- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi gizemliyollar
Ümit Besen'den Nikah Masası şarkısını da ekledik mi bu hikayeye tamamdır 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşilcam ile alakası yok sen hiç aşık olmadın mı
maaledefki karşıma ondan sonra adam akıllı biri çıkmadıAşk acısından 7 kilo verdim bir ayda. Arkadaşlarımla aram açıldı onaylamadıkları Biri yüzünden düştüğüm hallere. Acım geçmeden sevmediğim bir adama evet dedim bir ay içinde nişanlandım 6 içinde evelndim. Şimdi diyorum ki aşk neymiş be sevmek sevilmek ne güzel. Eşimle evlendim diye hergün şükrediyorum..eski sevgilim mankenlere taş çılartırdı. Eşim hayallerimin tamamen dışında. Ama o yüreği var ya huyu karakteri.onun sayesinde ilahi aşka yakınlaştım. Rabbime şükürler olsun.
Hele evlen çocukların olsun eşin koymak isterse o ismi sen kabul etmeyecen
inşallah ama ondan sonra hayatıma asla beni seven benim seveceğim biri çıkmadı girenler de çok sürmedi zatençoğu insan benzer yollardan geçiyor canım, bana da çok demişlerdi bu kadar yıpratma kendini daha iyileri çıkacak karşına vs vs, siz hiçbir şey bilmiyorsunuz, benim sevgim aşkım farklı asla unutamam falan da filanda.. ohoooo hiç beklemediğim anda biri çıktı karşıma 7 ay sonra nikah masasında buldum kendimi adı bile gelmiyor aklıma sanki eşimleymişim hep o varmış, öncesi yokmuş gibi. iyiki ayrılmışız da eşimi tanımış aşık olmuşum, iyiki iyiki iyiki.
diyeceğim o ki üzülme melankolik arabeske bağlama bırak ya, düşüncelerini, duygularını bırak, özgür ol, hayat güzel kuşlar uçuyor herkes kendi yolunu çiziyor
nasıl bir kelime ya saçmalamakAdını koyarim diyorsunuz da eşinize haksızlık değil mi ? Kusura bakmayın da fazla saçmalamışsınız.
Yok daha neler.
Gelecekte ki esinize acidim.
Gariban adam ogluna seslenirken hic bilmeden karisinin kalbindeki amansiz askina seslenecek. Adam hic sevilmeyecek, ancak spermleri kullanilacak dollenmek icin ve karisinin eski askini yasatmak icin.
Cok kotu bi kalbiniz var.
Değermi?Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM![]()
maaledefki karşıma ondan sonra adam akıllı biri çıkmadı
inşallah ama ondan sonra hayatıma asla beni seven benim seveceğim biri çıkmadı girenler de çok sürmedi zaten
Çok güzel bir kelime. Bakın sizi anlıyorum gerçekten kolay şeyler değil ama boyle düşünürseniz hiç atlatamazsınız. Önce başka hesaplardan takip etmeyi bırakın. Sonra da kendinize ilgilenecek bir şeyler bulun.nasıl bir kelime ya saçmalamak
Demek ki siz adam akilli secmemissiniz. Sorun sizde, eski askinin ismini yasatmak icin evlenmek bu resmen. Bi verilmis sadakalari varmis demek ki hepsininki o yuzden olmadi.maaledefki karşıma ondan sonra adam akıllı biri çıkmadı
Oğluna gecmiste sevdiğin adamin ismini katman bence eşine bir ihanet gibi birseyYıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM![]()
Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM![]()
yaş kaç canıminşallah ama ondan sonra hayatıma asla beni seven benim seveceğim biri çıkmadı girenler de çok sürmedi zaten
Yıllardır içimde olan duygumu burada paylaşacağım. 2015 de nisan ayında tanıdım onu evet ilk başta sana hiç ısınamadım. Ama o gülüşün o sıcak kanlı oluşun beni sana öyle bir bağladı ki. Evet aşık oldum sana 2 sene sürdü her şey. Onunla iken çok mutlu idim. Dünya hayat benimdi. Aşkı en güzeli ile yaşadım seninle. Kalbimin en güzel en özel yerini aldın. Hayatımda ilk defa birine aşık oldum. Oda sendin sevdiğim. 2 sene sonra kültür farklı uyuşmuyor dedi ve gitti. Gelir dedim çok yalvardım bu böyle bitmemeli dedim. İnat ettin yok dedin. Sen bana göre daha ağırsın dedi. Olmuyor dedi. O gitti yıkıldım. O kadar alıştım ve sevmişim ki her şey planını yaptım seninle evimin erkeği sen olacaktın. O gitti ben bittim. Bir daha kimse de onu bulamadım. Herkeste onu aradım. En çok gülüşünü aradım. O yüzden yanlış insanlar girdi hayatıma. Ama sen yıllarca kalacak kalbimin en özel yerindesin. Sahte sosyal medya hesabından hep takip ettim onu ve 1 sene sonra evlendi o. Karısı ile resimler atıyor çok mutlu onun gülüşünden anlarım. Ve düğün günü geldi ben gittim. Sadece uzaktan izledim onu mutluluğuna şahit oldum ben ölürken o yeniden doğuyor gibiydi. Ben olmalıyım dedim sevgilim ben. Yakıp yıkıp gittin. Şimdi hala çok mutlu duydum ki baba olmak istiyormuş karısını çok seviyormuş. SEVGİLİM SEN GİTTİN BEN BİTTİM. BEN SENİ ÇOK SEVDİM HALA KALBİMİN EN ÖZEL YERİNDESİN. EĞER İLERDE BİR OĞLUM OLURSA ADINI KOYACAĞIM. BENİMLE BİR ÖMÜR YAŞA DİYE. HEP MUTLU TÜM GÜZELLİK SENİN OLSUN İLK VE SON AŞKIM. SEVDİĞİM![]()