- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.127
- 498
evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde
ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar
14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum
evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde
ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar
14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum
ilginiz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
durumu biraz daha açmam gerekirse; memuruz ve 3-4 ayda bir 600 km lik şehirler arası yol katetmemiz gerekicek. alacağımız araç bizi muhtemelen 8-10 yıl götürebilmeli. çünkü aracı aldıktan sonra uzun soluklu ev kredisine gireceğiz. sonradan pişman olmamak için fiyatı biraz daha esnetmeye çalışıyorum ama en fazla 17 bin küsüre çıkabiliriz. 20 bine çok güzel araçlar var ama onun için de 5-6 bin kadar altınlarımı feda etmem gerekiyor. sizce değer mi?
tavsiyelerinize uyarak araştırdığım kadarıyla, şuan için 2003-2006 model corsa ve clio bizim için uygundur. ama uzun vadeli düşünürsek bu araçlar bizi idare eder mi?
Temiz bir Clio 3 bulabilirseniz 19 a falan alın.
Madem 8-10 yıl bineceksiniz.
Pişman olmazsınız.
Ford Fiestanın eski kasa olanlarından da 17-18'e bulabilirsiniz...
clio 3 derken o 3 neyi ifade ediyor acaba:26: motor gücünü mü? diğer cliolara göre artıları neler?
Modelini ifade ediyor :)
Netten bakabilirsiniz :)
kullandığın için bizzat senden öğrenmek istedim ama teşekkür ederim
En onemli noktasi kilometresinin orjinal olmasi bence.
Bizim bir arabamizin kilometresi 170bindeydi aldigimizda. Sonra kontrolde 450bin cikti:) oynama yapilmis vee tabi araba yiprandigi icin tamirciden cikaramiyosun.
Ikinci noktasi zincirli veya kayisli olmasi.
Ucuncu nokta kazasiz olmasi.
Ve benzinde tasaruf edelim dersen motor gucu ile beygir gucunun orantili olmasi...
tamirciye götürmeden mi aldınız arabayı? Allah korkusu olmayan insanlardan herşey beklenir
zincirli derken:26:
ben araba araştırması yaptığımdan beri cep operatörümden bana araba kaza kaydınızı öğrenin gibi mesajlar geliyor. tırstım ya bunlar google aramalarımıza kadar herşeyimizden haberdarlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?