Olurmu.. Aldatmak .. Bnce. Buda sadakatsizlik. Aldatis kandırmak aldanis kandrilmak deilmi... Ama yalnis kullandı yinede cümleyi.aldattim deyince kaliplasmis olduğu için artik. Ne bska birimi var diye anlasilabilio normal tabi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır çünkü geleceğimiz olmaz en ufak kavgada bile geçmişteki konuları açıp kavgayı büyütüyoruz bu yüzden onla geleceğim olamaz ama hiç bi zaman 4 aydan fazla ayrı kalamadık
defalarca aldatmaktan kastım en ıyı arkadaslarımla konusmama ızın vermeyıp onlarla konusunca aldatmıs olmaktır yoksa bır o erkek bır bu erkek degıl
Bakin arkadasim eger ki gelecek dusunmuyorsunuz birakin inceldiyi yerden kopsun. Kac yasindasiniz nilmiyorum ama karsiniza eminim dogru duzgun sizi anlayan deger veren biri cikacakdir
Peki nasıl yapıcam bu işi yaşım 16
bu yaşta bu zeka ilerde ge....
gerçekten anlamıyorum bu yaşlarda bi erkek arkadaşınız var, sevmekten bahsediyorsunuz yetmiyor defalarca aldattım diyorsunuz..
üzülüyorum gerçekten...
Tekrardan sağolun
bu yazıyı yazan bayan olamaz büyük ihtimalle erkek yazmış..
Canim sen daha kucucuksun ama .
Anliyorum seni.
Çok masumsun bence.
Birak ayril niye kendine bu zulmü yasatiyorsun.
Emin ol ileri de çok pişman olursun kuzucum.
benim 19 yaşına kadar hep platonik aşklarım oldu yaa, çirkindim herhalde o zamanlar sevdigim hiç kimsenin beni sevmesini saglayamadımama böyle şeyleri okuyunca iyi bari diyorum sevmemişler beni de erkeklerin çocukluguyla uğraşıp kendimi ezdirmemişim
şimdi kardeşim ben senden 13 yaş büyüğüm dolayısıyla birazcık abla nasihatı verecegim sana. bi kere 16 yaşında bi erkekle zaten gelecek düşünülmez dolayısıyla ilerde şöyle dayak yersin böyle zulum görürsün kısmını es geçiyorum, sadece sana diyorum ki daha yaşadıgının 5 katı kadar hayat yaşayacaksın, neden güzel günlerini hakaret yiyerek geçiresin kibaban sana öte git dese evde kavga çıkartACAK kadar hormonların tarafından ele geçirilmişsin de elin adamının (!) sözlerine niye katlanıyorsun de get birader diyeceksin, zaten 4 ay ayrı kalıyormuşsunuz, ki 4 ay ne uzun süredir yahu, ben o yaşlarda 4 ayda birini unutup diğerine aşık olup onun için acı çekmeye başlıyordum 4 ayda, sen ondan aurı kalıp onu niye bekliyorsun, bak hayatına seni ona baglayan ne bu kadar ? onu 4 ay bekleten, ondan sonrasnda sana dönüp hakaretlerini dinleten, sonrta da o saNA kurbanlık gibi kıyarken senin ona kıyamamnın sebebi nee kendini sevmeye bu yaşından başla, hiç bir erkegin senden üstün olmayacagını kabul et ve lüytfen onu hayatından çıkar, ya sevmek sevilmek için zamanın çok senin, neden hakaret yiyerek geçiresin bu kıymetli vaktini
Ne kadar suredir birlikdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?