Biz yaklaşık 1.5 yıldır konuşuyoruz ama sürekli kavga edip 2 ay falan küs kalıyoruz ve bana her döndügünde hakaret içerikli sözler söylüyor ama onu çok seviyorum geçmişte defalarca aldattım bu yüzden hakaretleri pek takmamaya başladım napmalıyım?Beni sevdigini söylüyor ama bir o kadar da üzüyor
insanlar bir kere aldatılınca çocuğum var yuvam var geçmişim var çevrenin dedikodusu var demeyip kocalarını boşuyor sen burda defalarca aldatıldım deyip bize akıl mı danışıyorsun !!!
Cılkı çıkmış, sevgi falan yok ortada
Bitirip, aldatmayacağın bir adamla yeni bir yol çiz
defalarca aldatmaktan kastım en ıyı arkadaslarımla konusmama ızın vermeyıp onlarla konusunca aldatmıs olmaktır yoksa bır o erkek bır bu erkek degıl
Biz yaklaşık 1.5 yıldır konuşuyoruz ama sürekli kavga edip 2 ay falan küs kalıyoruz ve bana her döndügünde hakaret içerikli sözler söylüyor ama onu çok seviyorum geçmişte defalarca aldattım bu yüzden hakaretleri pek takmamaya başladım napmalıyım?Beni sevdigini söylüyor ama bir o kadar da üzüyor
Çok seviyordum ve aldatmaktan kastım gerçekten o. en yakın arkadaşlarımı silmemi istedi her defasında konuşmuyorum diye yalanlar söyledim
O aldatma degil ki
O aldatma degil ki
Böyle sewgi olmaz ara wer 2 ay bekle sonra barış hakaretler bilmem neler.....
yol werin birbirinize sizden sewgili falan olmaz.....
Beni anlamanızı beklerdim moralim bozuktu zatenvazgeçmek için ne yapacağımı bilmiyorum
Sen bu focukla gelecek dusunuyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?