Bu bir "sıkı diyet sayfasıdır" :)

Canlar yine ben hep daha önce açtığım gülşahın günlüğü adlı çalışmam beni dahil kimseyi pek sarmayınca yine düştüm yollara♡birde ne göreyim geçen sene martta başlayan zayıflama serüvenimin dönmüşüm yine başına gülşah dedim utan geçen sene zayıflamayla geçen adeta survivorı andıran o günlere hemen geri dön bu sefer daha kararlı daha bilinçli ol plan belli canlar
Başlangıç kilo:66.9
Boy:1.62
Hedef kilo:48
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum
22 Şubat-28 Şubat elma diyeti
29 Şubat-6 mart elma diyeti
7 mart-9 mart sıvı diyeti (juicing)
10 mart-13 mart sıvı diyeti koruma
14 mart-20 mart elma diyeti
21 mart-27 mart 5 te 5
28 mart-3 nisan hurma diyeti
4 nisan-10 nisan elma diyeti
Şimdilik plan böyle canlarım

Canım şok diyetle verilen kilolar geri geliyor kendimden biliyorum
sagliklica 1200 kalorilik diyet yap istersen

Canım şok diyetle verilen kilolar geri geliyor kendimden biliyorum
sagliklica 1200 kalorilik diyet yap istersen
Canım aslında planım şu vücudumu şoklayıp sonra dediğin gibi 1000-1200 kalorilik diyetlerle devam edicem aslına bakarsan her diyette böyle ucunu kaçırır çok yersen kilolar geri geliyo

Su sıvı diyetini hep merak etmisimdir nasıl oluyor ? Sadece sıvı yemek ekme yok sanırım eyer oyle ise ne iciyorsunuz ?

Hayırlı olsun yeni günlüğün gülşahcım inşallah hedef kilona gelir bir daha da grmini bile almazsin ben hedef kilomdayim guzelim 53 kiloyum almamak için çaba sarfediyorum şuan hala diyetteyim desem yeridir korumak çok zor ama başaricam başaricaazz

Canım aslında planım şu vücudumu şoklayıp sonra dediğin gibi 1000-1200 kalorilik diyetlerle devam edicem aslına bakarsan her diyette böyle ucunu kaçırır çok yersen kilolar geri geliyo

INŞALLAH planini gerceklestirip hedefine ulasirsin canim kolay gelsin hepimize

Su sıvı diyetini hep merak etmisimdir nasıl oluyor ? Sadece sıvı yemek ekme yok sanırım eyer oyle ise ne iciyorsunuz ?
Canım ben internette satılan sıvı detokslarindan alıcam ilk defa denicem ama gelişmeleri mutlaka yazarım burdan♡♡

Evet tatlım başarıcaz mutlaka hedefime ulaşınca koruma için senin yardımını alıcam mutlaka çünkü anladım ki önemli olan koruma dönemi

Huhu kızlarrrrrr Nasılsıniz diyet şahane gidiyo inşallah yaz gelmeden incecik olucam hepimiz incecik olucaz

sayfan hayırlı olsun canım uğramaya çalışırım ama bu aralar biraz sorunlarım var sana inanıyor ve güveniyorum diyet yönünden

sayfan hayırlı olsun canım uğramaya çalışırım ama bu aralar biraz sorunlarım var sana inanıyor ve güveniyorum diyet yönünden
Sağol canım bende sana inanıyorum inşallah yakında sorunlarının üstesinden geleceksin sen çok güçlü bi kadinsin sakin bunu aklından çıkartma canım arkadaşım

huhu diyetciler nasıl gidiyor diyetler fıstık hanım dinlenmede ben elmamı yiyorum ♡♡♡

Kızlar elma diyetinin birinci günü hasarsız bitti çok şükür ama açım aç

Gününüz aydın diyetiniz bol eksili olsun canlarım♡♡♡bu sabah şükür çok güzel bir rakama uyandım ama tam farkı cuma günü bildirecegim elma diyeti zor ama çok etkili kesinlikle denemelisiniz

Kızlar ikinci gün şahaneydi ama biraz regl ağrım var sadece onun dışında herşey iyi açım hafifim mutluyum

canlar cananlar günaydınlar günaydınlar diyetle kalın güzel kalın hafif kalın

limonlu kiraz saplı yeşil çay ve limonlu su zamanı kızlarrrrrr ♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…