- 4 Şubat 2015
- 6.206
- 12.528
- 448
- Konu Sahibi porfiromonas
Hadi yaÖyle diyorsun da adam hala hastasıyla flörtleşiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaÖyle diyorsun da adam hala hastasıyla flörtleşiyo
EvetHadi ya
O benim karakteeimden dolayı karsımda kim olsa boyle dusunurum onla ilgisi yokDerse ne olacak? Adam neler yaptı hala bunu mu düşünüyorsun pesssss.
Ne kadar oldu sizin
O adamin seninle ilgili düşüncelerinin nd önemi var bu saatten sonra? Ve emin ol senin kadar saplantili bi sekilde seni takip etmiyordur. Bu yuzden belkide farketmicek bile . Biten iliskiye saygi duymayi birak kendine saygı duyİyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
Gerçi onun hiç saygısı yokmuş benleyken bile yoktu da
Ben onun gibi bi insan değilim işte
Kaç kurtul diyecwgimde yapamayacaksın unutamayacaksın.kendine yine kendin yardim edeceksin.o adam o kadını bırakır sana döner ama sağlam bir duruşun olursa.Evet
Bu durumla ilgili tahminin nedir
Kaç tane o kadın gibi var rahat durmadıgı bi bilsen ah h :/Kaç kurtul diyecwgimde yapamayacaksın unutamayacaksın.kendine yine kendin yardim edeceksin.o adam o kadını bırakır sana döner ama sağlam bir duruşun olursa.
Ne içiyor bende çözemedimİlişki kalmamış... Neyin kafası bu?![]()
Dese ne olur ki ya? Karşınızdaki adama şerefsiz karaktersiz diyorsunuz sonra da bana bunu bunu demez mi diyorsunuz! Dese ne olur, çok mu umurunuzdaİyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
Umrumda kızgınım ama seviyorum halaDese ne olur ki ya? Karşınızdaki adama şerefsiz karaktersiz diyorsunuz sonra da bana bunu bunu demez mi diyorsunuz! Dese ne olur, çok mu umurunuzda
ohooo ayrıldıktan sonra Gemi batmış zaten karaya vurmuşsunuz .Değil O tüm dünya bu ne biçim kadınmış dese ne olur ?İyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam