- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
- Konu Sahibi nirvana3806
benim anlamadigim uni ögrencisine asgari ucretli birine bankalar bukadar krediyi nasil verebildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah güzelim ne yaptın sen .Allahım sen yarsım et .Csnım ne yıyıp ne ıcıcen bu kadar borcun neresınden baslıosun odemeye?üniversite arkadaşım tarafından dolandırıldım. beni öldürecekler yardım et dedi ettim şimdi ben ölmek istiyorum
Dolandırıldıysan keşke polise gitseydin.üniversite arkadaşım tarafından dolandırıldım. beni öldürecekler yardım et dedi ettim şimdi ben ölmek istiyorum
Doktor ödeyemiyor borcunu kadın 2200 le ödemeye çalışıyor hayret bir şey. Yerine oturmayan taşlar var gibi. Eşiniz ne diyor ailesinin size verdiği bu zarara?Aynen gidip rezil edin. Çekinmeyin. Hastanesine, çalıştığı yere gidin. Baskı yapın. Kaydedin her şeyi.
Bole bır sebepten bosanan adam esını sevmıyordur kadın kendı zevkıne borca gırmemıs yorumunuzu cok yersiz buldum ,eşinize bravo derken esının elınde ımkanı olsa esının zaten borclarını kapatır nasıl ılıskıler yasıyorsunuz anlamıyorum kıEsinize bravo,baskası olsa coktan bosanmaya kalkardı![]()
Konuyu tam anlatmadıgı icin bilmiyorzBole bır sebepten bosanan adam esını sevmıyordur kadın kendı zevkıne borca gırmemıs yorumunuzu cok yersiz buldum ,eşinize bravo derken esının elınde ımkanı olsa esının zaten borclarını kapatır nasıl ılıskıler yasıyorsunuz anlamıyorum kı
selam, bende 7 ay öncesine kadar aynı seninle durumundaydım, ailemin haberi yoktu ve artık borcu borçla kapatmaktan, her ay takla attırmaktan canım çıkmıştı ve psikolojim çok bozulmuştu, ailem durumu anlattım, kredi kartlarımı ve elden borçlarımı sağolsunlar kapattılar ve kredi kartımı yırttık, hiç kullanmıyorum, şimdi sadece kredi borclarımkaldı 1,5 seneye hepsi bitecek inşallahh, eğer imkanın varsa iş yerinden tazminat, avans vs iste veya ailen yardımcı olsun, yoksa bu işlerin sonu intihara kadar gidebiliyor, bol şans..bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur
borçları sıralayım
x bankası tuketici kredisi kalan 645x23=14835 (tutar 12.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 280x59 =16520 (tutar 9.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 287x11 =3157 (tutar 3.000)
x bankası kredi kartı 5900
x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500
toplam 46.412
aylık gelir 2200 3 kredi 1 kredi kartı 2 mevduat simdilik ödemeleri düzenli olarak yapıyorum bakalım patlamadan bitirebilecekmiyim bu borçları. yoksa karsınızda potansiyel 7 icra dosyasımı bulunuyor benim durumuma dusupde kurtulan varmı acaba yasım 25 hedefim 30 a gelmeden bitirmek bunları. her ay duzenlı olarak paylasım yapacagım mali durumum hakkında
bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur
Benim aklıma şu geldi sadece;bankalar bu gelire bu kadar kart ve kredi nasıl veriyor![]()
Ben öğretmenim ev üstüne aldığım kredim var,araba için ihtiyaç kredisi çektim maksimum 50 olur dediler.
borçları sıralayım
x bankası tuketici kredisi kalan 645x23=14835 (tutar 12.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 280x59 =16520 (tutar 9.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 287x11 =3157 (tutar 3.000)
x bankası kredi kartı 5900
x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500
toplam 46.412
aylık gelir 2200 3 kredi 1 kredi kartı 2 mevduat simdilik ödemeleri düzenli olarak yapıyorum bakalım patlamadan bitirebilecekmiyim bu borçları. yoksa karsınızda potansiyel 7 icra dosyasımı bulunuyor benim durumuma dusupde kurtulan varmı acaba yasım 25 hedefim 30 a gelmeden bitirmek bunları. her ay duzenlı olarak paylasım yapacagım mali durumum hakkında