Bu buluşmamızda sexy giyinmek istiyorum sizce nasıl bir kıyafet olmalı?

Bence giyimle seksi olunmaz seksilikte çekicilik ve alımlılık gibi insanda doğuştan olan bişeydir..konu sahibi arkadasımız nasıldır bilemem belki çok seksidir ama bence seksi olayım derken komik olmasın Kendine yakışanın ne oldugunu biliyosundur diye düşünüyorum bence fazla abartma rahat ol doğal bi makyaj yap siyah rengini mutlaka giymeni öneririm asil bi renktir siyah.. mutlaka konuşurken göz teması kur ve içten gülümse ne kadar doğal tavırlar sergilersen okadar ilgisini çekersin..giyiminden çok tavırlarını yüzünü beğensin bence önceliği onlara ver cnm

yok o bizi dinler bence... öyle dekolte filan giymeyecek..

şifon mifon da olmaz...

biraz hanım hanımcık olmak lazım

herkeze iyi aksamlar nasilsiniz kizlar iyimisiniz?

koy kız valla:))))))))))

ama o şifon gömlek filan diyordu... şifon olmasın:))) çok frapan

Ayol sifon gomlek giymekte ne var sanki sutyenle giyecek kiz. Icine ince asklili giyerseniz gyet sik olur. Ben ozellikle dokumlu sifon bluz cok sverim hemde rahat oluyor.

Kocamla sevgiliyken bir buluşmamızda üzerime beyaz bir bady giymiştim herşey gayet normaldi.. Sonra bir ürperti oldu göğüs uçlarım belirginleşti eşimden hiç beklemediğim bir tepki aldım. Bana bak hemen vcye git oralara pamukmu koycan ne yaparsan yap ama belli olmasın hiç hoş değil diye azarlamıştı beni.. hey gidi günler heeey
Şimdiki gençler seksiliğin peşinde..

Koyu renk dar paça dar kesim kot,üzerine şifon beyaz ve pudra rengi bir bluz üstüne blazer ceket ve altına siyah topuklu ayakkabıyla çok şık olabilirsin.Saçların eğer uzunsa su dalgası şeklinde açık olsun derim.Hem spor hem şık olmak istiyorsan baharada uyacak bir kombin bence.

açıkçası ben bir erkekle buluşmaya gittiğimde kesinlikle seksi görünmek istemem, yani karşımdaki adamın bana iç geçirerek bakması
yada bana bakarken farklı şeyler düşünmesi beni kötü hissettirir, hiç rahat edemem
ayrıca gögüs dekoltesi, bacak şovlar, abartı makyaj ve takılar çok basit bir görüntü sergiliyor bana göre

ama buluştuğum bir erkeğin, beni beğenmesi tabiki hoşuma gider.
benim şık, sade ve hoş deyince aklıma gelen kombinasyon; vücudunuza uygun bir kot pantalon,
altına topuklu bir ayakkabı , topuklar ince olmasın, dolgu değil ama kalın topuklar kotun altında daha şık duruyor
beyaz bir gömlek, fabrikanın yakasız gömlekleri oluyor, düğmeleri biraz aşağıdan başlıyor, hem şık, hem spor duruyor
takı olarak ince uçlu kolye ve saat yeterli bence
saçlarınıza mutlaka fön çektirin, hafif bir makyaj yeterli
bu arada gömlek mutlaka kotun içinde olmalı, şık bir kemer kullanılmalı

bence yukarıdaki kıyafetleri giyen birisi, kendi hal ve hareketleriyle, sözleriyle karşısındakine
istediği izlenimi verebilir. tabiki ikili ilişkilerde sonradan üzülmemek için; karşındakine nasıl görünmek istediğin değil, gerçekte nasıl olduğunu göstermek önemlidir

ya o değil de
eskiden, yani gögüs dekoltesidir, tayttır mini etektir henüz yaygınlaşmamışken
şimdi kızların ten rengi çorapla giydiği elbiseleri ben bol pantolonla giyerken
seksilik giyimden farklı bişeydi
o zaman bayan olmak diye bişey vardı
bi erkeğin yanına oturduğumuzda onlar bizi farkederdi
biz bayan olmanın ne olduğunu hissederdik içimizde
ya da bilmiyorum o hissettiklerim ergenliğin duyguları mıydı
ama güzeldi, çok güzeldi
şimdi sınıf erkek doluyken kendimi rahatça sütyenimi düzeltirken buluyorum
mini etekle salına salına geziyorum
kendimizi açtıkça kendi değerimizi kendimiz düşürdük kızlar
ve en önemlisi o taze duyguları da yitirdik, cinsiyetsiz geziyoruz şimdi

hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…