Bu burs neye göre çıkıyor?

acramionaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
32
3
1
35
Gerçekten neye göre çıkıyor annem babam ayrı babam engelli zaten ve yüksek bir raporu var annemle ikimiz yaşıyor anneminde sadece evi var oda öyle site tarzı lüks bir ev değil bu burs beni çok rahatlatacaktı ama üçtür çıkmıyor altında arabası olan özel okulda tam ücretli olan arkadaşıma çıktı neden bu kadar adaletsiz bir ülkedeyiz neden...

Devlet bursu ise başvuru yapan herkese çıkıyor. Ama Başbakanlık bursu için ev araba vs olmaması lazım

Gerçekten neye göre çıkıyor annem babam ayrı babam engelli zaten ve yüksek bir raporu var annemle ikimiz yaşıyor anneminde sadece evi var oda öyle site tarzı lüks bir ev değil bu burs beni çok rahatlatacaktı ama üçtür çıkmıyor altında arabası olan özel okulda tam ücretli olan arkadaşıma çıktı neden bu kadar adaletsiz bir ülkedeyiz neden...

Ev varsa çıkmıyor. düşün bizim ev vs yoktu o dönemde babam vergi veriyr diye çıkmamıştı..

benim arkadaşımın annesi yoktu (ölmüs)babası asgari ücretli evleri kira. yani durumları hiç bir sekilde yoktu ve ona bile burç çıkarmadılar ablasına da..

Arkadaşımın babası memur 5 kardeşin hepsi okuyor 2si şehir dışı üniversitede, ev yok araba yok. Hiç birine burs çıkmadı.

Başka arkadaşım 2 çocuk ev var iş yeri var çıktı burs. Bu şans biraz galiba.

Akp il-ilce teskilatina gitseydin o sene cikardi burs.
İsim veriyorlar bildigin kendim sahit oldum.

Bu arada bana da burs cikmisti. babamin evi arabasi traktoru ve bir suru tarlasi var, ben de bana nasil ciktigina hayret etmistim zaten 3. Senemde kaybettim bursumu alttanlar yuzunden :D

Son düzenleme:
Benim babam yok, babaannemin evinde oturuyoruz bana çıktı. Ama bilgileri noktasina, virgulune, kurusuna kadar doğru doldurmustum

Benim kardesime hem burs çıktı hem devlet yurdu. Ama ablam ile ben kredi aldık. 3ümüz okuyoruz diye çıktı sanırım bir de üzerimize araba ev yok gerçi bizlere çıkmadı ama sonuncuda kurtardık

Kendi üstüne evi arabası olana bile çıkmış bizde kendimizi teselli ediyoruz ev var çıkmadı diye yazık...

Benim kardesime hem burs çıktı hem devlet yurdu. Ama ablam ile ben kredi aldık. 3ümüz okuyoruz diye çıktı sanırım bir de üzerimize araba ev yok gerçi bizlere çıkmadı ama sonuncuda kurtardık
Bizim sınıfta bir otobüs firmasının oğlu var kendi arabasıyla gidip geliyor onada çıktı burs. Ya keşke gerçekten hakedenler alabilse. İçim acımaz bu kadar

sinirlenmekte son derece haklısınız.
ne yapabileceğinize gelince, özel bursları araştırın diyeceğim de onlarda daha fazla torpil var.
Allahım nasıl insanlar, nasıl bir toplum olduk yaaa...

annem %97 engelli
babam emekli
bi evleri var
ama kendileri kirada oturuyor
kardeşime kredi çıktı

neye göre belirleniyor ben de tam bilmiyorum

Benim arkadaşımın babası vefat etmiş yıllar önce. Ona çıktı. Araştırıyolar zaten her şeyini. İhtiyacı olana veriyolar zaten ama torpil falanda oluyor. Mesela durumu çok iyi olan biri katılıyor başvuru yapıyor, durumu kötü olan insanın hakkını yemiş oluyor.

Okulda bi kız vardı babasının oto galerisi var abisi çalışıyor annesi çalışıyor durumları çok iyi. Ona çıkmıştı burs. O da bursunu alıp o zamanlar 200 tl veriyolardı burs paramı aldım gittim alışveriş yaptım kendime kot aldım demişti öyle alışveriş yapıyodu bursla

Çevremde kaç tane durumu kötü arkadaşım varsa hiçbirine çıkmadı. Herkese kredi çıktı anlamıyorum gerçekten verecekleri alt tarafı durumu kötü olan öğrencilere ayda 400 tl saçma sapan yerlere milyonlar saçıyorlar öğrenciden aç karnına okuyup ülkeyi geliştirmelerini bekliyorlar :KK12:

Bu ülkenin vatandaşı olmadan daha rahat yaşayabilirsin aslında. Şu özel sınavlarla elin bilmem nerelisi benim girmek için k.çımı yırttığım bölüme kolayca yerleşiyor falan oluyor böyle şeyler işte.

Bizim sınıfta bir otobüs firmasının oğlu var kendi arabasıyla gidip geliyor onada çıktı burs. Ya keşke gerçekten hakedenler alabilse. İçim acımaz bu kadar
Evet ben de öyle düşünüyorum keşke ihtiyaci olmayan da hiç basvurmasa... Nasıl bir mantik çözemiyorum. Ama başbakanlık bursu varmış o çıkıyormuş başvuranların çoğuna

B
sinirlenmekte son derece haklısınız.
ne yapabileceğinize gelince, özel bursları araştırın diyeceğim de onlarda daha fazla torpil var.
Allahım nasıl insanlar, nasıl bir toplum olduk yaaa...
Bilmiyorum ya ben şanssızım ya millet çoook şanslı

Back
X