- Konu Sahibi penelope35
-
taşlar yeni yeni oturuyor kafamda
ben bi çocukla görüşmeye başlamıştım 2 sene önce
her buluşmaya dantelli şeylerle gidiyordum
üstelik o zamalar dantel modası yoktu
çocuk ' sen bana ne zamn gelicen' die sorup duruyordu
ve ben neden böyle sorup durduğunu anlamamıştım o zamanlar salak gibi :))
bi insan ilk buluşmada niye seksi giyinmek ister?? güzel şık dese annıcamda seksiyi annayamıyorm. elin adamı ilk defa tanışcan belkide hiçbişi olmucak,,hayatımda bikere göreceğim bi adamın bana bakıp iç geçirmesi kadar tiksinç bişi olamaz,,kocam değil bişi değil,,elin adamı ya ,sokaktaki herhangi gibi bir adam niye biz konuşurken yüzüme değilde göğüslerime baksın. etkilemek istediğim insan konuşmalarımdan, duruşumdan,kültürümden etkilensin,,olurda kocam olma şerefine nail olursa işte ozaman dekolteyi de bırak bi bakışımla baştan çıkarırım zaten ben onu.. hızlı yaşamak hiçte ii bişi deil.. çok geri kafalıyım dimi
dekolte giyme de işin özü...ne giyersen giy..
birisi güzel önerilerde bulunmuştu.. beyaz gömlek, kot, hafif ruj filan...
ben de katılıyorum.. güzel spor bir gömlek, hafif bir ruj harika olur.
etkilemek istediğim çok sevdiğim adamla buluşacağız.spor ama sexy bi şeyler giymek istiyorum.yani etkilensin.gözlerini alamasın.ben biraz çok değil etine dolgun sayılırım.sizce ne giyebilirim arkadaşlar.dar paça pantolon topuklu pabuçlar bol bi bluz.v yaka ya da şifon bilemiyorum yardımcı olun lütfen=)))
taşlar yeni yeni oturuyor kafamda
ben bi çocukla görüşmeye başlamıştım 2 sene önce
her buluşmaya dantelli şeylerle gidiyordum
üstelik o zamalar dantel modası yoktu
çocuk ' sen bana ne zamn gelicen' die sorup duruyordu
ve ben neden böyle sorup durduğunu anlamamıştım o zamanlar salak gibi :))
bi insan ilk buluşmada niye seksi giyinmek ister?? güzel şık dese annıcamda seksiyi annayamıyorm. elin adamı ilk defa tanışcan belkide hiçbişi olmucak,,hayatımda bikere göreceğim bi adamın bana bakıp iç geçirmesi kadar tiksinç bişi olamaz,,kocam değil bişi değil,,elin adamı ya ,sokaktaki herhangi gibi bir adam niye biz konuşurken yüzüme değilde göğüslerime baksın. etkilemek istediğim insan konuşmalarımdan, duruşumdan,kültürümden etkilensin,,olurda kocam olma şerefine nail olursa işte ozaman dekolteyi de bırak bi bakışımla baştan çıkarırım zaten ben onu.. hızlı yaşamak hiçte ii bişi deil.. çok geri kafalıyım dimi
koptum vaallaa gülmekten... yeni mi anladın sahiden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?