- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.910
- 798
- Konu Sahibi Loveliiess
-
yaş kaç canım...
21 yasindayiz ikimiz de canim.
evlenince seni eve kapatır, sen de buradaa konu açarsın, eşim beni markete gittim diye dövdü diyetripli erkeklerle hayat zor ilerde aynı evin içinde trip atınca seninde psikolojin bozulur
ee seviyorsan katlanacaksın. yapacak bir şey yok. çünkü bu onun dnasında var. değişemeyeceğine göre sende seviyorum işte dediğine göre,bu şekilde kabul edeceksin.Hayır tabi kiama napayım seviyorum işte
Oy ne şirin guduuu. Mevcut dert saçı fiyonklu sıfatlarla da desteklenince daha bir üzüldüm ben. Siz de bu kıskançlıklardan bunaldınız ve fikir soruyorsunuz he mi :) Yoksa "maralım, ceylanım çıkaracaaasın o eteği. Ben hatunumu kimselerlen baylaşmaam" dediğinde "uff ama aşkım yhaa ihhii" mi diyorsunuz? :)
Çok sempatik gerçekten de ben kıskançlıktan yakınan hatunları pek samimi bulmuyorum bacım ya. Hani kıskançlık boyutunu aşıp şiddete dönüşmediyse çok emin konuşuyorum hatunlar arasında bir övünç malzemesi olarak kullanılır bu durum. "Ne kadar seviyor beni yhaa" fikrinin dolaylı yoldan anlatılmasıdır. Canım yha :)
O değil de geçer kardeş bu haller. Hele birkaç yılı devirin "huff bana hiç ilgi göstermioooo hiç kıskanmıooo" diye dertlenirsin sonra. Tabi bence bunu hiç istemezsin :) Zira egon okşanıyor o böğrü yanık delikanlı hallerin yansımasından. Mutluluklar dilerim efem. Birkaç yıl sonra hala aynı ilişkide olursanız başka bir dertte görüşmek dileğiyle, esen kalınız :)
sınıftaki erkeklerle konuşmanı istemiyor.Mizah şeklinde yaklasimin beni güldürdü tesekkur ederim :) yalniz kesinlikle amacim kiskanildigimi cümle aleme göstermek degil boyle kiskanclik mi olur allah askinasadece cok karamsar bi sekilde yazmak istemedim hani milletin icini bogmayayim diye o yuzden smileylerle anlatmaya calistim. Ben onun bu kiskancligindan hic memnun degilim tamam bazi konularda kisitlanmak guzel, en azindan sevildigini hissediyor insan ama bununki cok farkli. Yaza kadar butun kiyafetlerini atacagiz yerine yenilerini alacagiz diyor ve gosterdigi kiyafetler o kadr kotu ki, asla giyecegim seyler degil. Bunu da gectim siniftaki erkeklerle konusmami bile sorun ediyor ben onlarla disarda bile gorusmuyorum sadece sinifta bir iki muhabbet geciyo o kadar. Konusarak halletmek istiyorum bu sorunlari, ama nasil yapabilirim bilmiyorum bu yuzden konu actim.
Haklisin canimyani verdiğin cevaplardan çokta dert ettiğini düşünmüyorum.Herkes halinden memnun.Sevgilinin tirplerine,yasakladığı şeylere bakarsak,henüz yaşı küçük.23 bile değildir.Yoksa aklı başında,ayağı yere basan insan bu tip ergen triplere girmez.Kıskançıktan başka kötü huyu yok diyosun da.Zaten senin hayatıan müdahale etmekten,kimle konuşup kimle konuşmayacağına,ne giyip ne giymeyeceğine o karar vermekten,senin fikirlerini önemsememekten daha büyük ne sorun olabilir ki
Şimdiden bozuldu zaten psikolojim :/ ona bagirip cagiriyorum hemen uzuluyo agliyo kiyamiyorum o zaman da .. Bi çözüm yolu bulmak istiyorum hani bu çocuğu düzeltmenin bir yolu yok mudur?
yaa bu kıskançlık konularına yorum yapmadan duramıyorum, aslında biliyorum hiç bişey de değişmeyecek çünkü zamanında beni uyardılar dinlemedim kendi gözleirmle gördümşimdi var ya bazen giydigim body den çatalım gözüküyor die kaş göz yapıyor erkek arkadaşım gözünü oyasım geliyor o kadar tahammulsuzumm
sen ayrılmak istemiyorsun ve ona göre bir yorum bekliyorsun demek, tamam sana ayrılmadan bikaç bişey söleyimdeğişmez canım o mumkun değil değişmezz, gitgide de artacaktır emin ol, ilk tavizi verdigin anda onun eline bütün yetkileri verdin çünkü çok seviyorsundur mutlaka, buraki arkadaşlarımızın pek çoğu da çok sevdikleri için hayatlarının bi kısmında böle bişeyi yaşaışlardır tahminimce benim yaşadıgım gibi bi süre sonra öyle bir hale gelecek ki otobuste yanındaki koltuga erkek oturmuş olsa aman tanrıımmm neden oturttun neden o oturunca kalkmadın sözünü duyacaksın, şimdi olmaz diyosun ya olacak hiç merak etmeee
aynı sınıfta okudugun arkadaşın senden bant istese bunu sevgiline rapor etmen gerekecek çünkü isteyecek.. benm manyak büfeye gitsen haber ver diyordu, ne salakmışım bende veriyordum :44: şuurum kayıpmış zaar, babam sorman bana şeylerin hesabını sevgilim de kimmişş ama akıl şimdi geliyor başa tabi
ayrılmak istemiyorsan çok seviyorsan ya o gardrobu atıp yenilerini onun istedigi gibi ( kendi zevikini unut, artk öle bişey yok, sadece onun zevki onun istekleri var ) döşeyeceksin. facebook tan erkekleri sileceksin ( tavsiyem seni aradıgında bulmamaları şeklinde face ini de ayarla, sildiklerin geri ekleyince de sorun oluyor çünkü ) ve o insan hayatındayken asla yanına yamacına bulunsugun odaya hatta evine bir erkek yaklaştırmayacaksın ( ben bi kere 17 yaşındaki kuzenim kumsalda dizime yattı die kavga etmiştim kendisiyle, sende hazırla yavaştan ) bunları kabullenmekten başka çare yok
he ama diyosan ki yok arkadaş ben onun zevklerinden daha önemliyim, kendi benligimi çok sevdigim o adam için bile kaybedemem, o zaman ayrılacaksın, kendine yeni bir hayat yolu çizeceksin. ve bir gün yeniden birini sevdiginde ve o kişi kıskanç bir insan olmadıgında ohhh be dünya varmış diyeceksinkarar senin canım Allah yardımcın olsun
Yazdiklarini okuyunca basima geleceklerden korktum ya :) :) bn bundan onceki ilişkilerde hep aldatildim hep kandirildim ilk defa böylesine sadik biri denk geldi kavga ettiğimizde kapilarima dayandi sabahladio yüzden kolay kolay bitirmek istemiyorum. Bu yüzden basima geleceklere katlanmam sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?