acemiyseniz eğer alın bi doğan, şahin, murat 131en azından acemiliğinizi onlarda çıkartın sonra daha kaliteli bişey alırsınız. en fazla uno düşünebilirsiniz hem bayan için hem erkek için. eşim ve nerdeyse bütün sülalem bu işlerle uğraştığı için biliyorum
acemiyseniz eğer alın bi doğan, şahin, murat 131en azından acemiliğinizi onlarda çıkartın sonra daha kaliteli bişey alırsınız. en fazla uno düşünebilirsiniz hem bayan için hem erkek için. eşim ve nerdeyse bütün sülalem bu işlerle uğraştığı için biliyorum
Canım en sağlam arabalar toyota, wolkswagen ve audi
Toyota ve wolkswagen bütçenizi zorlamaz. Bence bunlardan yana kullanın tercihinizi
Evet evet, toyotanın da bütçeyi zorlamayacak arabaları var. Volkswagen sanırım biraz daha pahalı olduğu için 15000 tl ye km si çok yüksek arabalar çıkıyor, sahibinden de şöyle bir baktım da şimdi
acemiysen eğer hyundaı al şu taksilerin modelinden sürücü kurslarında da hep ondan oluyor.acemilik için ideal bence.
ben 14 yaşından beri kullanıyorum bana hiç öyle gelmiyor sanırım alışkanlıkBizimki doğan ama ben kullanmıyorum onu
Direksiyon hidrolik olmadığı için baya ağır bayanlar için bi araba değil yani
acemiysen eğer hyundaı al şu taksilerin modelinden sürücü kurslarında da hep ondan oluyor.acemilik için ideal bence.
tabiki olur focus bile alabilirsiniz en kullanışlı arabalardan bi tanesi...ama alırsak uzun süre kullanıcaz. o yüzden orta halli bişey istiyoruz. bu fiyata güzel bir araç olur mu sizce?
ben 14 yaşından beri kullanıyorum bana hiç öyle gelmiyor sanırım alışkanlık
ben çok seviyorum vallahi eski arabaları bmw 3.20 yeni kasamız vardı sattırdım eşime eski kasa al diyeÇok sorun çıkarıyor ya doğanlar, bir de aile arabası olarak bakmıyor kimse
Hani hep gençler kullanıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?