Bu Bir İç Döküş Olsun mu?

Yok ben bittim, yok oğlum olursa adını koycam, yok unutamayacağım.
Adam 2 senenizi çalıp kendisine bağlayıp sonra tüm ısrarlara rağmen gidecek sen de biteceksin öyle mi?
Kim için bu kadar çaba? 1 sene sonra kendi hayatını kurup karısına bağlanan bir insan müsveddesi için mi?
O bu kadar düşünüyor mudur seni?
Sen neden ona bu kadar takılıyorsun?
Sen başkalarında seni zerre önemsememiş birini arıyorsun, o kişilere şans vermeyi dahi düşünmüyorsun.
Silkelenmenin zamanı gelmedi mi koskoca 1 sene geçmiş artık.

Sanki daha bilmem kaç milyon yıl yaşayacakmışsınız gibi böyle şeyler ile kendinize acı çektiriyorsunuz ya inanın hiç anlamıyorum ve sanırım hiçbir zaman da anlamayacağım :KK12:. Tamam seversin, acı çekersin hepimiz yaşadık ama o kadar :stop: Fazlasına gerek yok o kadar yani. Sizde ki de can patlıcan değil ki bunu neden yapıyorsunuz kendinize???

Sayfada 8 Sevgilisini de erkek arkadasina itiraf edene de soylendik hem 8 bulmus hem soylemis diye. Sen de etrafina bakin 8 bulma da, baskalarina da gönlünü kapatma. Olurmu oyle sey. Oncelikle elalemin sosyal hesaplarini stalklamayi birak. Bu 10 gyn icinde yasini bitir. 2020 ye tertemiz basla. Kendini bu hale getirmen gunsh.

Bebişim belki evlenirse iz hiç anlasamayacaktiniz adam biseyler gördü de ayrıldi. İnan evlendikten sonra bu aşk meşk olayları çok saçma geliyo aşk bitiyo gerçek hayat devreye giriyo ne duygu kaliyo ne bişi sadece gerçekler :) o yüzden sana uygun birini bul onu da düşünmeyi bırak çok uzun süre olmuş artık hayatına devam etmelisin

Herşey çok güzel giderken, aşıkken, sevgiliniz vefat eder fln adını koyarsınız anlarım da, sizi sevmemiş terk etmiş, 1 yıl sonra gitmiş başkası ile evlenmiş ve görüyorum çok mutlular diyorsunuz. Böyle kötü bir adamın ismini koyma bence oğluna :)

Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM:KK200:
Bu kadar drama kalbe zarar :işsiz:

Ağlayarak okudum kardeşim. Geçmiş olsun, inşallah sen de bul mutluluğu. Onu da öldü say, göm kalbine bakma hiç stalklama. Kirpiğin yere düşmesin.

Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM:KK200:
Kan şekeriniz düşmüş sabah sabah.. bi kahvalti patlatin.

Back
X