bu borc biter mi ?

Gelin bizim bankada toplayalım borçları KKB duzgunse:) 60 ay vadede ödeyeceğiniz tek kredi çekip kapatın borclari önerim bu
bakin bayanin fikri cok mantikli bu borclari tek bir borca indirin ki sizde rahat edin yoksa boyle cok zorlanirsiniz

Bukadar borc uhasıl yaptınız onuda anlatsaydınız meske giymeye gezmeye mi yoksa araba falanmı aldınız nebileyim

yorumlarınız için teşekkür ederim. aslında cok da umutsuz degilim kirayı ben karsılamıyorum fatura gaz elektrik hiçbiri bana ait degil eşim hepsini üstlendi sagolsun. bana sadece yol harclıgım ve bu borclar kalıyor
Ödersiniz sıkmayın caninizi ne borçlar ödeniyor Rabbim kolaylık veriyo bizdede ne borçlar var odeniyor bı şekilde bitince daha temkinli davranirsiniz

Yahu elinde para yokken kredi çekip arkadaşa borç verilir mi??? Kendi üstüne çekseymiş

bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur :anneadayı:

borçları sıralayım
x bankası tuketici kredisi kalan 645x23=14835 (tutar 12.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 280x59 =16520 (tutar 9.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 287x11 =3157 (tutar 3.000)

x bankası kredi kartı 5900
x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500

toplam 46.412

aylık gelir 2200 3 kredi 1 kredi kartı 2 mevduat simdilik ödemeleri düzenli olarak yapıyorum bakalım patlamadan bitirebilecekmiyim bu borçları. yoksa karsınızda potansiyel 7 icra dosyasımı bulunuyor benim durumuma dusupde kurtulan varmı acaba yasım 25 hedefim 30 a gelmeden bitirmek bunları. her ay duzenlı olarak paylasım yapacagım mali durumum hakkında

Kredi-1250
Kredi-300
Kredi-1500
Kira-500
Faturalar-800
K.karti-2.000
K.karti-1.000
K.karti-1.500
Int-100
Tlf f.-150
9.100 ve daha market ve pazar alisverisi yok icinde iki kisi calismamiza rahmen zorlanıyoruz arti bebek masrafları siz tek basiniza bu borclarin altindan kalkmayi planlıyorsunuz valla helal olsun cesaretinize hayran kaldim 👏👏

Ben olsam o arkadaşa rahat vermezdim aileyi herkes E rezil ederdim...bu arada bu işte başka bir iş var kusura bakmayın bu duruma sizde dahilsiniz...bu kadar rahat olmanız şüpheli.

Dolandırılma bana inandırıcı gelmedi. 25 yaşındayım diyorsunuz olay 2015 te olmuş yani siz 20 yaşında öğrenci iken 🤔o yaşta biri bu parayı nasıl bulur ve sadece arkadaşına yardım için. Açıkçası başka bir iş var söylemediğiniz. Söyleyemeyeceğiniz bir şey bile olsa arkadaşların, borcu tek bankada birleştirme fikri benim de aklıma yattı. Ama bu da size ders olsun hiç bir şekilde borca krediye bulaşmayın bir daha

Back
X