dertleşen benimki degil kız arıyomuş,erkek arkadaşıyla olan problemlerini danışıyomuş tabii kız böyle diyo..bu olay olmadan önce onunla gerçekten normal arkadaş olarak bile görüştügünü bilsem bi dk durmaz boşanırım diye düşünecek yapıda bi insandım,hep aldatmanın kesinlikle affedilecek bişey olmadıgını savunurdum ama başa gelince herşey farklı oluyormuş,resmen kendimi affetmek için mazeretler yakalarken buluyorum sonra kendine gel diyorum,kendi kendime konuşur oldum..
kontörlü telefon hattında döküman nasıl alınıyor ve ne gibi ayrıntılar yazıyor bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim
ben aldatıldıgımı kabul ediyorum zaten,inanmıyorum ki onların zırvalarına..hayatımı mahvettiler..oglum için devam edicem sanırım bi süre,ilerde oglum için tekrar sans verseydim deyip pişman olmamak için mecburum gibi..çok mutsuzum ve ayrılırsakta bundan daha mutsuz olacagıma eminim ve benim mutsuzlugumada ailemi,oglumu dahil etmek istemiyorum,bilmiyorum belkide kendimi kandırıyorum,bahane buluyorum ayrılmamak için..ona karşı duygusu olup olmadıgını ögrenebilsem herşey çok kolay olacak benim için
Kolay olacak olan ne senin için? Yani ondan hoşlanıyorum dese boşanabilecek misin? Göze alabilecek misin? Hayır..
Ona karşı birşeyler hissetmese zaten aralarında birşey geçmez..Anlamadın mı hala canım.
Sen bu konuyu daha fazla uzatma bence, çocuk için sineye çekeceksin madem, dökümandı, ne hissettiydi falan bunlara girersen çıkamazsın..
Yapmış bir hata de, bir daha olmasın acımam vs. falan de, devam edin..
Hayırlısı.
eşinizin yaptığı hos değil ama
arkadasım anne yanında da bir ay kalınmazki
yanlız bırakılmaz koca
unutmayın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?