Arkadaşlar , internet üzerinden bulduğum bir resim paylaşıyorum. Kırmızı halka ile işaretlediğim yere bir bakar mısınız ? Bu bölge elmacık kemiğinden dolayı mı sarkar ?
Pürüzsüz ve kusursuz bir yüzde o bölgenin sarkık olması genetik midir ? Çevrenizde mutlaka görmüşsünüzdür tam da o bölgesinde bir çizgi gibi bir şey ve hafif sarkmalar..
Peki estetik müdahale ile düzelebilecek bir şey mi ?
Fikri olanlar yorum yaparlarsa sevinirim.
Sanırım orta yüz germeye ihtiyacı var bu durumdaki arkadaşların,elmacık kemiği belirginliğini yitiriyor cilt sarkmasından,bende düşünüyorum 35 yaşından sonra,10 yıl geriye götürecek bir işlem
merhaba arkadaşım ben fazla araştırmacı ve bu konuda takık birisi olarak o bölgeye zigoma deniyor oraya dolguda yapılır, ipte yapılır, cihazlarlada uygulama yapılır ama bunun senin ne istediğinle ve doktorun ne önerdiğiyle alakalı farklıklık gösterir. Oraya ip yaptır ya da cihazlarla uygulama yaptır diyemem inan bana bir kaç doktora git hangisi aklına yatıyosa ona yaptırt. Şöyle düşün hepimizin cilt yapısı kalınlığı bile farklı inan bana .
Arkadaşlar , internet üzerinden bulduğum bir resim paylaşıyorum. Kırmızı halka ile işaretlediğim yere bir bakar mısınız ? Bu bölge elmacık kemiğinden dolayı mı sarkar ?
Pürüzsüz ve kusursuz bir yüzde o bölgenin sarkık olması genetik midir ? Çevrenizde mutlaka görmüşsünüzdür tam da o bölgesinde bir çizgi gibi bir şey ve hafif sarkmalar..
Peki estetik müdahale ile düzelebilecek bir şey mi ?
Fikri olanlar yorum yaparlarsa sevinirim.