Bu Çocuğu Çözebilir Misiniz?

Saçmalamadan hayat tam olarak öğrenilmiyor demek ki.

Mune Sizin de görüşünüzü alayım, siz de benim için değerli bir insansınız. ( Tabii bizzat tanımıyorum ama buraya yazdığıniz yorumlar bana böyle hissettiriyor)
Hakkımdaki düşünceniz için teşekkür ederim sitedeki işlerimi toparlayayım, düşüncelerimi yazmaya çalışırım.

Yeterince değer vermiyor ve dengesiz bir kişiliğe sahip kendi kararın ama insan severken bazı durumlarj göremez ileri de zorlanırsın yol yakından dönmek en güzeli..

Canım merhaba, yorumlarımı beğendiğin ve yorum istediğin için teşekkürler :) ilişkiniz henüz rayına oturmuş bir ilişki değil öncelikle, anladığım kadarıyla uzaktasınız birbirinizden bu da ayrı bir faktör ilişkinin güvenli bir temeli olmamasına dair. Bu nedenden dolayı ilişkiye güvenmiyor ya da emin olamıyor olabilir. Psikolog olduğum için de erkek arkadaşının borderline olma ihtimalinden şüphelendim açıkçası. Yani bipolar da olabilir ancak bu kadar ani ruh değişimleri bana daha çok borderline gibi geldi, ailesini tanıyor musun? Ailesinde sülalesinde psikolojik sıkıntıları olan birileri var mı örneğin? Eğer çok yıpranıyorsan ve ayrılmak istemiyorsan ki yıpranman çok normal, karşına alıp konuş neden böyle yaptığını seni ne kadar üzdüğünü anlat, psikolojik destek almasını sağla. Ben böyle yaşayamam diyorsan da ayrıl, diğer arkadaşların dediği gibi henüz 19 yaşındasın karşına başkaları da çıkacak senin değerini daha çok bilen bu tip sorunlar yaşamayacağın..

Woww herkes toplanmış gizemli ıssız adamımızı çözmeye çalışıyor
Şimdi bütün sihri bozuyor olucam ama ortada çözülecek bir şey yok kızlar.
Gizemli prensimiz saftirik kızlarımızın dürüst açık efendi adamları ezik ve sıkıcı olarak görüp böyle gizemli takılan umursamaz süründüren tipleri baş tacı ettiğini bildiği için aklı sıra taktik yapıyor. Açıkça belliki başarılıda oluyor şimdi hakkını vermek lazım...

İkizi mi var. Seninle dalga geçiyor olabilirler. Bir roman yazmıştım lisedeyken böyle konulu.
Yok daha neler... Oldu olacak dolunayda kurt adama dönüştüğü için böyle gelgitler yaşıyor diyelimde tam olsun
Aslında olay çok basit ya... Yukarıdada yazdım, Allah akıl fikir versinde kızlarımız efendi dürüst terbiyeli adamları ezik ve sıkıcı olarak görürler, ama gizemli ıssız adam modunda dolaşan, kızı süründüren eziyet eden, birgün öyle birgün böyle olan dengesiz tipleri ise baş tacı ederler. Ee bu çocukta bunu bildiği için nabza göre şerbet veriyor. Başarılıda oluyor baksana kızımız bağlandıkça bağlanmış...Bu kadar basit.

Yoo ben terbiyeli dürüst erkekleri ezik olarak görmüyorum. Ne münasebet.

Bitireceğim sanırım,bu böyle gitmez. Ailesinde de bildiğim kadarıyla öyle bir rahatsızlığı olan yok. Çok teşekkür ederim.

Yoo ben terbiyeli dürüst erkekleri ezik olarak görmüyorum. Ne münasebet.
Görmede zaten, kaldıki zerre aklı olan böyle düşünmez.
Ama sevgilin seninle aynı görüşte değil. Baksana açık açık söylemiş seni süründürüyorumki hep peşimde ol demiş. İşe de yarıyor hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…