Bu buluşmamızda sexy giyinmek istiyorum sizce nasıl bir kıyafet olmalı?

taşlar yeni yeni oturuyor kafamda
ben bi çocukla görüşmeye başlamıştım 2 sene önce
her buluşmaya dantelli şeylerle gidiyordum
üstelik o zamalar dantel modası yoktu
çocuk ' sen bana ne zamn gelicen' die sorup duruyordu
ve ben neden böyle sorup durduğunu anlamamıştım o zamanlar salak gibi :))

bi insan ilk buluşmada niye seksi giyinmek ister?? güzel şık dese annıcamda seksiyi annayamıyorm. elin adamı ilk defa tanışcan belkide hiçbişi olmucak,,hayatımda bikere göreceğim bi adamın bana bakıp iç geçirmesi kadar tiksinç bişi olamaz,,kocam değil bişi değil,,elin adamı ya ,sokaktaki herhangi gibi bir adam niye biz konuşurken yüzüme değilde göğüslerime baksın. etkilemek istediğim insan konuşmalarımdan, duruşumdan,kültürümden etkilensin,,olurda kocam olma şerefine nail olursa işte ozaman dekolteyi de bırak bi bakışımla baştan çıkarırım zaten ben onu.. hızlı yaşamak hiçte ii bişi deil.. çok geri kafalıyım dimi

dekolte giyme de işin özü...ne giyersen giy..

birisi güzel önerilerde bulunmuştu.. beyaz gömlek, kot, hafif ruj filan...

ben de katılıyorum.. güzel spor bir gömlek, hafif bir ruj harika olur.

ilk bulusma degil bu sanırım cunku bu bulusmamızda demis birde cok sevdigim adamla buluscaz deyince sanırım cıktıgı biri ama bu sefer seksi gorunmek istemis

gercek amaç nedir?

koptum vaallaa gülmekten... yeni mi anladın sahiden:)))

Keşke birden çok beğen butonu olsaydı

eskiden herkes güzel olmak istterdi buluşmada şimdi sexy olma peşindeler yadırgamıyorum da ne bileyimm bana göre değil sanırım hiç öyle bir derdim olmadı galiba ondan..

neysee vucudunu göremediğim için giyim konusunda pek yorum yapamam fakat arkadaşlar kırmızı ruj sür demiş.Bence hafif renkli ve hatta renksiz parlatıcı kullanabilirsin duudaklarını dolgun gösterir. en iyisi vucuduna göre giyinmek bencee.Boş yere açıp saçmanın alemi yok vucuduna otrmuyrsa sana yakışmıyorsa olmaz.

katılıyorum canım...

daha öyle yaşlı başlı da değiliz ama iyice eski kafalı gibi durmaya başladık...

çocuklar büyüdüğünde bizi nasıl görecekler bakalım...

Seksilik de göreceli bir şey aslında.
Birinin seksi dediğine öteki basit, ucuz gözüyle bakabilir.
Bu işler yol yöntemle olacak işler değil.
Kasma, kendin ol. Belki sadece bir gülümseyişin seksi gelecektir ona ya da bakışın vs.
Tavırlarla fln bütündür bu mevzu. Kıyafeti buldun diyelim de senin ruhunda yoksa seksilik ne yapsan olmaz.
Eşofmanın içinde bile nasıl seksi görünen kadınlar biliyorum.
En önemlisi tavır ve kişinin havasıdır bu konuda bence.

Herkese göre farklılık gösterir bu mesele...
Bana göre sexy bir kadın,
Gömlek ve mini etek giymiş,
Dudakları dolgun ve kırmızı rujlu,
Saçları tam tepeden at kuyuruğu yapılmış hatundur.
Ha takibi ki topuklu ayakkabılar ve parfüm...

hmm, topuklu ayakkabi sart, uzunve ince gorunmek icinde kalem etek giyin soyle hem daracik, hem sexy.. uzerinede yakasiz spor bir ipek gomlek giyin.. taki hic olmasin.. ve duru bir makyaj.. ha etek dedim diye is gorusmesine gider gibi gitmeyin,, soyle spor detaylari olan birsey olsun.. ay ne heyecanliii bizide haberdar et nasil gecti bulusma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…