evet aslinda ben nerden basliycam bilmiyorum en iyisi en bastan baslamak ben gecen sene mayis ayinda esimle tanistim ve birlikte yasamaya basladik onceleri ailesi beni tanimiyodu esimin arkadasi beni ailesine kotulemis aileside beni istememis sonra tanistik ailesiyle oyle bi insan olmadigimi gorduler neyse biz 5ay beraber yasadik ama ailesinden uzaktaydik hic bi sorun yoktu benim kiskancligim haricinde neyse biz ekimde evlendik evlendigimizde ben 3 aylik hamileydim biz evlenip ailesiyle yasamaya basladik sorunlar asil o zaman basladi ailesi herseyime karisir a dan z ye herseye ama saygimdan bisey demiyodum esime anlatiyodum oda ne bana ne ailesine bisey diyodu ilk baslar bu bana pek batmiyodu 3 bucuk hamileyken sadece manavdan uzum wlip yedigim icin babasi kucagimdaki tabaga tekme atip benim sinir krizi gecirmeme sepep oldu annesi butun kiyafetlerimi cope atti bi yatak odam bile yoktu oturma odasinda yatiyoduk dusunun yani daha bunun gibi. bir suru sey simdi bi kizim var 9gun sonra iki aylik olcak ve artik sabrimin sonuna gelmis bulunmaktayim artk saygiya dair bende hic bisey kalamadi esime soluorum beni biraz.savun ayri eve cikalim yok dio onunla hic bisey konusamiorum sanki karsimda duvar var konusuyorum sadece yuzume bakiyo kavga ediorum olmuyo tatli tatli soluorum olmuyo en son gecen gun kv yle konusurken kiyafetlerimi atmasi konusu acildi onlari giyemezsin dedi bende artik patladim sen kim oluyosunki benm giyimime karisiyosun benim kocam var dedim ben anca ona hesap veririm dedim baktim bu uzatiyo gittim bi kac kiyafetini aldim mutfaktanda copu oldim attim cope bagladim agzini. camdan firlettim bidaha bana karisip kiyafetlerimi atarsan daha beterini yaparim dedim sustu kaldi artik sabrimin son kademesindeyim pskologdan randevu bile aldim bendeyse sorun duzeliyim bebegim icin diye ama adam esimi cagirdi artik piskolojim cok kotu.ne yapicagimibilmiyorum esime ondan bosanicagimi soluorum kendisine ceki duzen vermesini soluorum ama adam beni kayleye bile almiyo esimi cok seviorum onun sevgisindende bi supem yok ama sorumluluklarini bilsin istiyorum cunku artik kendimide gectim bi bebegimiz var sanki babasiyla evlenmisimde annesi benim kumammis gibi hissediorum artik allaha her gece dualar ediorum bu yuvayi yikma ama beni bu cikmazdan kurtar diye bebegimin boynu bukuk kalmasin diye ama bole giderse yapamiycam cunku artik esimden ole soguyorumki ona dair hic bisey istemiorum ama seviorum gidemiorumda ole bi cikmazin icindeyimki cikamiyorum. . . kusura bakmayin cok uzun oldu icimi dokmek istedim kimseye anlatamiorum sizinle pqylasmak istedim. . . yorumlar icin simdiden tesekkurler iyiki bole bi site var.
henüz 2 aylık bile olmamış bi bebeği pedagoga götürüp de napsın.. :26: bundan sonrasına dikkat etmek gerek.. zalim insanlarmış.. tek çözüm başka bi yere taşınmak.. yoksa bu kavgalar sıkıntılar bitmez.. karşında ki laftan sözden anlasa neyse de dediğim dedik insanlarla yaşamak zor.. Allah yardımcın olsun...
Öncelikle yazacaklarımın seni üzmesini istemem ama yaşadığımız toplum ve kuralları, insanların düşünce yapısını göze aldığımızda saygıyı en başında kaybetmişsin arkadaşım, evlenmeden birlikte yaşamana bir şey demiyorum ama ailelerin de bunu biliyor olması ve evlendiğinde hamile olman zaten en başında saygıyı yitirme sebebin olmuş. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama severekte olsa sonuçta daha birbirinize tam alışmadan, kendinize ait bir düzeniniz olmadan bebeğiniz olmuş ve aile olmayı beceremeden anne baba olmuşsunuz. Üstelik kendi evininin sorumluluğunu almayan ya da alma konusunda kendisini hazır hissetmeyen bir eş ile berabersin... İş durumunuz net mi değil mi bilmiyorum ama salonda yatarak nasıl aile olacaksınız? Ailesi sizi kabullenseydi en başında size ayrı bir oda açardı ki salonda yatmak durumunda kalmazdınız..
eşinizi anlamadım ama ailesi sizi bebek için tutuyo olabilir mi.. sizi sonradan göndermeye çalışırlar mı..
eşiniz de onlara bu kadar bağımlı mı kalmayı düşünüyo. ayrı ev için ne diyo. sizin aileniz nerde
keşke korunsaydınız ... zor durumdasınız farkındayımda aileniz yokmu sizin birlikte yaşamanıza nasıl izin verdiler ...gidecek yeriniz yokmu şimdi ...en kötü ihtimal devlete sığının ama bebek için orada yaşamanız çok yanlış
Eşiniz sizinle bebek için mi evlendi?[/QUOTE
kesinlikle hayir.
eşinizi anlamadım ama ailesi sizi bebek için tutuyo olabilir mi.. sizi sonradan göndermeye çalışırlar mı..
eşiniz de onlara bu kadar bağımlı mı kalmayı düşünüyo. ayrı ev için ne diyo. sizin aileniz nerde
ne manyak insanlarmış bunlar yaa...Allah yardımcın olsun... :44: Üzüm tabağını neden tekmeledi sebebi neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?