bu borc biter mi ?

Kredi karti borcunu taksitli kredi cekip taksit taksit odeyebilirsin. Ya da tum kredilerini tek bir taksitli kredide toplayabilirsin. Ama birisinin sanirim daha tek taksitini odemissin ve her kullandigin kredide hayat sigortasi ve dosya masrafi odeyeceksin. Dosya masraflari cok olmayabiliyor ama bankalar faiz oranlarini dusurup hayat sigortalarini artirmislar. O yuzden birsey diyemiyorum. Cektigin kredileri odenekte zorlanmiyorsan boyle idare et diyecegim ama kredi kartinin asgari tutarini mi yatiriyorsun? Cunku bu maasla odemek biraz zor.

Gelin bizim bankada toplayalım borçları KKB duzgunse:) 60 ay vadede ödeyeceğiniz tek kredi çekip kapatın borclari önerim bu
Kredi karti borcunu taksitli kredi cekip taksit taksit odeyebilirsin. Ya da tum kredilerini tek bir taksitli kredide toplayabilirsin. Ama birisinin sanirim daha tek taksitini odemissin ve her kullandigin kredide hayat sigortasi ve dosya masrafi odeyeceksin. Dosya masraflari cok olmayabiliyor ama bankalar faiz oranlarini dusurup hayat sigortalarini artirmislar. O yuzden birsey diyemiyorum. Cektigin kredileri odenekte zorlanmiyorsan boyle idare et diyecegim ama kredi kartinin asgari tutarini mi yatiriyorsun? Cunku bu maasla odemek biraz zor.
sürekli çek yatır yapıyorum

çektigime ait dekontlar var ama ben çektim parayı ve elden verdim. ablasıyla olan mesajlaşmalar duruyor annesi ile. borclarını kabul ediyorlar aslında ama ödeyemeyiz diyorlar. mevzu 2015de oldu.....

Telefon açıp beya mail yoluyla benden şu kadar borç.ç aldın kredi ile bu kadar oldu. Bana bunları bunları söyledin, ne zaman ödemeyi düşünüyorsun? Diye söyleyin. Konuşmanızı kayıt edin. Gidip şikayette bulunun. Dolandırıldım diye. Zaten şikayete kalmadan ailesine söyleseniz bile belki bir çözüm bulursunuz. Kredi kartlarınızı iptal edin. Kullanmayın veya bir köşede dursun.

dünyada kötü kalpli insan o kadar fazla ki umarım kurtulursun borçlarından allah yardımcın olsun

çektigime ait dekontlar var ama ben çektim parayı ve elden verdim. ablasıyla olan mesajlaşmalar duruyor annesi ile. borclarını kabul ediyorlar aslında ama ödeyemeyiz diyorlar. mevzu 2015de oldu.....
İnsanlar nasıl bu kadar vicdansız olabiliyor hayret ediyorum. Hak etmedıgim 5 lira boğazımdan gecse gece uyuyamam .katalog isi falan yapın geniş bi çevreniz varsa.bide aile devlet hastanesinde ise gidin başhekim le falan konuşun siyasi anlamda tanıdıklarınız varsa onları araya sokun.buda size ders olsun doktor anne babanın ablanın ödemediği borcu siz nasıl aasgari ücretle ödemeye kalktınız elütfen kimseye güvenmeyin senetsiz elden borç vermeyin.aklıma babamın kefil olup yıllarca ödediğimiz borç geldi unarim en yakın zamanda feraha cikarsiniz

içinde bu konu olan mesajları asla silmeyin, şikayetçi olun o mesajlarla ve çektiğinize dair dekontlarla.şahitleriniz de vardır diye düşünüyorum, şahit de önemli sizin açınızdan şu an.susmayın böyle bir şey karşısında.

Tanıdık bankacı olsa da keşke size yardım edebilse, hesabına para yatırmış mı aynı gün diye.

Valla ins biter benim 3000 tl kk var.2 maas giriyor eve seneelrdir o kartı kapatamadık😏
Allah yardımcınız olsun ,dolandırıldım demissiniz.
Hukuki olarak bisey yapılamıyor mu😕

yorumlarınız için teşekkür ederim. aslında cok da umutsuz degilim kirayı ben karsılamıyorum fatura gaz elektrik hiçbiri bana ait degil eşim hepsini üstlendi sagolsun. bana sadece yol harclıgım ve bu borclar kalıyor
Esinize bravo,baskası olsa coktan bosanmaya kalkardı😕

Iyi de elinizde mesajlar var niye şikayetçi olmadıniz? Niye rezil edip parami istiyorum diye ortaligi ayağa kaldırmadiniz 1000 tl degil 2 değil niye bu yükün alnina kabullenip girdiniz?Az buz bi para değil konusahibi.Durum tam da bu mu? Eksik geldi konu bana

bazı sebeplerle borçlandım toplamda ne kadar olduğunu bile hiç hesaplamayı bile dusunmedim acıkcası cesaret edemedim burada konu acarak guncel olarak takip etmeye karar verdim. belki bir akıl fikir veren birileri olur :anneadayı:

borçları sıralayım
x bankası tuketici kredisi kalan 645x23=14835 (tutar 12.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 280x59 =16520 (tutar 9.000)
x bankası tüketici kredisi kalan 287x11 =3157 (tutar 3.000)

x bankası kredi kartı 5900
x bankası kmh 5000
y bank kmh 500
elden arkadaşıma 500

toplam 46.412

aylık gelir 2200 3 kredi 1 kredi kartı 2 mevduat simdilik ödemeleri düzenli olarak yapıyorum bakalım patlamadan bitirebilecekmiyim bu borçları. yoksa karsınızda potansiyel 7 icra dosyasımı bulunuyor benim durumuma dusupde kurtulan varmı acaba yasım 25 hedefim 30 a gelmeden bitirmek bunları. her ay duzenlı olarak paylasım yapacagım mali durumum hakkında
Kira yeme içme fatura masrafları yoksa yani ailen tarafından karşılanıyorsa ve sadece bu borçları ödüyceksen maaşınla ödeyebilirsin.ama yene içme giymeyi unut.kredilerin aylık taksidi 1250 tl toplamda ortalama.eğer çok zorlanırsan aylık 645 tl taksit olanı tekrardan yapılandır ve onuda diğerleri gibi 200 lira civsrına düşür.ödemede gecikme olduğunda banka tarafından aranıp yapılandırma önerilicek size onu yapılandırın tavsiyem.yani taksit adetiniz artıcak miktar süşücek bi miktar faiz olucak.onuda aylık 250 liraya çekin.3 krediniz için toplam 810 tl ödersiniz.geriye kalır 1390 tl.Geri kalan parayı kmh larınıza yatırın eğer kapanmadıysa kmh hesabınız limitiniz çekilmediyse yani oraya yatırın.oradan kredi kartınıza ödeyin.yani atlatmış olucaksınız.eğer kmh ınıza el konulduysa limiti çekildiyse panik yapma banka seni arıycak şu kadar miktar ödeyin diycek faizi.sen elindeki kalan paranın tamamını iki tarafa böl onlar da eriycek yavaş yavaş.arkadaşınla konuş 500 tl için beklemesini rica et yada 2-3 taksit halinde ödemeyi teklif et.yada etrafında para isteyebileceğin bi yakının varsa 5500 lira al kmh ları kapa.4 ay sonra yada 4 taksitte ödemeyi teklif et.yada bankadan kredi çıkıyorsa hrpsini kapat vadeyi uzun yap aylık 1000/1500 tl şeklinde tamamını öde.alternatifler umarım yardımcı olabilmişimdir

Hayatının en güzel yıllarını bi hiç uğrana yaşayama yeme içme borç öde değse neyse diyeceğim.
İnşallah tez vakitte biter.
Bide tamamını başka bankadan kapatip 60 ay 70 ay ödemeye kalkmayın, bence çok aptalca ödemişsiniz baya belirli aylar kalmış biter.

Back
X