Bu buluşmamızda sexy giyinmek istiyorum sizce nasıl bir kıyafet olmalı?

penelope35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
28
20
86
İzmir
etkilemek istediğim çok sevdiğim adamla buluşacağız.spor ama sexy bi şeyler giymek istiyorum.yani etkilensin.gözlerini alamasın.ben biraz çok değil etine dolgun sayılırım.sizce ne giyebilirim arkadaşlar.dar paça pantolon topuklu pabuçlar bol bi bluz.v yaka ya da şifon bilemiyorum yardımcı olun lütfen=)))

Kesinlikle topuklu ayakkabı giyin.Dekolte ve aşırı makyaj hatasına düşmeyin bence .

Hafif makyaj,güzel bir parfüm,bakımlı ojeli eller ve içinde kendinizi rahat hissedeceğiniz ve size yakışan bir kıyafet..

Çok takı takmayın.Zamanınız ve imkanınız varsa da buluşma öncesi kuaförde bir fön çektirin derim..

şekerim çok seksi giyinirsen de o zaman yanlış anlar herif .
ama bakımlı ol mutalaka topuklu giy .
biraz alık etliysen mesela siyah bir pantolon giyersin altına topuklu ayakkabı üstüne şifon gömlek olabilir hem ciddi hem seksi bir stil olur .saçını sıkı toplat kuaföre .bide güzel bir makyaj kırmızı ruj .sallantılı küpe takma sakın .bide parfum en önemlisi seksi bir şey al .yani biraz yakan açık olsun okdir bence.

Canım topuklu ayakkabı güzel olur ama kilo durumu da önemli bacak kısmın kalınsa topuklu ayakakbı bacak boyunu daha kısa ve kalın gösterebilir..kendi fiziğine benzeyen bir resim eklesen aslında fikir vemek kolay olurdu..

Tamamen ben mi yanlış biliyorum acaba diye merak ettiğim için sormak istiyorum bunu? Topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatıp, duruşundan dolayı kalçanı filan daha biçimli göstermez mi? Hatta o yüzden gelinlere ayakkabı gözükmeyecek olsa da figürünüzü daha zarif göstermesi için topuklu giyin derler diye biliyorum..

bende topuklu ayakkaı daha ınce ve uzun dıye gosterır bılıyodum nıtekımde dogru arkadas yanılıyor

dar paça değil hafif ispanyol paça bir pantalon giymelisin..

dar paça seni olduğundan da dolgun gösterir.

şifonu filan da unut bence... tabii gece çıkacaksanız o başka:)))

topuklu tabiki de olmazsa olmaz:)))

dekolte filan giyme derim.. ilk buluşma için hiç uygun olmaz.

topuklu ayakkabı bacak boyunu uzun gösterir arkadaşlar ve ince.kalça dik gözükür haa yürümesi zordur o ayrı da.
kısa göstermez ki benim dedğim gibi yapsa zaten pantolon altında kalıcak ayakkabı .

şifon gömlek olmasın,
boru paça pantolon,topuklu ayakkabı,beyaz gömlek ama yumuşak kumaşlar vardır ya,
klasik ceket içine giyilenler değil

ilk buluşma mı?ilkse fazla seksapalitenizi konuşturmayın

bana sanki ilk buluşma gibi geldi ama...olmayadabilir..

sen söyleyince fark ettim:) ilk buluşma dememiş:)))

adam bıde sofu cıkıyormus
fazla da abartma
ben dız ustu elbıse gıymıstım ilk bulusmamızdı adam daha arabaya bıner bınmez mını etekten hiç hoşlanmam demişti

fazla da abartma
ben dız ustu elbıse gıymıstım ilk bulusmamızdı adam daha arabaya bıner bınmez mını etekten hiç hoşlanmam demişti

pantolon her zaman kurtarıcıdır

eee sonra 2.görüşmen oldumu o abiyle..

su tarz bi skinny altına siyah topuklu bot uzerinede bir omzu dusuk salas bir bluz cok iyi duruyor hem sexy hem spor

Temiz ve sade olun derim.Kırmızı ruj ya da kırmızı oje değil de, Fransiz manikürü ve tatlı pembe cildinize gidecek bir parlatıcı daha ilgi çekici duracaktır.Hafif balık etliyseniz elbise çok şık durur bence.Tabii ki topuklu ayakkabiyla.Çorabınızı uygun seçmeye çalışın.Yani elbisenin eteği çok kısaysa ten rengi giymeyin mesela,seksi değil basit duruyor.Etek kısaysa opak, değilse ten rengi ya da elbiseye göre antrasit falan olabilir.Hafif balıksanız çok kısa etek de tercih etmeyin zaten,hemen dizde ya da dizüstü bir elbise iyi olur.Pantolonda tercihiniz arkadasların dediği gibi boru ya da çok hafif ispanyol olsun.Makyajınız abartısız ama özenli olsun,saçlarınız da.Elbisenin üst kısmına ya da bluzunuza göre toplayın ya da acık bırakın.En önemlisi onu etkilemeye çalıştığınızı asla hissettirmeyin bırakın o sizi etkilemeye çalışsın.İyi şanslar.

fazla da abartma

pantolon her zaman kurtarıcıdır

eee sonra 2.görüşmen oldumu o abiyle..
oldu canım olmaz olaydı 2 yıldır ömrümü çürüttü
ahhahaa:) amma da açık sözlüymüş...

evlen kız bu adamla:) valla tuttum ben:)))

ayyy cok acıksozludur okadar ki insanlıktan çıktım acayıp durusttur yanı ıcı dısı bır ne düşünüosa dan dan soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…