bu borc biter mi ?

nirvana3806

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
9
5
1
32
bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur :anneadayı:

borçları sıralayım
x bankası tuketici kredisi kalan 645x23=14835 (tutar 12.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 280x59 =16520 (tutar 9.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 287x11 =3157 (tutar 3.000)

x bankası kredi kartı 5900
x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500

toplam 46.412

aylık gelir 2200 3 kredi 1 kredi kartı 2 mevduat simdilik ödemeleri düzenli olarak yapıyorum bakalım patlamadan bitirebilecekmiyim bu borçları. yoksa karsınızda potansiyel 7 icra dosyasımı bulunuyor benim durumuma dusupde kurtulan varmı acaba yasım 25 hedefim 30 a gelmeden bitirmek bunları. her ay duzenlı olarak paylasım yapacagım mali durumum hakkında

bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur :anneadayı:

borçları sıralayım

x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500

toplam 46.412

aylık gelir 2200 3 kredi 1 kredi kartı 2 mevduat simdilik ödemeleri düzenli olarak yapıyorum bakalım patlamadan bitirebilecekmiyim bu borçları. yoksa karsınızda potansiyel 7 icra dosyasımı bulunuyor benim durumuma dusupde kurtulan varmı acaba yasım 25 hedefim 30 a gelmeden bitirmek bunları. her ay duzenlı olarak paylasım yapacagım mali durumum hakkında

Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Kira, yeme içme gibi giderleriniz yoksa kredi kartlarınızı ödeyip zamanla azaltma amacıyla bir süre idare edebilirsiniz gibi. Kendinize her ay minimum bir harcama kotası koyup kredi kartından onu harcayın zorunlu ihtiyaçlarınız için. Kredi kartlarınızın borcu bitse rahatlarsınız biraz.

Ben sizin yerinizde olsam otomatik ödeme talimatı verirdim. Benim de bir ara vardı borcum ama bu kadar yüklü değildi. Ben ha bugün ha yarın öderim diye diye borçların zamanını falan geçiriyordum. E tabi faiz de biniyordu. Sonra otomatik ödeme talimatı verdim. Maaşımdan kesildi ben de ona göre idare etmeyi öğrendim. Sonra toparladım zaten. Vaktini geçirmeyin borçların birde yapılandırın borçlarınızı.

yorumlarınız için teşekkür ederim. aslında cok da umutsuz degilim kirayı ben karsılamıyorum fatura gaz elektrik hiçbiri bana ait degil eşim hepsini üstlendi sagolsun. bana sadece yol harclıgım ve bu borclar kalıyor

Hepsi başka başka bankalardan ve yüklü miktarlar. Ne zaman anladınız dolandırıldığınızı da devam ettiniz borca? Niye polise gitmemiş de size gelmiş hiç sormadınız mı ? Nasıl inandınız ?

Hepsi başka başka bankalardan ve yüklü miktarlar. Ne zaman anladınız dolandırıldığınızı da devam ettiniz borca? Niye polise gitmemiş de size gelmiş hiç sormadınız mı ? Nasıl inandınız ?
bana öyle güzel oyun kurdu ki. ailesi doktor ablası annesi babası haftaya verevegim diye aldı aradan 1.5 sene geçti. ben artık unuttum. borc 25di faizle bu hale geldi

bana öyle güzel oyun kurdu ki. ailesi doktor ablası annesi babası haftaya verevegim diye aldı aradan 1.5 sene geçti. ben artık unuttum. borc 25di faizle bu hale geldi
Yapılandırsaydınız. Kredi kartını kullanmayın mesela bitirene kadar. Çok değişik bir durum gerçekten nasıl olmuş eline ne geçti böyle yaptıktan sonra?

borçları sıralayım

x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500

toplam 46.412

Gelin bizim bankada toplayalım borçları KKB duzgunse:) 60 ay vadede ödeyeceğiniz tek kredi çekip kapatın borclari önerim bu

Tüm borç 46 bin ise ve böyle bölük pörçük ise yerinde olsam eşime 45.000 kredi çektirir hepsini kapatır aylık 1.500 küsur ödemeyle 36 ayda öderdim. İnternette ihtiyaç kredisi diye hesaplayınca 45.000-36 ay vade aylık 1.500 küsur ödemeye denk geliyor. Krediye karşıyım ama kmh falan deli gibi faiz işler.

Back
X