Bu çocuğun amacı ne?

JustCoffee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
32
25
3
35
Herkese günaydın,

Doktora aşamasında bir araştırma görevlisiyim. Bizim fakülteden bir kız arkadaşımın başka bir ortamda tanıştığı ve bizim okulda başka bir fakültede araştırma görevlisi olan bir çocuk var. Arkadaşım çocuğu bizimle tanıştırdıktan sonra 5-6 kez okulda arkadaş grubumuzla hep birlikte yemek yedik, kahve içtik. Çocukla tek muhabbetim bu.

Bu çocuk benim oturduğum sitede çapraz blokta oturuyormuş. Laf arasında kahve içmeye beklerim demişti. Ben de beklerim hep beraber kahve keyfi yaparız dedim. Yani diğer arkadaşları da kastederek. Hatta biz komşuyuz, onlar uzakta oturuyorlar, gelirler heralde falan diye şakasını da yaptık.

Bu çocuğun arabası var, benim yok. Önceki gün yemekte laf arasında sabah kaçta çıkıyorsun, beraber çıkabiliriz, gidebiliriz tarzı konuştu.

Dün de akşam 5-6 gibi beni aradı. Siteyle ilgili bir konu vardı, numaramı almıştı, onu konuşacaktık. Aramasını bekliyordum yani. Biraz hal hatır sordu, sonra site konusunu açmadan bu akşam kahve içelim mi dedi, ben de çıkış saatime göre haber vereyim dedim. Sonradan anladım beni eve çağırıyormuş kahve içmeye. Kahve mi çay mı dedi, sana kek de ikram edicem , balkonda da tam gün batımı var, manzara süper falan dedi. Sesi çok samimi ve içtendi aslında.

Telefonu kapattıktan sonra içim rahat etmedi. Bizi tanıştıran arkadaş, çocuğun sevgilisi olduğunu ama ayrılmış olabileceğini söylemişti. Sanırım araları limoni. Bir de çocuk bu şehre yeni gelmiş, bizim arkadaş ortamımız hoşuna gitti anladığım kadarıyla, bizle zaman geçirmek istiyo. Ama beni evine tek çağırması hoşuma gitmedi.

Ben çocuğu beğenmiştim aslında. Ama 5-6 kere buluşmuşuz grupça, ilk baş başa buluşmada beni eve davet etmesi rahatsız etti beni. Kezbanlık mı yapıyorum, yeri yurdu belli, sonuçta komşuyuz dedim. Bi de herkesin içinde söyledi araba ve kahve muhabbetini diye düşündüm, ama napayım içime sinmedi. Bir de kız arkadaş olayından emin değilim ayrıldığından. Arayıp okulda işlerimin uzadığını, gelemeyeceğimi söyledim.

2 yıldır hayatımda kimse yok. Açıkçası niyetini bilemesem de uzun bi aradan sonra ilk defa biraz heyecanlandığımı söyleyebilirim. Ben bu çocuğu tanımak istiyorum. Ama niyeti gerçekten iyi miydi bilmiyorum. Normalde sallamam ama çocuğu beğenmiştim :) Sizce nasıl yaklaşmalıyım bundan sonra ? Gerçekten tanımaya çalışmaksa niyeti, dışarda görüşmek için davet eder mi acaba ? Ya da sevgili olayından emin olmadan hiç baş başa görüşmeyi kabul etmesem mi ? Bilemedim bir el atın :)

Sevgili olayından tamamen emin olmadan hoslantı aşamasına gecme bence canim.

Eski sevgilisini unutmaya çalışıp karşısındaki insanı yara bandı yapmaya çalışan biriyse de umarım uzak olursunuz çünkü yine sen yıpranırsın.

Ama bu ikiside yoksa bence guzel bi çift cıkabilir burdan :) Ne tatlı heyecanlar ya Esimle sevgililik zamanlarimiz geldi aklima..

Peki bu çocuğu akşam seninle birlikteyken sevgilisi aramaz mıydı sence? Hani tam iş güç biter akşam eve gelir insan uzaktaki sevgilisini arar... bu ihtimali düşünüp seni çağırmazdı gibi geldi bana

Peki bu çocuğu akşam seninle birlikteyken sevgilisi aramaz mıydı sence? Hani tam iş güç biter akşam eve gelir insan uzaktaki sevgilisini arar... bu ihtimali düşünüp seni çağırmazdı gibi geldi bana
Valla bilemedim ki. Beni kahve içmeye çağırdı. En fazla 1 saat oturup kalkardım. Onun öncesi ve sonrasında konuşurdu belki kızla. Ama anlamadığım şu, arabayla sabahları haberleşip beraber gidelim falan da dedi. Arkadaşça bile olsa ben erkek arkadaşımın yeni tanıştığı bir kısla sabah işe birlikte gitmesini istemezdim. Biraz karışık yani :)

Valla ben olsam içimdeki sesi dinlerdim çocuk hoşlanmışım zaten, herkesin içinde de davet ettiğine göre gizli saklı da değil üstelik komşu. Evine bir kahve içmeye giderdim o balkonda ama hareketlerini de izlerdim içime sinerse devam ederdim etmezse bir daha görüşmezdim. Dışarıda baş başa kahve içmek de bir diğer alternatif

Niyeti ne olursa olsun bir kadın istediği sürece o niyetler önemli değil
Seni eve çağırırken tabiki içinde acaba sevişirmiyiz hemen diye düşünüyor
Ama sen gidersin çayını kahveni içersin kalkarsın yani bu mu sorun
Adam üstüne atlayacak hali yok
Ama kız arkadaşı meselesi işte sorun
Belki ara verdiler bir küslük yaşıyorlar
Bu tip erkekler genelde ilişkiden sıkılıp bir süre farklı insanlarla oluyor canım ya sonra eskiye dönüş
Bir alışkanlık mı oluyor bilmiyorum.kaç senelik bir ilişkiymiş acaba?
Bunları bilmen gerek

Ya aslında en başta gayet makul gelmişti. Ama sevgili muhabbetinden emin olmadığım için ve daha önce hiç baş başa buluşmadığımızdan içim rahat etmedi. Sizce dışarda görüşmek için bir davet beklemeli miyim yoksa bu sefer ben mi davet etmeliyim ? Aslında bi süre daha grupça görüşüp tanımayı düşünüyorum. Tanıdıkça baş başa buluşmak için uygun ortamın nasıl olacağını da hissederim diye düşünüyorum.

Hiçbir fikrim yok. Sevgilisinden hiç bahsetmiyor. Ayrıldık ya da birisi var gibi. Yani konu hiç sevgili muhabbetine gelmedi. Ya zaten sevgilisi olmadığından emin olsam belki evine giderdim. Halini tavrını sevmezsem dışarda görüşmeye devam ederdim. Ama ortada böyle bi durum olduğu için sevgilisi varsa tek Başına evine gitmem hoş olmaz diye düşündüm.

Sizi kahveye davet etmesi sizinle bir şeyler yaşamak istemesi veya sevgili olmak istemesi anlamına mı geliyor? Belki sadece kahve içmek istiyordur sohbet etmek istiyordur. Fazla gerilmişsiniz bence. Siz galiba etkilendiğiniz için böyle bir tavra girdiniz. Uzaktan gözlemleyin bence bir süre sevgilisi varsa er ya da geç ortaya çıkar.

Evet o zaman bu adam çapkın bir tip
Bence biraz sabırlı ve temkinli ol
Yada görüş bir kere yalnız
Baktın yine arıyor soruyor
Ya böyle birşry duydum ben yanlış anlamazsan sormam gerek .ve sor yani

Bence bu kişiyi onun ortaminda tanimaya calisin. Fakultesine gidin buralarda isim vardi ugradim vs.. kendi ortaminda gözlem yapin derim.

Sizin sevgiliniz olsa ve yeni tanıştığı bir kızı evine kahve içmeye çağırsa rahatsız olmaz mısınız ? Evi geçtim dışarda kahve içmesine nasıl bakarsınız ? Gitmememin en büyük sebebi bu konu.

Bence bu kişiyi onun ortaminda tanimaya calisin. Fakultesine gidin buralarda isim vardi ugradim vs.. kendi ortaminda gözlem yapin derim.
Zaten haftada 2-3 kere hep birlikte öğlen yemek yiyoruz. Bizi ofisine kahve içmeye davet etti, biz de onu ettik bizim ofise. Bir süre daha böyle takılmak en oğrusu sanırım.

O zaman herkes herkesi evine kahveye çağırsın
Öyle medeni bir toplum değiliz Yani
Sizin kocanızı kahveye çağırsa bir kadın sizce normal mi adamcağız sadece konuşmak istemiş mi dersiniz

Sevgilisi olup olmadığını bilmiyorsunuz ki. Daha tanımadan yargıya varmaya çalışıyorsunuz. Arkadaş tavrınızı koruyarak tanımaya çalışabilirsiniz, evine de gidip kahve içebilirsiniz bence. Yanlış bir hareketini görürseniz bir daha görüşmezsiniz.Baktınız sevgilisi var uzak durursunuz. Sorularınızın cevaplarını kendiniz bulmalısınız.

İyi de var mı yok mu emin değilim diyorsunuz şimdi kesin var gibi konuştunuz.

O zaman herkes herkesi evine kahveye çağırsın
Öyle medeni bir toplum değiliz Yani
Sizin kocanızı kahveye çağırsa bir kadın sizce normal mi adamcağız sadece konuşmak istemiş mi dersiniz

Benim kocamı kahveye çağırsa bir kadın adamcağız konuşmak istemiş mi derim. Bir şey anlamadım. Bu konuyla ilgisinide kuramadım.

Bu devirde Hiç kimseye güvenip de evine gidilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…