Bu bir kabus olmal..Aldatldm

kadınla ilgili bişey yazmamışım şimdi farkettim:)iiki de yazmamışım değmez cnm o kimki salla gitsin yoruma gerek yok yani

ben eşimin eski kız arkadaşıyla mesajlarını okumuştum. onları bile unutamıyorum. içim yanıyor her hatırladığımda yüreğime taş oturuyor sizinki ne kadar zordur. Allah yardımcınız olsun. Ama takipte olun.

zaten olay sogusun biraz planlarım var görüşüp görüşmediklerine dair beklemedeyim şimdilik,gerçi zannetmiyorum ama belli olmaz bana kimseye güvenmemeyi ögretti çünkü...
evlilik danışmanına gidselim desem gider eşim ama ben pek inanmıyorum öyle şeylere..sonuçta ben eşimle konuştum bundan sonra neler yapacagımıza dair ciddi bi şekilde..ben kendi kafamdakileri halletmeden danışmanın söylediklerinin bi yararı olacagını zannetmiyorum,

canım allah kolaylıkversin zor bir durum tabiki eski kız arkadaşıda olsa konuşmasa daha iyi olurdu tabiki sadece mesajlaşma istersen oğlun için bir daha dene derim arada çocuk var gene de kendin bilirsin ben de olsam kolay kolay af etmemlmaz:

sevgili yakaibciğim ,
yine kafanı karştırmak istemiyorum sadece yaşadıklarımdan belki bir şeyler çıkarırsın..

Eşimle ilişkisini öğrendikten sonra kızla konuştum , benden özür diledi bitti dedi, kendini suçladı ve sürekli kocamın beni ne kadar çok sevdiğini anlattı durdu... inanmadım ..

eşimde senin eşin gibi üzerime titrer oldu
ama ben sessiz takipteydimm
ve sonra öğrendim ki bunlar yine otelde buluşmaya devam etmişler..

yani nasıl anlatsam sana ne desem bilmiyorum ..
biz kadınlar hemen inanıyoruz ,daha doğrusu ben salak gibi kandım
o kadar ağladı dövündü, eridi bitti ki anlatamam.
pişmanlıktan yemeden içmeden kesilmişti , bunca şeyden sonra bu adam hiçbirşey yapmaz dizimin dibinden ayrılmaz demiştim.
amaaaaa hep yanılan ben oldumm...
ama kendimi suçlamıyorum benim yerimde kim olsa aynı şeyi derdi.... o kadar ağlamak sızlanmak , yalvarmak rol olamazdı diye düşünürdü herkes.

inanamıyorum ya umarım benim başıma gelmez ilkbahar.peki sen ne yaptın otelde buluştuklarını ögrenince,ne kadarda benziyor yaşadıklarımız.çocugun varmı peki?hala evlisin gözüküyo boşanmadın sanırım,şu an ne durumdasın peki?allah yardımcımız olsun ne diyeyim

sorularımı geri alıyorum ilkbahar,geçmiş yazılarını okudum.ne acı degilmi dünyaya 1 defa gelip böyle bir hayat yaşamak..ve bunları haketmeden...kendimi çok şanssız hissediyorum.sadece ogluma bakarak onun saglıklı olmasına şükrederek ve tek derdimin bu oldugunu bilerek kendimi avutuyorum..ben bi süre antidepresan kullandım.adı lus..ral..bunun çok faydasını gördüm.2 gündür bıraktım ve berbat durumdayım.ilaç kullanmakta istemiyorum..sen kullanıyormusun?

Sarhoşken insanın aklına ya sevdiği gelirmiş yada düşmanı ...durumuna gerçekten çok üzüldüm....eşini bu kadar severken eşinin böyle yapmasına dahada üzüldüm...ortada birde çocuk var...eski sevgili olması durumu daha da şüpheye sokuyor...ne zamandan beri görüşüyorlar acaba? yangına körükle gitmiş olmayayım ama bu olayın peşini bırakma derim..kolayca affetme...seni çantada keklik sanmasın en azından...erkek milletine gerçekten güven olmuyor demekki...bundan sonra bende eşimin telefonlarını takibe alıcam...yapmaz dememek lazım bunu öğrendik....

canım seni biraz daha üzmek istemem ama, biryerlerde okudum kızın adı erkek ismi olarak kayıtlı demişsin. eğer biten bir ilişki ise tlf nosu neden hala duruyor üstelik senden gizlemek için erkek ismiyle kayıtlı hala.
bir diğer nokta; sarhoşken birilerine ihtiyaç duyuyorsa bu neden karısı değilde eski sevgilisi. demekki aralarında hala bitmeyen bişiler, hesaplar var.
üstelik kız sana evet kocanı seviyorum, ikimiz seni aldatıyoruz mu diyecekti. tabiki arkadaşız, yanlışlıkla oldu falan demesi gerekiyordu tatlım..
bence bundan sonra çok dikkatli ol, eşinin her zaman yanında ol, yaşadıklarını unut ancak asla affetme... çünkü affedersen eşini bir ikinci olaya kendi ellerinle itmiş olursun. 1 kere affeden 2, 3 affeder diye devam eder bu erkekler...

bana söyledigine göre arkadaşça görüşmüşler tlfnda(kız zaten izmirde).tabii inanmadım arkadaşça yalanlarına,resmen aldattı beni ama yüzyüze görüşmediklerine eminim çünkü eşimin iş saatleri belli ve bu 3 yıllık evliligimiz boyunca iş saatleri hiç uzamadı ve izinlerde dahil olmak üzere arkadaşlarıyla bile görüşmeye çıkmadı hiç,yani o kadar evine ve bana baglıydı ki herkez imrenirdi bize,bu olayı arkadaşlarıma söyledigimde'' eger senin eşin bile yapmışşsa biz yaşamayalım artık'' dediler hep..ben hep eşime derdim ''bana her kötülügü yapabilecegine inannırım ama aldatmayacagına eminim''derdim..hiçbirşeyden emin olmamak lazım..umarım siz yaşamazsınız

Canim tabikide haklisin...seninle dertlesmek varken, ne diye baskasina ihtiyac duymus anlamiyorum!!

Esine bir sor bakalim sana anlatamayipta eski kiz arkadasina anlattigi derdi neymis
sen hayat arkadaşısın o kız neyci yaklava: ama bi suç işlemiş artık pişman bence bu suçluluk duygusu ona yeter diyorum en doğrusunu sen bilirsin yinede

zaman belirliyecek neler olacağını

canım benim ,
zaman herşeyin ilacı , acıların hiç geçmeyecek hiç unutmayacaksın sadece etkisi azalacak.Ben hiç antidepresan kullanmadım , çok ihtiyaç duydum ama kulllanmadım, yan etilerinden dolayı..

Biz kadınlar bu gibi durumlarda biraz saf olabiliyoruz maalesef...
ben de senin gibi düşündüm hep..
eşimin iş saatleri belli , affettikten sonra hele hiç şaşmadı geliş gidiş saatleri..
Ama eşim ve sevgilisi çok daha akıllı çıktı..
Mesai saati içinde buluşuyorlar, sonra işe geri dönüyor sonra iş telefonundan beni arıyor
bende cep telefonumda iş nosunu görüyordum hiçbi şekilde şüphelenmiyordum.
canım benim senin eşinde böyle yaptı demiyorum sakın yanlış anlama
sadece seninle ve burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim,
Güvenmeyin benim gibi kanmayın...

Belliki yakınlaşmışlar duygusal olarak her nekadar üzerini örtmeye çalışsalarda ama belliki eşin seni çok seviyor iyi bir ders ver verki bir daha böyle bir hata yapmaya cesaret edemesin.Bence eşini seviyorsan ve çocuğunuz var bu olay dışında mutlu olmuşsunuz her insan bir krediyi hak eder boşanma derim zaten bir anlık duygusal yaklaşım dışında bir şey olduğunu sanmıyorum eşinin çapkın olmadığıda belli eğer aralarında ciddi birşey olsaydı kızın yazdığı mesajlar eşini sahiplenir cinsten olurdu

canım zaten boşanmamaya karar verdim,olayın üzerinden 3 ay geçti ama ben unutamadım.eşimle başka hiçbir sorunumuz yok çok iyiyiz,bugün ufak bi karın ağrım vardı,işyerinden kaç oldu aradı nasıl oldun ağrıyomu diye çok ilgili ama gelde benim içimi sor..ilgilense acaba devam ediyoda vicdanmı yapıyo diyorum ilgilenmese beni sevmiyo diyorum yani nasıl mutlu olcam artık bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım,bu adamla evli kalman için çok güçlü olman gerekir.çünkü bundan sonra
hayatında hep acabalar olacak,en mutlu olduğun anlarda bile aklına gelecek mutluluğun yarım kalacak.
aslında zor olan bırakıp gitmek değil,herşeye rağmen evli kalabilmek.
bütün bunlara dayanacak gücün varsa devam et derim,ama şunu unutma ki hiç bişey eskisi gibi olmuyor.
ben affettim evet,ama hiçkalbim doğrulmadı inan ki hala içimde bir taş oturuyor.geçen seneler sonunda da bir sürü hastalık sahibi oldum.onlara hiç bişey olmuyo inan ki umarım bunu tamamen kalbinden atıp mutlu olmayı başarabilirsiniz.

bence boşanmayı bıdaha dusunun..
bı kac mesaj yuzunden yuvanızı dagıtmayın..
yasadıklarınız zor seyler haklısnız ama guclu olun derım..sızı seven bı esınız var sızde sevıyosunuz oglunuzda var..herseyı bıdaha dusunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…