ne güzel ifade etmişsin tomris55 :) bu yıl mezun oluyorum zaten son 2-3 ayım o okulda yeni ortam iş hayatı vs derken geçip gidicek seneler ve inşallah karşıma iyi birisi çıkıcakbeni her güçsüz gördüğünde daha da ezmeye çalışıyor, ben yalnız değilim aslında ailem var,sizler varsınız.. ben onu gözümde büyüttükçe o beni gözünde küçültmeye devam ediyor ve ben daha önce peşinde kul oldugum için şimdi bana eziyet çektirip akşamları rahat uyuyor.. bi insan ne hata yapars ayapılsın bu eziyet çektirilmez ki.. bitti desin bitsin razıyım, ama okulda gelip yakın konuşup eve geldiğimde kötü şeyler okuyorum netten. inanın kötü bir hastalık çıkacak diye üzülüyorum bende. çünkü tüm gece sıçrayarak uyanıyorum tüm gece (((
Düşünüyorum da aşk yüzünden nelere katlanılıyor. Bence artık kendine değer ver. O kadar yıl hep onun gölgesinde yaşamışsın. Zor olacak acı çekeceksin ama ilişkiyi daha da ilerletmekten iyidir sanırım.
bak bu kadar düşünüp kafana takarsan bu işin sonu panik atakla veya her hangi bir bunalım hastalığıyla biter ben sana söyleyeyim:)sen kendinde biliyorsun görüyorsun,bak adam sana neler yapıyor ya.şu iki üç ayı iyi değerlendir bence,derslerini de etkilemesin...bak ben iki sene oldu mezun olalı atanamıyrum evde patlıyorum sıkıntıdan,ben de üni deyken,yaşayabileceğim en büyük sıkıntının aşk acısı olduğunu düşünürdüm(buna benzer birşey yaşadım fakat karşılıklıydı) ama gel gör ki okul bitipte şu yok zamanda iş güç sahibi olmaya çalışırken ki sıkıntı inan hiç bir şeye benzemiyor yaa.inan şu an en ateşli aşkı bile kaldıracak durumda değilim:)neyse demem o ki..kısmetlerin çok oluyor yani okul bitince hiç birşey bitmiyor:))hayırlısı olsun hepimiz için
canım benm anladğm bi şey var ki bi kız kendini karşıdaki için feda edermiş gibi görünürse en basitinden ben geç kaldım gitmem lazım dediğinde a dur yarım saat daha dur oturalım falan gibi bi durumda bile kendinde taviz vermediğinde o kız dğerli olur. elde edilmesi zor olur çantada keklik olmaz ve erkekler böyle kızları elde etmek için uğraşır bu hep böyledir kaçan kovalanır. arkadaş çevremden gördm durumda aynen bu bi kız arkadşım var 100de 100 hatalı olsa da asla taviz vermez asla asla özür dilemz ve çoçuk özür diler. biz karşımızdakine ben önemliyim önce ben gelirim sen benm hayatımın odak noktası olamazsın ben sana muhtaç değilim (feministçe gliyo belki ama:))mesajını verdiğimizde zaten karşındaki sana asla bak ağzını burnunu kırarım gibi şeyler söylemeyi aklından bile geçiremez. sen değerli bi kızsın o bitirmiş kafasında bi kenarda tutuyo seni cevap vermeye tenezzülü dahi yok gibi.sen de bitir sen iyi bi kızsın Allaha dua et karşına çıkar iyi bi insan belki o iyi insanın değerini anlaman hatalarından ders alman için bu çoçuk karşına çıktı. sen de artık kendini ezik görme ağlama tamam kolay değil ama acıdan ölmezsin seni öldürmcek bu acı seni güçlendirecek haline şükret canım bak bu adamın sana yok dizinden ölmezsin falan demesi seni artık gözden çıkarmış insan sevdiğine böyle yapar mı gel doktora gidelim kontrol ettirelim der yanında olduğunu belli eder. sen az zararla kurtulduğuna sevin afedersin sen bu çoçukla evlensen sana köpek muamelesi bile yapmaz seni sokak ortasında iten kakan adamdan sana hiç mi hiç hayır gelmez babamdan bliyorum .sana diceğim kendine gel eğlenmene bak son aylarınmış üniversitede keyifini çıkar hayatını yaşamaya bak seni mutlu görünce kafaya dank etmeye başlar zaten sinemaya git kendine vakit ayır aşk şarkıları dinleme eğlenceli şeyler dinle güzel yemekler yap kendine ye :)saçını değiştir kısacası mutlu ol hayattan zevk al canım benim Allah yardımcn olsun baya bi karışık yazdım ama umarım anlarsın:) ve bu çoçuk senle konuşmaya gelince asla asla ezidrme kendini sen bi insansın ve çok değerlisin bunu unutma
canımm bakkk hepp sen ilgi göstermisin oda nede olsa elde beni bırakmaz edemez diye düsünüyo ve havalanıyo haliylee aynı durumları yasıyorum seninki kadar olmasada arayıp sorma canım ilk ondan bekle herseyi kendinden taviz verme umursamıyo gibi görün arkadasca yaklas onu gördügün zaman okulda baska yerlere git emin ol kafasına dank edecektir!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?