Bu çocuğun amacı nedir sizce

Herkes ilk çıktığı kişiyle mi evleniyor peki? Kader kısmet denen birşey var.
Hayatınıza birçok insan girebilir ama sonunda sizin için en özel olan insanla hayatınızı birleştirirsiniz.

Bunu söylemenize gerek yok ki. Sevmeyen insan zaten yanınızda kalmaz ve ilişki biter böylece.

Size ne niyetle bakıyor bilemeyiz. Diyelim ki size aşık. Biz ne yapacağız ki. Sevgilisi var. Az ya da çok görüşüyor. Sevgilisine aşık mı? Değil mi? Cidden bizim yorunlarımıza göre mi belli olacak.

Yardım etmek istemiş, bence siz gereksiz ümitlendiniz sevgilisiyle az görüşmesinden falan umutlanmışsınız ama bence ondan size gelen birşey yok. İyilik olsun diye yapabilir insanlar böyle şeyler aşık olmak gerekmiyor illa

Hayatınıza birçok insan girebilir ama sonunda sizin için en özel olan insanla hayatınızı birleştirirsiniz.
Her ilişki evliliğe gitmek zorunda değil ki.Kimisi beraber bir hayatı paylaşmayı resmiyete dökmeden de seçiyor çocuk bile yapıyorlar.Düşüncenize saygı duyuyorum ama bir erkek veya kadın ilişkisi varken ona göre davranmalı bence.Konu sahibinede gereksiz yere havaya giriyormuş kendi kendine gelin güvey oluyormuş gibi yazanlar olmuş o da yanlış.Diyelim o kişi ilişkisini bitirdi konu sahibiyle aralarında bir şeyler başladı o ilişkide güven olur mu sizce?”Bu kişi sevgilisi varken benimle ilgileniyordu,benim için onu bıraktı acaba aynısını bana yapar mı?” şüphesi olmayacak mı?

İş yerindeyken bizde çok görüşmüyoruz eşimle. Biri karısıyla da çok konuşmuyor gün içinde diye bi anlam çıkarmasın sakın? Ama aynı evde kalıyoruz allahtan.

Iki bakmadan ya da yardim etmek istemesinden bir anlam cikarmak sacma olur. Umitlenmeyin bosuna.

Kalbindekinide-aklındakinde Allah bilir. Biz ne desek Yalan olur.?

Bekarken bende böyleydim. Zannederdim herkes bana aşık
Kız ne alaka çocuk yardım etmek istemiş. Sürekli bakıyor demenizde ne bileyim. Benimde kendi birimimde aşina olmadığım biri gelip gitse dikkatimi çeker bakarım. Çok sık karşılaştığım içinde muhabbet kurmak isteyebilirim. Ne var bunda?

Belki iş arkadaşlığı kurmak istiyordur. Sevglisi varsa detaylara takılmayın amacı neyse ne.

Sen niye sevgilisi olan adamın her hareketini takip ediyorsun niyetin neki senin ?

Vay be ne kadar basit elinizden sevgilinizi eşinizi aldıklarında da bu kadar sakin kalabilicekmisiniz acaba ? sizin gibi kadınlar yüzünden bu adamlar böyle kendilerini bir halt sanıyor işte sevgilisi varken başkasını yürüyen adam yarın bir gün başkasına da yürür ve bu kısır döngü böyle gider niye çünkü kadın kabul ediyor sonra aldatıldım diye burda konular konular

sevgilin sen varken başkasıyla sevgili olsun seni aldatsın öyle o şekilde mi ayrılıyorsun birlikte olduğun kişilerden ya da sen sevgilin varken başka adamlarla da sevgilimi oluyorsun önerdiğin tam olarak nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…