretmenlik mi yapsam o zaman? Elimde hiç para olmamasından iyidir.
Evet haklısınız, şöyle ki seçim senesi atanmak istedim hem de sene kaybı istemedim. Atanamayıp 1 sene parasız kalmak da istemedim. Böylesi daha kötü oldu amaNeden bu kadar yükleniyosun kendine? Hem okul,hem sınavlar, hem de kpss neden? Mezun olmanın keyfini çıkarsana biraz. Neden hemen yeniden sınavlara girmeyi düşünüyosunuz bana çok garip geliyo. Biraz ara verin. Kendinize bir yaşam aralığı bırakın. 1 sene sonra girseniz olmuyo mu sınava? Hem daha iyi hazırlanmış olurdun
Yakın arkadaş saçmalığı, okuldaki saçmalıklar, aile içi durumlar, erkek arkadaş cidden ben de çok şeyle uğraştım ve yoruldum. Kpss işini Seneye bırakmalı mıyım? Adınıza sevindim.Benim düştüğüm hataya düşmüşsünüz. Bende okul sürecimde kpssye hazırlanmak gibi deliliği yaptım. Bende ekstra staj ve normal iş hayatı da vardı. Bazen ciddi ciddi his kaybı yaşıyordum. Birde o dönemde yakın arkadaşımın saçmalıklarıyla iyice depresyona girmiştim. Birkaç ay depresyon için destek aldım. Önce o arkadaşı çıkardım hayatımdan sonra üzerimde biriken kaygılardan. İbadetlerimden bile çok zevk almaya başladım daha rahat girdim sınava ve beklediğimden de yüksek aldım. Herşey geçti gitti yeterki sen kendini bırakma. Çok iyi anlıyorum seni şuan o korktuğum kendimi üzdüğüm zamanlara acıyorum. Hayat hiç tahmin etmeyeceğimiz şeyler sunuyor bize. Şuan evliyim ve başka ildeyim. Benim hayalimden bile güzel oldu:) sabredin, geçecek.
Teşekkür ederim şimdi çalışmaya başlasam bile atanamam eksik çok en azından seneye kalsam bile temelim olur değil mi?Öncelikle sakin olun bunu bende yaşadım hatta ben üniversite 3 te yaşamaya başladım ne yapacağım ne olacak hayatımı nasıl kıracağım vs. Sonra ücretli öğretmenlik yapmaya başladım tam bir saçmalıktı kesinlikle buna düşmeyin şimdi oturun biraz olsun bir şeyler yapın evet biliyorum istek yok ama başka güzel bir yolda yok bu çok açık şöyle düşün en az 1 yıl zahmet çekersin en az o kadar zaman sonra atanmış olursun inşallah ve sonra tatilde yaparsın gezersinde ama senşn durumun şuan parasızlık gezememek değil durumun ben ne olacağım başarabilecek miyim soruları sen benim yaptığımı yapma otur ders çalış çünkü bizim başka fakülteler gibi farklı şansımız yok ara vermek yok silkelen ve hedefine ulaş
Kesinlikle ve ayrıca unutma hayatta hiçbir şey için geç değil ben iki aylık bebeğim varken çalışıyorum kpss sen şuan elinden geleni yapTeşekkür ederim şimdi çalışmaya başlasam bile atanamam eksik çok en azından seneye kalsam bile temelim olur değil mi?
Geç kalmış sayılır mıyımKesinlikle ve ayrıca unutma hayatta hiçbir şey için geç değil ben iki aylık bebeğim varken çalışıyorum kpss sen şuan elinden geleni yap
Canım sınav Temmuz'da sen elinden geleni yap bölümün ne BuaradaGeç kalmış sayılır mıyım
ÖğretmenimCanım sınav Temmuz'da sen elinden geleni yap bölümün ne Buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?