Bu bir evlilik öncesi sendromumu? Ask öldümü?

Artik ben ona aidim o da bana ve hayatimin sonunda kadar baskasi olmayacak diye dusunuyorsun. Bu dusunce de seni sıkıyor ama kimle evlensen ayni seyi hissedersin insaniz sonucta. Bunun sevgiyle vs alakasi yok. Kaybedecek olsan anlarsin sevgini askini.

Varmış benim gibi biri! Yok diyodum varmış,oh be. Allahım inşallah benimki de biter gider nikahtan sonra, iyiki yazmışsınız yaşadıklarınızı! Aynen 4 aydır dediklerinizi yaşıyorum.

Varmış benim gibi biri! Yok diyodum varmış,oh be. Allahım inşallah benimki de biter gider nikahtan sonra, iyiki yazmışsınız yaşadıklarınızı! Aynen 4 aydır dediklerinizi yaşıyorum.

Öncesinde sorun yoksa sonrasında da olmuyor. Düğün bitti otele gittik her şey normale döndü. Sizin ne zaman evlilik, çok uzatmasanız bari.

Herkeste oluyor biraz korku karışık, doğru kişi olduğuna eminsen devam. Nişanlılıkta hele de düğüne yakın baya geriliyor insan. Bunu aşk azalması diye yorumlama .

Ama kimseyi özellikle evleceğin kişiyi asla gözü kapalı sevme.

Gözün açıldığında bu da kimmiş dersin.

düğün öncesi böyle gel git yaşamanız normal merak etmeyin aynı eve girince değişir duygularınız
mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…