Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
OğlakBurcu ne
19 yaşındayım. O da benden 5 ay küçük.Yaşınız kaç? Bana sanki 18 yaşlarında bir ergen gibi geldiniz anlatımınızdan. Eğer öyleyse o kişide sizinle aynı yaşlardadır ve bence karakteri daha oturmamışdır. Mutsuz oluyorsanız bu durumdan yapacak sadece iki şey var ya konuşacaksınız ciddi ciddi yada ayrılacaksınız.
Yani şöyle, bir gün bana karşı çok aşık,ertesi gün hiçbir şey olmamışken tanımıyormuş gibi.Şu yazdıklarını 3. gözden bir okur musun?
Bu kadar üstünkörü bir anlatımdan biz nereden çözelim çocuğu?
Mutsuzsan bitir gitsin mecbur musun.
Evet haklısınız ama kopamıyorum : (Senin ilişki mantığına uymuyorsa neden devam ettiriyorsun ki? Koyver gitsin..
19 yaşındayım. O da benden 5 ay küçük.
Teşekkürler ilaç gibi geldi yazınız. Peki şunu da sorabilir miyim? Şimdi bu çocuğun peşinden ben çok koştum. Hiç öyle bir insan olmamama rağmen gurursuz bir insan gibi oldum onun gözünde. Şimdi ben bitirsem de o hep beni gurursuz ezik bir kız olarak mı hatırlayacak : ( Ayrılacağım ayrılmasına da, beni böyle birisi olarak hatırlamaması için ne yapabilirim?Yasin çok küçük bu yaşlarda insan cozmen çok zor. Kopamiyorum demendende zaten kendine vereceğin zarar ortada. O cocuk kendi bile cozememistir kendisini. Aynı senin ilişki yasamadan once kendini cozmen gereken yaşlarda olduğun gibi. Birazcık burada bişey yaşayan insanları dinlemek gibi niyetin varsa derslerine bak kendinle ilgilen kimseyi de çözmek için enerjini harcama. Olaki sanmıyorum ama bizi dinledin 30 yaşına geldiğinde bu günleri hatırlayıp saçma sapan insanları hayatına sokmadigin için bize sukredeceksin. Bu yaşlarda psikolojisi oturmaz kimsenin heleki erkeklerin yorma kendini
Haklısınız ama çok kafama taktım. Örneğin geçen ay yanıma geldi,harika vakit geçirdik. O kadar iyiydi ki. Sonra onu uğurladım otobüse bindirdim. Giderken bana sıkı sıkı sarıldı,beni çok sevdiğini söyledi. Bir saat sonra vardın mı diye mesaj attım. Bizim ilişkimiz olmayacak bir ilişki , bir daha iletişim kurmayalım dedi. Çok üzüldüm. 3 gün sonra da beni arayıp özür üstüne özür diledi. Böyle bir insan işte... : (bu yaşta ilişkiye çok fazla anlam yüklemen yersiz. dengesizse bitir. evlenecek halin yok bu yaşta. daha neler çıkar karşına.
Çok tatlisin :) seni tanıyorum bı cok kisi taniyor sen 33 yaşında güzel evlilikler yapmış çocukları olmuş kadınların 19 yaşı dakika halisin. Madem dinlemeye karar verdin o zaman tavsiyem şu sorduğun sorunun ve onun senin hakkında ne düşüneceğinin inan hic bı önemi yok. Sana saat sapan gelecek bı sure sonra tüm bunlar. Sen genç bir kızsın istediğin kadar saçmalama bilirsin bunu kendine de ve bı daha peşinden asla koşma kendini affet önüne bak. Toparlarim dersin gururunu kurtarıyor dersin iyice batarsin. Benden sana söylemesi görünce de selam ver geç. Hiç bişey yapma onun gozunde falan boşver ne olduğunu sen kendini sev. Hem erkekler inan bizim gibi dusunemeyen varlıklar eminim gurursuz falan görmemiştir seni o kendini bile anlamıyor seni nasıl anlasinTeşekkürler ilaç gibi geldi yazınız. Peki şunu da sorabilir miyim? Şimdi bu çocuğun peşinden ben çok koştum. Hiç öyle bir insan olmamama rağmen gurursuz bir insan gibi oldum onun gözünde. Şimdi ben bitirsem de o hep beni gurursuz ezik bir kız olarak mı hatırlayacak : ( Ayrılacağım ayrılmasına da, beni böyle birisi olarak hatırlamaması için ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?