hic biseyyy anlamadım ne yaptınki bu kadar sinirlendi
Şey özeldir belki ama ilişkiniz ne zamandır devam ediyor?
İlahi ben parantez içi okuma huyum yok özür dilerimÇok uzun sürelik bir ilişki. Hele de aynı okuldaysanız ortalama her gün görüşüyorsunuz demektir. İkili ilişkiler için sürekli aynı ortamda bulunmak zor. Belki bu ilişkinizi germiş karşı tarafı sıkmış olabilir diye düşünüyorum. Herkesin kendi alanına ihtiyacı var sonuçta. Sürekli görüşmekten olmuş olabilir. Özlemek önemli sonuçta. Ya da kendi arkadaşlarıyla zaman geçirmesine de izin vermek lazım ya da ailesiyle. Hani tabii ki aranızda neler geçti bilemiyorum ama bunlar olabilir bence.
belki deamacı şuan ayrılmak mı onu da bilmiyorum esasen.. ayrıldık gibi geliyor ama okulda sürekli görüyorum ve üşüdün mü yemek yedin mi vs diyor.. ilgisini anlayabiliyorum ama ne mesaj ne arama sorma var onun dışında şarkılarla hep ağlatıyor beni, ağır şeyler çok ağır.. ama şimdi ne oldu kararın desem biliyorum ki daha da ters tepicek. ama bu şekilde de 2 gün sonra gelip sensiz daha iyiyim derse of :2: :2:
benim okudugumdan anladıgıma göre iişler baya karışık sosyal paylaşım sitesinde imalar edip
arayıp sormaması ama okulda görünce ilgi göstermesi fala garip bişiy
Biraz rahat bıraksan belki değerini anlar. Hani öyle üstüne gitmesen mesaj atmıyorsa atmasan yanına gelmiyorsa gitmesen. Ya da ters mi teper. Hiç bilemedim ki herkesin tepkisi başka olur :26: Hani hala ilgileniyor diyorsun. Ama sonuçta üç buçuk yıl insan sevdiyse ayrılsa bile kıyamaz o da var. Sevdiyse niye ayrılsın ama. Acaba çok mu üstüne gittin hani kıskançlıklar kimseyle olma benle ol, hep beraber vakit geçirmek, bütün gün mesajlaşmak falan :26:
canım gerçekten zor bir durum ama bir de şöyle düşün hep sen tek taraflı bir şeyleri düşünmüşsün hep sen ödün vermişsin kendinden.Sen belki şimdi geçen 3,5 yılına üzülüyorsun ama belki devam ederse bu senin bir ömrüne mâl olacak.Şimdi sen acaba ayrıldık mı diye düşünmek yerine acaba ben onun bu rahatlığına daha ne kadar katlanabilirim diye düşün.Çünkü sen kendinden ödün verdikçe bunun sonu gelmeyecek.Kürek çeken tek sen olursan o bu gezintinin keyfini sürmeye devam eder.
Sen kendini yıpratmayı bırak ve düşün gerçekten değer mi diye unutma insanlar 25 yıllık evliliklerini bile bitirebiliyor.kimse senden kıymetli değil bir kere yaşayacaksın ve kendinin önüne kimsenin geçmesine izin verme.Sev değer ver aşık ol ama kıymetini bilmeyen biri için kendini paralama.
Gördüğünde okulda da konuş açık açık herşeyi
çok haklısınkendimi hep ezik hissettirdim ona karşı. ne dediyse yaptım her kötü anında yanına oldum.. öyle ki kendi derslerimi öncelikli seçmeyip onunkileri aldım ve ben açıkta kaldım.. ama bir defa da lafını etmedim oysaki o, derslerden kaldıgında bile hep beni suçladı. ben onun için canımı veririrm derken, kazadan sonra yani şuan halimi sormuyor bile. bacagımdan ameliyat olma durrmum var, kimse ölemz menüsküsten diyor. çok imalı çok iğneli ama yanyana iken de gözlerimin içine bakıp kahrediyor beni ilgili davranarak allah bu sevgiyi inşallah içimden koparır alır, ben çok saf bi kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?