Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Saçmalamadan hayat tam olarak öğrenilmiyor demek ki.Harika bir anlatımyaş ilerledikçe ne kadar saçma geliyor insana eskiden yaptıgı şeyler öyle değil mi?Eskiden 33'lü yaşlar cok ileride görünürken şimdi 19'ların ne kadar geride kaldıgını görüyoruz.İyiki saçmalamış ve hayatı deneyimlemişiz.
Nasıl yani?Madde mı kullanıyor? O geldı aklıma
Madde işte kullandığı bişi varmı uçucuNasıl yani?
Hayır ya hiç sanmıyorum. Öyle olsa belli olmaz mı gözlerinden vs. ? Siz böyle söyleyince ürktüm.Madde işte kullandığı bişi varmı uçucu
Yok canım bıan aklımdan oyle geçti korkma ama sadece gozun ustunde olsun ..ve evet bellı olurHayır ya hiç sanmıyorum. Öyle olsa belli olmaz mı gözlerinden vs. ? Siz böyle söyleyince ürktüm.
Hakkımdaki düşünceniz için teşekkür ederimMune Sizin de görüşünüzü alayım, siz de benim için değerli bir insansınız. ( Tabii bizzat tanımıyorum ama buraya yazdığıniz yorumlar bana böyle hissettiriyor)
Mansur Ark'ın da dediği gibi :)) "salla gitsin"salla gitsin
Hakkımdaki düşünceniz için teşekkür ederimsitedeki işlerimi toparlayayım, düşüncelerimi yazmaya çalışırım.
cok büyük ileride hayatının her alanında karşına çıkacak hatalar olmadıgı kadar istediğin kadar saçmalayabilirsin cnm hayatı böyle öğreneceksin.Hayattan zevk alıyorken yaşamaya bak.Saçmalamadan hayat tam olarak öğrenilmiyor demek ki.
Yok daha neler... Oldu olacak dolunayda kurt adama dönüştüğü için böyle gelgitler yaşıyor diyelimde tam olsunİkizi mi var. Seninle dalga geçiyor olabilirler. Bir roman yazmıştım lisedeyken böyle konulu.
Yoo ben terbiyeli dürüst erkekleri ezik olarak görmüyorum. Ne münasebet.Yok daha neler... Oldu olacak dolunayda kurt adama dönüştüğü için böyle gelgitler yaşıyor diyelimde tam olsun
Aslında olay çok basit ya... Yukarıdada yazdım, Allah akıl fikir versinde kızlarımız efendi dürüst terbiyeli adamları ezik ve sıkıcı olarak görürler, ama gizemli ıssız adam modunda dolaşan, kızı süründüren eziyet eden, birgün öyle birgün böyle olan dengesiz tipleri ise baş tacı ederler. Ee bu çocukta bunu bildiği için nabza göre şerbet veriyor. Başarılıda oluyor baksana kızımız bağlandıkça bağlanmış...Bu kadar basit.
Bitireceğim sanırım,bu böyle gitmez. Ailesinde de bildiğim kadarıyla öyle bir rahatsızlığı olan yok. Çok teşekkür ederim.Canım merhaba, yorumlarımı beğendiğin ve yorum istediğin için teşekkürler :) ilişkiniz henüz rayına oturmuş bir ilişki değil öncelikle, anladığım kadarıyla uzaktasınız birbirinizden bu da ayrı bir faktör ilişkinin güvenli bir temeli olmamasına dair. Bu nedenden dolayı ilişkiye güvenmiyor ya da emin olamıyor olabilir. Psikolog olduğum için de erkek arkadaşının borderline olma ihtimalinden şüphelendim açıkçası. Yani bipolar da olabilir ancak bu kadar ani ruh değişimleri bana daha çok borderline gibi geldi, ailesini tanıyor musun? Ailesinde sülalesinde psikolojik sıkıntıları olan birileri var mı örneğin? Eğer çok yıpranıyorsan ve ayrılmak istemiyorsan ki yıpranman çok normal, karşına alıp konuş neden böyle yaptığını seni ne kadar üzdüğünü anlat, psikolojik destek almasını sağla. Ben böyle yaşayamam diyorsan da ayrıl, diğer arkadaşların dediği gibi henüz 19 yaşındasın karşına başkaları da çıkacak senin değerini daha çok bilen bu tip sorunlar yaşamayacağın..
Görmede zaten, kaldıki zerre aklı olan böyle düşünmez.Yoo ben terbiyeli dürüst erkekleri ezik olarak görmüyorum. Ne münasebet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?