Onemli olan o an isinize birinin yardim etmesi degil mi? Ayse olmus Ahmet olmus ne fark var? İnsan bellemis sizi yardimci olmaya calisiyor siz “ordan atliyor” diyorsunuz. İs hayati cidden sizin gibi insanlarla daha da zorYani ben ondan yardim istesem ondan isterim zaten dilim var yani .Kıza söylüyorum o ordan atlıyor
Ee onunda dili var hoşlansa bir şekilde söyler zaten..kız arkadaşı ile az görüşüyormuş diye sizde gözümü var sandınızYani ben ondan yardim istesem ondan isterim zaten dilim var yani .Kıza söylüyorum o ordan atlıyor
İyilik yapanda kabahat.. Sürekli bakmadınız da nerden gördünüz sürekli baktığını? :))Ben sadece sabah günaydın o kadar birinden bir yardım isteyeceksem direk ondan isterim ki istedim Ayseden ondan degil.
Sürekli bakmasını önce arkadasim sonra ben fark ettim .
Sadakat için sadece evli olmak mı gerekiyor?Kişi sevgisinin ağır bastığı tarafa gitsin onunla bi ilişkiye başlasın evlensin peki ya geride kalan?Ona ne ümitler verildi,ne hayaller kuruldu,belki o ilişkisi için birçok fedakarlıkta bulundu.?Birinin yıkılmış hayalleri ve kırılmış gururu üzerine kurulan bir yuvadan ne hayır gelir?Başkasına ilgi duyuyorsa adam gibi sonlandırır mevcut (!) ilişkisini (!) sonra ne yaparsa yapar.Sizi beğeniyor olabilir, samimiyet kurmak için atlıyordur her işinize bence.
Bu arada sevgilisi olması evli olduğu anlamına gelmiyor. Burada yorum yazanlar abartmış resmen. Sevgili olunca adamın tapusunu aldıklarını zannediyorlar heralde:) Gönül bu kime sevgin daha ağır basıyorsa onun yanında olursun, bu kadar basit.
Pekiii o zaman kızlar sevgiliniz olunca en baştan söyleyin ama “Senin tapun bende değil ben varken başkalarına da bakabilir kur yapabilir hatta ilişki bile yaşayabilirsin. Nihayetinde kimi seversen onla evlenirsin” diye olur muSizi beğeniyor olabilir, samimiyet kurmak için atlıyordur her işinize bence.
Bu arada sevgilisi olması evli olduğu anlamına gelmiyor. Burada yorum yazanlar abartmış resmen. Sevgili olunca adamın tapusunu aldıklarını zannediyorlar heralde:) Gönül bu kime sevgin daha ağır basıyorsa onun yanında olursun, bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?