- Konu Sahibi penelope35
-
Canım topuklu ayakkabı güzel olur ama kilo durumu da önemli bacak kısmın kalınsa topuklu ayakakbı bacak boyunu daha kısa ve kalın gösterebilir..kendi fiziğine benzeyen bir resim eklesen aslında fikir vemek kolay olurdu..
Tamamen ben mi yanlış biliyorum acaba diye merak ettiğim için sormak istiyorum bunu? Topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatıp, duruşundan dolayı kalçanı filan daha biçimli göstermez mi? Hatta o yüzden gelinlere ayakkabı gözükmeyecek olsa da figürünüzü daha zarif göstermesi için topuklu giyin derler diye biliyorum..
etkilemek istediğim çok sevdiğim adamla buluşacağız.spor ama sexy bi şeyler giymek istiyorum.yani etkilensin.gözlerini alamasın.ben biraz çok değil etine dolgun sayılırım.sizce ne giyebilirim arkadaşlar.dar paça pantolon topuklu pabuçlar bol bi bluz.v yaka ya da şifon bilemiyorum yardımcı olun lütfen=)))
Tamamen ben mi yanlış biliyorum acaba diye merak ettiğim için sormak istiyorum bunu? Topuklu ayakkabı bacak boyunu uzatıp, duruşundan dolayı kalçanı filan daha biçimli göstermez mi? Hatta o yüzden gelinlere ayakkabı gözükmeyecek olsa da figürünüzü daha zarif göstermesi için topuklu giyin derler diye biliyorum..
adam bıde sofu cıkıyormus
fazla da abartma
ben dız ustu elbıse gıymıstım ilk bulusmamızdı adam daha arabaya bıner bınmez mını etekten hiç hoşlanmam demişti
fazla da abartma
ben dız ustu elbıse gıymıstım ilk bulusmamızdı adam daha arabaya bıner bınmez mını etekten hiç hoşlanmam demişti
fazla da abartma
oldu canım olmaz olaydı 2 yıldır ömrümü çürüttüpantolon her zaman kurtarıcıdır
eee sonra 2.görüşmen oldumu o abiyle..
ahhahaa:) amma da açık sözlüymüş...
evlen kız bu adamla:) valla tuttum ben:)))
su tarz bi skinny altına siyah topuklu bot uzerinede bir omzu dusuk salas bir bluz cok iyi duruyor hem sexy hem spor
konu sahibi biraz topluymuş.. bu yüzden boru paça ya da hafif ispanyol paça önermiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?