- Konu Sahibi porfiromonas
Değer gördüğün bir adamla mı olmak istersin yoksa seni gereksiz, lüzumsuz değersiz gören biriyle mi ? Bence kendine bunu sormalısın. O hesapların hepsini kapat ve yoluna bak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o mutsuz olmayı hakrdiyorBöyle gidersen asıl sen hiç mutlu olamayacaksın .
Onun mutluluğu mutsuzluğu önemli değil artık senin mutluluğun önemli ve bunu kendine yapıp hayatı kendine zorlaştırma . Mutlu olmaya bak onu da sal gitsin. Hayat ondan ibaret değil emin ol.
Bana değer veren biriyle olmayı tabiki ama aynı zamanda onun çok acı çekmesini istiyorumDeğer gördüğün bir adamla mı olmak istersin yoksa seni gereksiz, lüzumsuz değersiz gören biriyle mi ? Bence kendine bunu sormalısın. O hesapların hepsini kapat ve yoluna bak.
Ama bu fiziksel bir hastalık değil ki ilaç verip keselim. Senin çaba göstermen lazim yoksa o şerefsiz dediğin adam yuzudnen kendini üzmeye devam edeceksin. O keyfine baksın sen ağla üzül...İşte onu yapamıyorum sorun da orda kendime söz geçirebilsem! Mantıklı olmakla mantığını kullanmak farklı şey mantıklıyım doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum ama sıfır irade sıfır
İyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
Gerçi onun hiç saygısı yokmuş benleyken bile yoktu da
Ben onun gibi bi insan değilim işte
Kalmadı bitirdim ama yasadıgımız gunlere saygı duyuyorum sevdigim insandı sonucta
Yok demez.beni hic takmamis boşuna kendimi birsey sanmisim der.İyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
benzer şeyleri bende yaşadım benimki de anlattığın karakterdeydi çok zor seni anliyorum bende kendimi kontrol edemiyordum zamanla ancak ama hala aklima geliyo merak ediyorum yani yara geçiyor izi kalıyorKızlar ben bu konuyu açmak zorunda kaldım çünkü fikirlerinize ihtiyacım var
Beni çok üzen son derece kötü onursuz şerefsiz o adamı hayatımdan çıkardım
Ama onun whatsapı instagramı facebook u her şeyi hala bilgisayarımda açık o açık unuttuğu için ve ben günde 5-6 kere tüm hesaplarını kontrol etmekten sürekli herşeyini stalklamaktan kendimi alıkoyamıyorum
Ve her gördüğüm şeyle bir kez daha bir kez daha yıkılıyorum
Gördüklerim canımı çok yakıyor ve sürekli ağlıyorum kıskançlık krizlerine giriyorum
Baya pisliğin tekiymiş!
Ben bu stalklama hastalığından illetinden nasıl kurtulacağım?
Ya ben sırf ilişkimize duyduğum saygıdan daha yeni ayrıldım diye profil resmi bile koymadım çünkü o kıskanuyordu istemiyordu koymamı whatsapa
Ben nasıl kurtulacağım bu illet stalklama huyundan
Takıntı oldu bende resmen durduramıyorum kendimi
Lütfen yardım edin
Desinnnn, derse ne olacakkiİyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
?Vuuhuuu![]()
Tedavi ol. Çok ciddiyim. Sen saplantılısın.Hakettiğini bulsun istiyorum
Hakaret edecekseniz yazmasanız da olurTedavi ol. Çok ciddiyim. Sen saplantılısın.
Ne kadar oldu sizinBenim yaptigim yontem su, ilk once numarasini siliyorsun. Whatsapptan falan numarasini ezbere biliyorsan bile asla eklemiyorsun. Sonra sosyal medya hesaplarini kapatiyorsun. Benim tek instagramim var ordanda engelli kendisi. Asla engelli listene bakmiyorsun. Kin tutarsan asla bakmiyorsun. Ben boyle boyle toparlardim kendimi birde kitaba gömdüm. Elim ne zaman telefona gitse kitabi aldim. Boyle boyle oyalaniyorum. Tavsiye ederim.
Ne alakası var allah aşkına. O sizin gibi ince düşünceli biri olsa haklısınız derdim ama eski konunuzu biliyorum. İnanın stalklamaya değecek biri değil. Ne biçim kızmış demeden önce kendi hatalarına baksın. Ayrılık sonrası yasını tutmayın böyle haddini bilmez heriflerinİyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
Hakaret mi? Nerede hakaret?Hakaret edecekseniz yazmasanız da olur
Derse ne olacak? Adam neler yaptı hala bunu mu düşünüyorsun pesssss.İyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam