- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Hyundailer pek sağlam değil diye duymuştum ben :26:
Bizim kursta da vardı benim çok hoşuma gidiyordu, hocamız söylemişti sağlam değil diye
Eşim de o arabalar kağıt gibi oluyor diyor, bi kazada falan unufak oluyormuş :18:
Kaza geçirmiş bir hyundai görmüştüm, kağıt gibi buruşmuştu araba
evet kızlar.. çoğu konunun olduğu gibi bunun da yeri burası değil ama ne yapalım en yüksek reytingler bu bölümde
ben sizden 2. el araba konusunda fikir istiyorum. kadınlar arabadan pek anlamaz derler ama kk kadınları bence anlar
14-16 bin arası bir şey bakıyoruz. arabadan ne ben ne de eşim anlamıyoruz. internette de çok çeşit var. bir karara varamıyoruz. bizim gibi acemi şoförlere ne gider sizce? tavsiyelerinizi bekliyorum
yorumlar için teşekkürler kızlarfiat albea hakkında ne düşünüyorsunuz?
bizim kullanabileceğimiz segmentteki araçlar için (yani mercedes Ferrari vs dışında) araba deyince alman ve japon arabaları listenin en başındadır her zaman. opel, volkswagen veya toyota gibi
bu ülkeler dışında üretim yapan ülkelerin araçları (italya, fransa) maalesef oldukça nazik. fiat da italyan malı.
ilk düşünceniz sağlamlık olsun. o yüzden ben olsam ikinci elde polo gücüm yeterse golf astra veya corsa düşünürüm
hundai getz
ya da
peugeot 207
bayanların rahat kullandığı arabalar.
benim otomatik hyundai getz var, eşimde yıllardan beri hyundainin çeşitli markalarını kullanıyor. biz çok memnunuz, motoru ve şanzımanı çok dayanıklı oldugu için taksicilerinde tercihi, yoksa günde o kadar yol yapan her araba o şekilde gitmez,dayanmaz. Tabiki bir mercedes, BMW vb. arabalarla ile yarışamaz ama onun harici çogu arabaya bin basar. Yedek parçalarıda kolay bulunur ve uygun fiyatlıdır. getz fiyatları sizin bütçeyi aşar ama diger modellerine bakabilirsiniz.
getz modeli hoşuma gitti. baktım da sahibindene 16-17 bin civarı 2004 model var aslında:26:
ben mesela 98 model astra olacağına 2005 model albea olsun diye düşünüyorum. sonuçta genç olması ona birşeyler katmaz mı?
yorumlar için teşekkürler kızlarfiat albea hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?