BU BÜYÜ MÜ SİHİR Mİ NEDİR? LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmem, ilgilenmiyorum. Beni aldattığı kadının koynunda ağlasın. Ben bir yandan babamın hastalığıyla uğraşıp bir yandan çocukların sorumluluğunu tek başıma üstlenip bir yandan da eşek gibi çalışıp evi tek başıma geçindirirken, o annesini bahane edip içip içip karı kızla dışarılarda sürtmekle meşguldü. Artık istediği yerde ağlasın, umurumda değil.
Ay ne çapsız adammış ya 🤦‍♀️ Yuh yani.

Bazen süs eşyası yapımında da bu tarz şeyler kullanılıyor, belki birisi yanlışlıkla süs eşyasını bozmuş sonrada ortadan yok etmek ve üstünü kapatmak için aceleyle nereye gelirse oraya bırakıp atmıştır. Farz edelim ki biri okutmuş olsun bu neyidiği belirsiz tüyleri, sizin başınıza gelenlerle ve ayrılığınızla bunun bir ilgisi olabileceğine gerçekten inanıyor musunuz? Hayat büyü fal vs ile değil determenizmle dönüyor. Hayatınızda kötü giden şeyler için sebep sonuç ilişkilerine odaklanın. Daha çok faydasını görürsünüz. İçine zehir vs koyulmadığı sürece birisi bana büyü yapabilir ben de isteyen kişinin önünde yer ya da evimin bir köşesine koyabilirim. Arzu edene denek olmaya hazırım.

Domuz kılı bu. Kesin domuz büyüsü😛
Inaniyor musunuz hakikaten büyüye sihire?
Kılından degil yagında püyü oluyor.
Mikemmel kocaları ayırmak için yapılmıyor, genelden hanzo evine eşine deger vermeyen başkalarının aklından başka akıl görmeyen sonradan anneci olan kocaya püyü ve sihir etki ediyor yoksa onlar geçinilmeyecek kişiler degildir

birsürü medyum fal yazısı gördüm.
Falın yazısı mı var?
Lütfen yapmayın ,burda birbirimizi tanımıyoruz yüz yüze gelmiyoruz ama ailenize böyle konuşursanız sizi cahil görebilirler,aklını yitirmiş diye bilirler
Eşinizle geçiniyorken olasılıkla kedi yada başka hayvanın tüyünü ayrılık sebebi göstermeyin
Yok avize taktılar eve girdiler diyip bahane oluşturmayın.
Eşinizle fikir ayrılığı yaşıyorsunuz ayrılma yolunu seçtiniz

Bana özelden mesaj atarsanız size yardımcı olmaya çalışacağım ..eğer büyü ise ortaya çıkar ve bunun için bazı dualar okuman gerekir ....yapanida yaptiranida ucundan bulasanida Rabbim lanetlemistir ... Allah'ım korusun

Veterinere gitseniz de büyü lafını etmeden eve hayvan mı dadanmış, neyin nesi diye sorsanız? Mikroskop altında belli bir görünüşü vardır belki. Anlayabilirler ya da en fazla kedinin olup olamayacağını bilirler. Sonra da yakın gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X