Nufgul yeşilçaydada aynı sıkıntı var ama onunkine göz altı torbası deniyordu bilemiyorum ama aynen bu bölge resimlerine bakarsan anlarsn
Estetisyrne gostermekte fayda var bence insanı çok yaşlı gosteriyo bende olsa uzun sure dayanamazdım heralde Allah yardım etsin olanlaraEvet , onda da var..
Tam olarak çözüm nedir bilemiyorum..
Estetisyrne gostermekte fayda var bence insanı çok yaşlı gosteriyo bende olsa uzun sure dayanamazdım heralde Allah yardım etsin olanlara
Uzdum sanırım k bakmayınAllah yardım etsin diyeceğiniz o kadar zor durumda insan varken , böyle bir konuya demeniz şaşırttı.
O kadar da değil yani.
Nufgul yeşilçaydada aynı sıkıntı var ama onunkine göz altı torbası deniyordu bilemiyorum ama aynen bu bölge resimlerine bakarsan anlarsn
Arkadaşlar , internet üzerinden bulduğum bir resim paylaşıyorum. Kırmızı halka ile işaretlediğim yere bir bakar mısınız ? Bu bölge elmacık kemiğinden dolayı mı sarkar ?
Pürüzsüz ve kusursuz bir yüzde o bölgenin sarkık olması genetik midir ? Çevrenizde mutlaka görmüşsünüzdür tam da o bölgesinde bir çizgi gibi bir şey ve hafif sarkmalar..
Peki estetik müdahale ile düzelebilecek bir şey mi ?
Fikri olanlar yorum yaparlarsa sevinirim.
Eki Görüntüle 1352195
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?