Bu bir kabus olmal..Aldatldm

çok üzüldüm sinirlendim .
boşan demek çok kolay ama çocuk olunca çok zor.
bence eşin seni seviyor ama şeytana uydu malesef.
kırılmakta üzülmekte çok haklısın.
eşinin burnundan getir.bedenen aldatığını düşünmüyorum ama işte macera yaşadı.zor bir karar bence bir şans daha vermelisin.uzun bir süre güvensizlik yaşayacaksın ama eşin pişman olduğu için
umarım bir daha böyle saçmalıklar yapmaz
allah kolaylık versin
sevgiler

tatlım oğlun için tabiki şans vermelisin ama bi yandan da kim kimi aramış olursa olsun evli bi adam eski xsini bırak evli olsun bekar olsun gece veya gündüz her ne şekilde senin bilgin dışında iş dışında konuşması olacak iş değil.kime sorarsan sor.sen ciddiyetini ve sessizliğini bozma,şırpıntıyla dahada yüz göz olma,çeksinler biraz da yaptıkları ne kadar ağır görsünler.telefon dökümanını muhakkak iste,elinde bulunsun.bende hala delillerimi tutuyorum elimde ilerde ne olur ne olmaz diye.mümkünse bir müddet ayrıl evden annene bi yere git kafanı topla arada özlem olsun özlesin.hem bakalım devam edeceklermi onuda anlarsın.

kızla ben muhatap olmuyorum artık kendi msj çekiyo,saçmalama ayrılma,yok bişey inan artık falan diye zırvalıyor,eşime dedim söyle dertleştiginiz arkadaşına bana msj falan çekip durmasın,yeter artık paslaşmayın dedim..yemin ediyo haberi yokmuşta,tlfnunu silmişte..
eşimin hattı kontörlü nasıl alınıyor döküman,eşim savcılıga gitmek gerekiyo falan dedi,bende git o zaman dedim.nasıl alınıyo bilen varmı?
annemlerin yanına gidemem uzak bi şehirdeler ve daha yeni geldim,kesin anlarlar bişey oldugunu,herşey kesinleşmeden gidemem malesef,

kızın sadece tlf nosu var elimde başka hiçbi bilgi yokki onunda canını yakayım..
inanın o kadar iyi geldinizki bana,kkk yı hep takip ederdim ama hala inannamıyorum bu sebeple konu açtıgıma ve üye olduguma,kendime çok yakın hissettim sizi gerçekten

kontörlü telefon hattında döküman nasıl alınıyor ve ne gibi ayrıntılar yazıyor bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Benim bir tanıdığım da tesadüfen eski sevgili ile aldatıldığını öğrendi. Aynen yeminler, sözler fln. Kız da sakın ayrılmayın demeler. Sonra kızın evli ve kendini çok seven zengin bir kocası olduğu, rahatını bozmak istemediği ortaya çıkmış. Yani ayrılıp bu adamla evlenmek falan istemiyor sevgili olarak kalmak istiyormuş. Kadın da seviyorum 2 çocuğum var bahanesi ile kendini kandırarak bırakmadı. Şimdi kocası da itiraf ediyormuş onu unutamadığını ve ilişkileri de devam ediyormuş.

Ne kadar inanamasan da maalesef açıkça bir aldatma. Umarım dediği gibi vazgeçer ama sonuçta karar senin. Bir şans verip sürekli gündeme getirmeden takibe almak olabilir.

kontörlü telefon hattında döküman nasıl alınıyor ve ne gibi ayrıntılar yazıyor bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim

Sen döküman falan alamazsın...

Kimse kimsenin dökümanını alamaz..Kendisi bile alamaz kendi dökümanını kolay kolay..

Savcılık işleri bunlar...

Geçmiş olsun, eşin hiç boşuna hikaye okumasın, boş anıma geldi bıdı bıdı diye,resmen aldatmış işte..

Affedip affetmemek sana kalmış, çocuk olunca insan 2 kere düşünüyor malesef..

cnm kesinlikle aldatmış bu adam ister affeder ister affetmezsin ama yapmış yani sen yokken görüşmüşlerdir belki bilemezsin...istediği kadar sarhoş olsun bi duygu yokken böyle yazıcağını düşünmüyorum ben....atıp tutuyo işte itiraf edicek hali yok sonuna kadar inkar...boşanmakta dünyanın sonu diil çocuğuna babalık yapar yine her zaman görür bence sende yol yakınken kendine yeni hayat kur ama yinede senin kararın bişi diyemem...eğer devam etmek istiyo sende aynı şeyi ona yap bakalım nasıl oluyomuş...

ben aldatıldıgımı kabul ediyorum zaten,inanmıyorum ki onların zırvalarına..hayatımı mahvettiler..oglum için devam edicem sanırım bi süre,ilerde oglum için tekrar sans verseydim deyip pişman olmamak için mecburum gibi..çok mutsuzum ve ayrılırsakta bundan daha mutsuz olacagıma eminim ve benim mutsuzlugumada ailemi,oglumu dahil etmek istemiyorum,bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorum,bahane buluyorum ayrılmamak için..ona karşı duygusu olup olmadıgını ögrenebilsem herşey çok kolay olacak benim için

cnm o zaman madem çocuğun içindevam ediceksin ama bence sende aynısını ona yap hep daha kolay kabullenirsin hemde psikolojik olarak rahatlarsın haketmiş bunu....sonuçta seni seviyodur ama ona karşıda bi özlem bi takım bişiler olmasa öle şeyler yazmazdı diye düşünüyorum erkek işte...

Kolay olacak olan ne senin için? Yani ondan hoşlanıyorum dese boşanabilecek misin? Göze alabilecek misin? Hayır..

Ona karşı birşeyler hissetmese zaten aralarında birşey geçmez..Anlamadın mı hala canım.

Sen bu konuyu daha fazla uzatma bence, çocuk için sineye çekeceksin madem, dökümandı, ne hissettiydi falan bunlara girersen çıkamazsın..

Yapmış bir hata de, bir daha olmasın acımam vs. falan de, devam edin..

Hayırlısı.

yani bi kadın eşini yalnız bırakıp bi süreliğine ailesinin yanına gidemicek mi? illa bu erkek aldatmak zorunda mı onu? ne haysiyetsiz varlıklar anlamıyorum ya. geçmiş olsun....

Deniz güneş bayanına katılıyorum. Madem sineye çekeceksin, hiiiç dallanıp budaklandırma. Miden kaldıramayabilir sonra.

Bir karar verdin arkasında dur, bundan sonraki hayatında lütfen ama lütfen eskileri açma.Mutlu olmak istiyorsan yaşananları silmek zorundasın hafızandan.

offfffffff kalbim aklım paramparça,zaten bi süre deniycem olmazsa bitecek..ona karşı bişeyler hissetmese yazmaz diyorum bende amainsan yinede kondurmıyor acaba bi heyecanmı aradı,merakmı etttii acaba acaba herşeyi düşünüyrum ama devam etmeyide yediremiyorum kendime.kavgalı sorunlu bi evliligimiz olsaydı sıkıldı nefes almak için yaptı diycem ama o kadar güzel bi evliligimiz vardıki sesimiz bile yükselmezdi birbirimize,hatta ailesine çok düşkündür ama beni hiç ezdirmez ve laf söyletmez onlara,eşimin ailesine gittigimizde bi bulaşık yıkasam bile yoruldun sen otur der,hep düşünürdü beni,bu yüzden diyorum beni seviyor demekki ama bu kıza neden öyle msjlar atar biri..of ne bileyim aslında iyi yönlerini düşünmememm lazım çabuk affetmemek için ama kendimi kandırıyorum resmen

eşinizin yaptığı hos değil ama
arkadasım anne yanında da bir ay kalınmazki
yanlız bırakılmaz koca
unutmayın bunu

bence yeterince korkmuştur ona kapak olmuştur birdaha yaparsa tekmeyi yiceni anlamıştır eşin.asla boşan demem diyen varsa dinleme bence buna karar vercek olan sensin çocuğuna biz babalık etmiycez sonuçta.asla unutmıycaksın herzaman bir yerlerinde saklı duracak, ona baktınmı bazen nefret duyacaksın ama bir şans daha ver eşine.belliki sen yokken içkiliyken nefsinin kubanı olmuş aralarında fiziksel bişey geçtiğini sanmam.affet kocanı,onu affetmediğini asla unutmıycanı,sadece oğlunuz için bir şans daha verdiğini birkez daha tekrarlanırsa kendisini kapının dışında bulacağını söyleyin,bu ona kapak olur.

Çok üzücü Allah sabır versin( Eşinizin sizi aldatmış olduğu çok bariz.Yalnız bu aldatma büyük ihtimalle fiziksel değil ruhsal bir aldatma.Yani eski kız arkadaşı,anılar,heyecan vs..canımlı,cicimli konuşmaktan ileri gitmemişlerdir.Tahminimce sizi hala çok seviyor bukadar yalvardığına göre.Yoksa kabul edip ayrılmayı isterdi.Şu noktada yapmanız gereken siz de eşinizi madem seviyorsunuz,madem bir çocuk var onu karşınıza alıp açıkça konuşup ya ona şans vericeksiniz,yada onsuz kendinize yepyeni bir hayat sayfası açıcaksınız.Gerçekten zor bir durum,zor bir karar.Beni senelerce çıktığım sevgilim aldatmıştı yıkılmıştım.Şans vermiştim ancak sonrta çok pişman oldum.Çünkü ben yaşadıklarımı asla unutamadım,devamlı kavga ettik.Birdaha asla güvenemedim.Oda tabiiki beni yine aldattı ve ayrıldık.Boşu boşuna zaman kaybı ve boşuboşuna yıpranma olmustu.Dilerim artık böyle can sıkıcı olaylar yaşamazsınız.Hakkınızda hayırlısı olsun.

eşinizin yaptığı hos değil ama
arkadasım anne yanında da bir ay kalınmazki
yanlız bırakılmaz koca
unutmayın bunu

affedin evlenmediğim için anlayamıyorum bunu.:uhm:

evleniyomuyuz çocuk mu bakıyoruz biz?? 1 ay kalsa nolcak altına mı yapcak, bu kadar mı aciz varlıklar bu erkekler? bu kadar zayıf karakterli insanlar evin direği nasıl oluyorlar o zaman anlamış değilim. ben çok kızıyorum erkeklere. yalnız kaldığında hemen karaktersizlik mi yapıyor hepsi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…