Bu bölge tam olarak neresidir ? Resme bakarak yanıtlar mısınız ?

Cassia

Sol omzuma göm saçlarını*
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
493
292
73
Arkadaşlar , internet üzerinden bulduğum bir resim paylaşıyorum. Kırmızı halka ile işaretlediğim yere bir bakar mısınız ? Bu bölge elmacık kemiğinden dolayı mı sarkar ?
Pürüzsüz ve kusursuz bir yüzde o bölgenin sarkık olması genetik midir ? Çevrenizde mutlaka görmüşsünüzdür tam da o bölgesinde bir çizgi gibi bir şey ve hafif sarkmalar..
Peki estetik müdahale ile düzelebilecek bir şey mi ?
Fikri olanlar yorum yaparlarsa sevinirim.

Zannedersem elmacık kemiklerimizin oldugu bölgeden bahsediyorsunuz. Bu bölgeyi bn böyle biliyorum ama diger sorun icin cvbm yok malesef :-(

Nufgul yeşilçaydada aynı sıkıntı var ama onunkine göz altı torbası deniyordu bilemiyorum ama aynen bu bölge resimlerine bakarsan anlarsn

Estetisyrne gostermekte fayda var bence insanı çok yaşlı gosteriyo bende olsa uzun sure dayanamazdım heralde Allah yardım etsin olanlara

Allah yardım etsin diyeceğiniz o kadar zor durumda insan varken , böyle bir konuya demeniz şaşırttı.
O kadar da değil yani.

Yorum yapacak başka arkadaşlar yok mu ?

Nufgul yeşilçaydada aynı sıkıntı var ama onunkine göz altı torbası deniyordu bilemiyorum ama aynen bu bölge resimlerine bakarsan anlarsn

Evet onda böyle bir şişiklik var ve mor.Sebebi ne acaba bende merak ettim göz altı torbası gibi değil bu daha farklı bir şey gibi.

Sanırım orta yüz germeye ihtiyacı var bu durumdaki arkadaşların,elmacık kemiği belirginliğini yitiriyor cilt sarkmasından,bende düşünüyorum 35 yaşından sonra,10 yıl geriye götürecek bir işlem

merhaba arkadaşım ben fazla araştırmacı ve bu konuda takık birisi olarak o bölgeye zigoma deniyor oraya dolguda yapılır, ipte yapılır, cihazlarlada uygulama yapılır ama bunun senin ne istediğinle ve doktorun ne önerdiğiyle alakalı farklıklık gösterir. Oraya ip yaptır ya da cihazlarla uygulama yaptır diyemem inan bana bir kaç doktora git hangisi aklına yatıyosa ona yaptırt. Şöyle düşün hepimizin cilt yapısı kalınlığı bile farklı inan bana .

endoskopik orta yüz germeyle dalgalanmalar ve göz çukurları düzeltiliyor yanılmıyorsam..

Düzeltiliyorda ne kadar ihtiyacı var ona göre :) yoksa cerarhiye girersen heryeri düzeltebiliyorsun hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…