• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu cehennemden nasıl kurtulacağım?

Sen yapamıyorsan çok yakın bir arkadaşına söyle o silsin hesaptan çıkış yapsın.
Kendine saygı duymaya başladığın an bunu yaparsın zaten.
Kendini görüp kendini fark etmen lazım.

İyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
Gerçi onun hiç saygısı yokmuş benleyken bile yoktu da
Ben onun gibi bi insan değilim işte
O adamin seninle ilgili düşüncelerinin nd önemi var bu saatten sonra? Ve emin ol senin kadar saplantili bi sekilde seni takip etmiyordur. Bu yuzden belkide farketmicek bile . Biten iliskiye saygi duymayi birak kendine saygı duy

Kesinlikle bir uzmandan yardım alın. İnanın çok daha yıpranırsınız bunu bırakmazsanız. Ben benzer bir durum için yardım almıştım ve gerçekten kısa sürede etkili oldu. Bir de bana doktor şunu söylemişti: Bu tür saplantı durumlarında azaltarak sonuca ulaşmamız çok zor. Yani sizin durumunuzda adamın profiline daha az gireyim, günde bir defa bakıp çıkayım demeyin. Kendinizi hazır hissettiğinizde -ki ne kadar erken olursa o kadar iyi- çat diye keseceksiniz. Bu acısız bir süreç değil ama emin olun devam ederseniz daha çok canınız yanacak. Şöyle düşünün, size bir bıçak saplanmış ve yaralısınız. O bıçağı çekip çıkarmanız gerekiyor. O bıçağı oynayıp durursanız sizi mahveder ve belki de öldürür. Ruhsal olarak, duygusal olarak kendinizi öldürmeyin. Çekin, çıkarın o bıçağı.

Giden gidiyor, unutuluyor da. Bir şekilde çıkış yapacaksin. Ne kadar zor olabilir ki? Mantığını aşkının önüne koymalısın. Iki dakikani almaz hepsinden çıkış yap. Geçmişi sil.
İlk sevgilimle ayrildigimda Facebook'tan ( Facebook vardı o zamanlar ) silemiyordum. Hiç bir şekilde elim gitmiyordu. Ama daha sonrakilerde ayrılık olduğu an direk sildim gitti. Deli gibi aşık olduğum adamı bile sildim olmadığını anladığım an. Dursa ne olacak sanki dedim. Ve bir süre sonra hiç bakmamaya başladım. Hala içimdekiler bitmiş değil ama yine de arada bir bakiyorum sadece.

Takıntı yapmıssınız ne gerek var sosyal medya ile o insanın aklından geçenleri okuyamazsınz sadece yaptıgı eylemleri göürsünüz ki siz adamdan bahsederken nefret sözleri kullanıyorsunuz fakat yaptıklarınızla sözleriniz uyusmuyor.
Sizinn bu yaptıgınız size yapılsa nasıl hissedersiniz özel hayatına müdahale etmek hos bir davranış değil ustelik ayrılmıssınız.Gerçekten kurtulmak istiyorsanız heabından cıkın ve bir müddet kendinize zaman ayırıp arkadaşlarınızla vakit geçirin

İyi de profil resmi koyarsam şimdi ilişkimize saygısızlık etmiş olmaz mıyım bak ayrıldı iki gün sonra hemen kıskandığım şeyleri yapıyo ne biçim kızmış demez mi bu adam
Dese ne olur ki ya? Karşınızdaki adama şerefsiz karaktersiz diyorsunuz sonra da bana bunu bunu demez mi diyorsunuz! Dese ne olur, çok mu umurunuzda

eşimle sevgiliyken 6 aylık bır ayrılma sürecimiz olmuştu .
Hayatımdakı en acı 1-2 aydı .
1-2 ay boyunca senın gıbı herseyı stalkladım .
Sonra dedım kı kendıne gel, çünkü baktım ben ölürken o gülüyordu. !
Bütün hesaplarımı kapattım .
Telefonumu değiştirdim .
Leptopuma şifre koydurdum . Açamayım dıye.

Noldu ?
2 haftaya acım azaldı .
1 ay sonra açtım yıne farklı bır hesap .
Hee bakmadım mı baktım :D :D
Ama ilk gun ki gibi acımadı .

Zaman zaman ama bu zaman içinde kendıne engel ol.

ohooo ayrıldıktan sonra Gemi batmış zaten karaya vurmuşsunuz .Değil O tüm dünya bu ne biçim kadınmış dese ne olur ?

Teker teker çıkış yap, hesaplarını sil. Oldu bitti. Neden kendine bunu yapıyorsun?

Back
X