- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi gizemliyollar
Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM