bu cikmazdan caresizlikten nasil kurtulcam bilmiyorum elim kolum bagli.

gerekirse tek göz odada otur ama evini ayır başka çözemezsin bu konuyu canım. Ailen destek oluyorsa işin daha kolay. Bakın bir ev eşin peşinden gelmek zorunda kalsın. Kimse kusura bakmasın bir tabak üzümü hamile kadına çok gören baba ile aynı evde yaşamak zorunda değilsin

ayri eve ciksak zar zor belki geciniriz ama esimgecinemycezi dusunuyo esim markette magaza sorumlusu zaten annem babam ayri annem kiz kardesimle yasiyo ona fazla bisey belli etmiyorum uzulmesin diye babamevli baska sehirde yasiyoonada anlatmiyorum fazla bisey

bende tek goz odaya raziyim kesinlikle gozum yok fazlasinda bunu. esimle defalarca konustum ama anlatamiyorum.

Son düzenleme:
neden ailesi ile beraber yasiyorsunuz
sizin aileniz nerde ilgilenmiyorlar mi?

ailem ilgileniyo ama ben onlari uzmek istemiyorum annem babam ayri annem kiz kardesimle yasiyo onun derdi zaten basindan asmis gecim derdi yuzunden bide ben uzmek istemiyorum babam desen evli karisiyla ugrasiyo bende pek bisey demiorum ailesiyle yasiyoruz cunku benim kalin kafali kocam gecinemiycemizi dusunuyo halbu bi adip atip ayri eve ciksak gerisi xorap sokugu gibi gelicek ama gelde anlat suan tek dusundugum bebegim.

ailem var sahip cikiyo her daim arkamdadirlar ama esim gidecegimde yada gittimde agliyo. bende uzuluyorum aciyorum.

kusura bakmada sen kocaya üzülüyorsun, o kadar eziyet çekiyorsun sıkıntıya katlanıyorsun ama o sana üzülmüyor bari karşında duvar

gibi durmasa sana sahip çıksa madem ev bakmaya yüreği yoktu da neden evlendi bence ona üzülmek yerine kendinize ve bebeğinize

üzülsen daha iyi olur benim hissettiğim kocan pek te halinden şikayetçi değil yatak odan bile yok ya senin için cok üzüldüm ama

kocana sinir oldum

hele ben her konustugumda karsimda duvar gibi durmasi yokmu adam ustune atlayip.girtlagini sikasim geliyo yha madem cesaretin yok o zaman bisey sole bari bunu bunu yapicaz kafamda sole bi dusuncem var ama sende biraz sabret dese onda raziyim ama oda yok

cevaplarınızdan birinde "eşimle tek sıkıntımız ailesi" demişsiniz ya ... emin misiniz?

bıraz annengilin yanına gitsen gözünü korkutsan

üzülme ama hemen vazgeçme kal gözü korksun senden ve bebeğinden ayrı kaldığında kıymetinizi daha iyi anlar

Cnm kv ler senin ewlenmeden once beraber yasadigni biliyolarsa bde ewlenmeden hamile kaldign icin sana sayglarini ytirmis olabilirler ayrica annenlerin durumunuda biliyolarsa ztn gdemez die dusunuyolardr muhtemelen dogumdan bir sure sonra yapacagn en guzel sey bir ise grip calismak oyle olursada havada karada bir ev bulup gecinirsiniz

onlar bitek bana karsi bole degiller gercekten eger bana karsi olsaydi bunu dusunurdum ama onlarin karakteei bole calisma.mevzusuna gelince inanin calismayi okdar.istiyorumki anlatamam ayri eve xikabilmek icin gece gunduz calisirim ama bebegim cok.kucuk kimseye guvenemem annem calisiyo kv desen oda calisiyoki calismasada ona asla.birakmam agizlarindan bi an olsun kufur eksik olmuyo kizim konusmaya bsladiginda bu terbiyesizlerin uslubunu alicak diye.cok.korkuyorum ben bu bebegi onlarla yetistirmek istemiyorum oFfff

Allah yardmcn oksn arkadasm ne diim sende haklisn esinin akrabalari nasil hic destekcin yokmu bu konuyla ilgili

sadece kv demin eltisi var onlarin nasil bi insan olduklarini biliyo ama oda.onlardan illallah etmis kadin bulasmiyo baska akrabalarida bunlardan uzak duruyo yani ben cozemedim bunlar nasil insan nasil bi insanlik nasil bi aile yapisidir bu yada bunlar aileyse baskalarinin aileleri ne. esimde belki babasindan gordugunu uyguluyodur onunda belki elinden bisey gelmiyodur ya inanin iyi niyetli olan butun dusunceleri gozden gecirihorum hepsine iyi bi kulp bulmaya calisiyorum ama yok en ufak iyi niyet yok.

Cnm sen dogumdan snra ccuk biraz buyudn ya senin yada esinin akrabalarindan birine seni sarsmck bi ucret karsilignda cocugna baktir aldign maasdan kalan kismiylada kocaninkini birlestir ev tutun benim bi arkadasim senin kadar olmasada sorunlu bir kv ile bu sekilde basa ckti kizin elinde hic para kalmio ama huzuru var en azindan

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına ama unutma ki herşey insanlar için.Sabır et ve dua et Rabbim bu sabrının mükafatını mutlaka verecektir emin ol.biliyorum çok zor ama güçlü ol bebeğin için Allah kocanın kalbini sana döndürsün gözünü açsın inş hayırlı bır yuvan olsun.Senin için çok dua edicem

hepinze cok tesekkur ederim inanin bu ilginiz beni esimden daha cok anlayip cozumler sunmaniz beni okadar duygulandirdiki anlatamam hepinizden allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…