Bu Çocuk Beni Delirtecek

Onunki kıskançlık falan değil ruh hastalığı. Ne mi yapacaksınız onunla? Rehabilitasyona falan götürün yoksa sis reabilitasyonluk olacaksınız.

tatlı belanın tatlısının olup olmadığını bilememde belası olduğu kesin

Hani ergenlikte olsa seni anlayacağım ilk aşk, deli gibi aşık ,ama yaş 21 bundan sonrası yanlış aşk, ilişki gelecekteki hayatını kast eder ,hayat kısa ama zalime uğrarsan kendi elinle bunu hazırlarsan bedelini sen ödersin, akıllı olman şart bence bu sevdadan vazgeç ,adamı sepetle uygun değisiniz birbirlnize
21 yasindayiz ikimiz de canim.

evlenince seni eve kapatır, sen de buradaa konu açarsın, eşim beni markete gittim diye dövdü diye tripli erkeklerle hayat zor ilerde aynı evin içinde trip atınca seninde psikolojin bozulur

Şimdiden bozuldu zaten psikolojim :/ ona bagirip cagiriyorum hemen uzuluyo agliyo kiyamiyorum o zaman da .. Bi çözüm yolu bulmak istiyorum hani bu çocuğu düzeltmenin bir yolu yok mudur?

Bak birde ağlıyormuş özgüveni düşük ondan sana binbir türlü yasak koyuyor ,işin var kızım bu oğianla ,

Bu kadar baskıcı olmak normal değil tatlı bir belada değil resmen bela
Size karışma lüksünü nereden buluyor aileniz giyiminize bir laf söylemiyorsa sevgilinize hiç düşmez bu hak.
Bir de sizde onun giyimini,saçını vs beğenmiyorum demişsiniz peki o zaman nasıl başladı bu ilişki ?
İlk başta dış görünüş etkiler insanı

Mizah şeklinde yaklasimin beni güldürdü tesekkur ederim :) yalniz kesinlikle amacim kiskanildigimi cümle aleme göstermek degil boyle kiskanclik mi olur allah askina sadece cok karamsar bi sekilde yazmak istemedim hani milletin icini bogmayayim diye o yuzden smileylerle anlatmaya calistim. Ben onun bu kiskancligindan hic memnun degilim tamam bazi konularda kisitlanmak guzel, en azindan sevildigini hissediyor insan ama bununki cok farkli. Yaza kadar butun kiyafetlerini atacagiz yerine yenilerini alacagiz diyor ve gosterdigi kiyafetler o kadr kotu ki, asla giyecegim seyler degil. Bunu da gectim siniftaki erkeklerle konusmami bile sorun ediyor ben onlarla disarda bile gorusmuyorum sadece sinifta bir iki muhabbet geciyo o kadar. Konusarak halletmek istiyorum bu sorunlari, ama nasil yapabilirim bilmiyorum bu yuzden konu actim.

sınıftaki erkeklerle konuşmanı istemiyor.
bu tam patalojik bir vaka.
uzman yardımı şart. biz ne desek boş

sen işe gireceksin bir gün. orada erkekler olacak. iş gereği konuşacaksın. bunada yasak getirecek.
hatta sırf bu nedenlr çalışmama izin vermeecek.

Haklisin canim dert etmiyorum degil, sadece bunu yazilarimda fazla belli edemiyorum. O benim göz nurum, küçük bir çocuk gibi ayni. Kendine pek güveni yok, önceden hiç yoktu simdi benim sayemde biraz biraz düzeldi. O yüzden ona sesimi fazla cikaramiyorum maalesef. Üzülen ben oluyorum sonra

Piskopatla mutlusun. Tek kötü huyu piskopatlık adamın ya. Senin canın o canın. Sabret be gülüm

Şimdiden bozuldu zaten psikolojim :/ ona bagirip cagiriyorum hemen uzuluyo agliyo kiyamiyorum o zaman da .. Bi çözüm yolu bulmak istiyorum hani bu çocuğu düzeltmenin bir yolu yok mudur?

Beni dinlemeyeceğini adım gibi biliyorum ama genede cevap veriyim. YOLU FALAN YOK TEK YOL AYRILIK!

Ayrılamam çekerim diyosan da gitsin psikolojik destek alsın, o destek süresince sende çekeceksin yalnız. Birde bu destek sonucunda tamamen düzelmeyecektir ama biraz olsun iyiye gider nefes alırsın.

Yazdiklarini okuyunca basima geleceklerden korktum ya :) :) bn bundan onceki ilişkilerde hep aldatildim hep kandirildim ilk defa böylesine sadik biri denk geldi kavga ettiğimizde kapilarima dayandi sabahladi o yüzden kolay kolay bitirmek istemiyorum. Bu yüzden basima geleceklere katlanmam sanirim...

Konu sahibi dışında birkaç kişi daha yazmış oje yasak o yasak bu yasak. Kızlar kusura bakmayın, siz kendi adınıza karar veremeyecek insanlar mısınız? Arkadaşlarınızı, kimlerle konuşup kimlerle konuşamayacağınızı, ne zaman dışarı çıkacağınızı, ne giyeceğinizi, makyaj yapıp yapmayacağınızı nasıl olur da bir erkeğin karar vermesine izin verirsiniz? Ki bu erkekler sizin SADECE sevgiliniz. Hoş eşiniz bile bu kadar karışamaz, size hangi sıfatla karışmasına izin veriyorsunuz?

Yapmayın Allah aşkına, siz bireysiniz, kendi haklarınız, kendi istekleriniz var. Oldu olacak ne yemek yiyeceğinizi de sorun sevgililerinize.
Sizin sevgilinizden ne farkınız var, neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi?
Şimdi bana 'ama çok aşığım' falan demeyin, inandırıcı olmuyo kusura bakmayın. Adamlar resmen size 'sen bi şey beceremezsin, ben senin yerine karar veririm sen evde otur.' diyor resmen. Siz de buna ses çıkarmıyorsunuz. Aileniz sizi elin oğlunun kölesi olun diye mi büyüttü?

Ben bu tip beraberlikleri hastalıklı ilişki olarak görüyorum. Adam sizi 'siz' olduğunuz için sevmiyor, siz de hala ' çok aşığım, eşek sıpası, aman da çok tatlı benim baş belam' diye geziniyorsunuz.

Şu sizi çok sevdiği için çok kıskanan sevgililerinize bi söyleyin bakayım dışarı çıkma otur evde diye, hangisi kabul edecek.

Ha bir de dikkatimi çeken şey adam bir de pantolona laf ediyor eteğe falan da değil. Ne giymeniz gerekiyormuş çok merak ettim açıkçası.

Sizin böyle adamlardan ayrılmayacağınız çok açık, yalnız bu huyunu değiştiremezsiniz hatta sesinizi bile çıkaramayıp ilerde yapabileceklerine de katlanırsınız. Allah yardımcınız olsun, ne diyebilirim.

korktugun birgün senin de başına gelecek emin ol, ben bunu felaket tellallıgı olsun die yapmıyorum, ki en baştan da dedim dinlemeyeceksin belli, yaşayıp kendin göreceksin. ama sen diyorsun ya ben daha önce aldatıldım bu çok sadık die, emin ol yeryüzsünde hem seni kısıtlamayan hem de sadık erkeklerde var

benm eski sevgilim de kapılarıma dayanırdı kavga edince ayrılmayayım ondan die, çok seviyordu ben adım gibi eminim. zaten kıskanması da sevdiginden geliyor die ne teselliler buldum kendime ben 3 yıl boyunca. ama en sonunda naptı biliyo musun, ben onun işine geldigi gibi davranmayı bırakınca ( makyaj yapıp çıkıyordum dışarı o yokken ) , onun istemedigi şekilde gezmeye başlaınca ( teyzemle avm ye gitmekten bahsediyorum ), onun istemedigi yerlerde kalınca ( erkek kuzenimle beraber ananemlere gittim ) o kapılara dayandıran, telefonlarda ağlatan benim için ölecek olan adamın sevgisi bir anda bitiverdi.

Allahıma şükür hayatımdan çıkmış diyorum şimdi, şu an hem beni çok sevdiigine inandıgım hem de hiç birşeyime ( çatalımın gözükmesi hariç ) karışmayan biri var hayatımda. tercih senin. yookk ben onun istedigi gibi biri olacam diosan devam et, ama olmayacagım diyorsan o zaten seni bırakacaktır, malesef bu türler böyle.

sanırım sen onunla beraber devam edip yaşayıp görmeyi tercih edeceksin, dilerim sonuç ne olursa olsun senin mutlugunla sonuçlanır

bukadar kıskançlık sevgiden değil sıkıntıdan var bu çocuğun bı sıkıntısı ama çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…