- 25 Ekim 2019
- 32
- 25
- 3
- 35
- Konu Sahibi JustCoffee
-
Valla bilemedim ki. Beni kahve içmeye çağırdı. En fazla 1 saat oturup kalkardım. Onun öncesi ve sonrasında konuşurdu belki kızla. Ama anlamadığım şu, arabayla sabahları haberleşip beraber gidelim falan da dedi. Arkadaşça bile olsa ben erkek arkadaşımın yeni tanıştığı bir kısla sabah işe birlikte gitmesini istemezdim. Biraz karışık yani :)Peki bu çocuğu akşam seninle birlikteyken sevgilisi aramaz mıydı sence? Hani tam iş güç biter akşam eve gelir insan uzaktaki sevgilisini arar... bu ihtimali düşünüp seni çağırmazdı gibi geldi bana
Ya aslında en başta gayet makul gelmişti. Ama sevgili muhabbetinden emin olmadığım için ve daha önce hiç baş başa buluşmadığımızdan içim rahat etmedi. Sizce dışarda görüşmek için bir davet beklemeli miyim yoksa bu sefer ben mi davet etmeliyim ? Aslında bi süre daha grupça görüşüp tanımayı düşünüyorum. Tanıdıkça baş başa buluşmak için uygun ortamın nasıl olacağını da hissederim diye düşünüyorum.Valla ben olsam içimdeki sesi dinlerdim çocuk hoşlanmışım zaten, herkesin içinde de davet ettiğine göre gizli saklı da değil üstelik komşu. Evine bir kahve içmeye giderdim o balkonda ama hareketlerini de izlerdim içime sinerse devam ederdim etmezse bir daha görüşmezdim. Dışarıda baş başa kahve içmek de bir diğer alternatif
Hiçbir fikrim yok. Sevgilisinden hiç bahsetmiyor. Ayrıldık ya da birisi var gibi. Yani konu hiç sevgili muhabbetine gelmedi. Ya zaten sevgilisi olmadığından emin olsam belki evine giderdim. Halini tavrını sevmezsem dışarda görüşmeye devam ederdim. Ama ortada böyle bi durum olduğu için sevgilisi varsa tek Başına evine gitmem hoş olmaz diye düşündüm.Niyeti ne olursa olsun bir kadın istediği sürece o niyetler önemli değil
Seni eve çağırırken tabiki içinde acaba sevişirmiyiz hemen diye düşünüyor
Ama sen gidersin çayını kahveni içersin kalkarsın yani bu mu sorun
Adam üstüne atlayacak hali yok
Ama kız arkadaşı meselesi işte sorun
Belki ara verdiler bir küslük yaşıyorlar
Bu tip erkekler genelde ilişkiden sıkılıp bir süre farklı insanlarla oluyor canım ya sonra eskiye dönüş
Bir alışkanlık mı oluyor bilmiyorum.kaç senelik bir ilişkiymiş acaba?
Bunları bilmen gerek
Evet o zaman bu adam çapkın bir tipHiçbir fikrim yok. Sevgilisinden hiç bahsetmiyor. Ayrıldık ya da birisi var gibi. Yani konu hiç sevgili muhabbetine gelmedi. Ya zaten sevgilisi olmadığından emin olsam belki evine giderdim. Halini tavrını sevmezsem dışarda görüşmeye devam ederdim. Ama ortada böyle bi durum olduğu için sevgilisi varsa tek Başına evine gitmem hoş olmaz diye düşündüm.
Sizin sevgiliniz olsa ve yeni tanıştığı bir kızı evine kahve içmeye çağırsa rahatsız olmaz mısınız ? Evi geçtim dışarda kahve içmesine nasıl bakarsınız ? Gitmememin en büyük sebebi bu konu.Sizi kahveye davet etmesi sizinle bir şeyler yaşamak istemesi veya sevgili olmak istemesi anlamına mı geliyor? Belki sadece kahve içmek istiyordur sohbet etmek istiyordur. Fazla gerilmişsiniz bence. Siz galiba etkilendiğiniz için böyle bir tavra girdiniz. Uzaktan gözlemleyin bence bir süre sevgilisi varsa er ya da geç ortaya çıkar.
Zaten haftada 2-3 kere hep birlikte öğlen yemek yiyoruz. Bizi ofisine kahve içmeye davet etti, biz de onu ettik bizim ofise. Bir süre daha böyle takılmak en oğrusu sanırım.Bence bu kişiyi onun ortaminda tanimaya calisin. Fakultesine gidin buralarda isim vardi ugradim vs.. kendi ortaminda gözlem yapin derim.
O zaman herkes herkesi evine kahveye çağırsınSizi kahveye davet etmesi sizinle bir şeyler yaşamak istemesi veya sevgili olmak istemesi anlamına mı geliyor? Belki sadece kahve içmek istiyordur sohbet etmek istiyordur. Fazla gerilmişsiniz bence. Siz galiba etkilendiğiniz için böyle bir tavra girdiniz. Uzaktan gözlemleyin bence bir süre sevgilisi varsa er ya da geç ortaya çıkar.
Sevgilisi olup olmadığını bilmiyorsunuz ki. Daha tanımadan yargıya varmaya çalışıyorsunuz. Arkadaş tavrınızı koruyarak tanımaya çalışabilirsiniz, evine de gidip kahve içebilirsiniz bence. Yanlış bir hareketini görürseniz bir daha görüşmezsiniz.Baktınız sevgilisi var uzak durursunuz. Sorularınızın cevaplarını kendiniz bulmalısınız.Sizin sevgiliniz olsa ve yeni tanıştığı bir kızı evine kahve içmeye çağırsa rahatsız olmaz mısınız ? Evi geçtim dışarda kahve içmesine nasıl bakarsınız ? Gitmememin en büyük sebebi bu konu.
Sizin sevgiliniz olsa ve yeni tanıştığı bir kızı evine kahve içmeye çağırsa rahatsız olmaz mısınız ? Evi geçtim dışarda kahve içmesine nasıl bakarsınız ? Gitmememin en büyük sebebi bu konu.
O zaman herkes herkesi evine kahveye çağırsın
Öyle medeni bir toplum değiliz Yani
Sizin kocanızı kahveye çağırsa bir kadın sizce normal mi adamcağız sadece konuşmak istemiş mi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?