- Konu Sahibi Loveliiess
-
benımkıde öylesankı herkes kollarını açmış benı beklıyormus gıbı davranıyor,
yıcekler ya beni
burcu yengeç mi?
Disari cikmami fazla istemiyor zaten, cikinca hep surat yapiyo. Erkeklerle konuşma diyo -ki erkeklerle cok muhabbet kuran biri değilim bitirmeye calistim ama yapamadim iste 3 günden fazla sürmedi maalesef ayrilik:/ yapamayacagimi bildiğim icin ayrilik dişinda çözüm istedim sizlerden
Nükleer santral diyince gözüm döndü bi anda. Nükleer santrallere hayır dediğim için ülkemin gelişmesini istememiş oluyorsam, olayım, bununla da gurur duyarım! NÜKLEER SANTRALLERİ HİÇBİR ŞEKİLDE HİÇBİR YERDE DESTEKLEMİYORUM! Destekleyen insanlar da bana göre ya kördür ya da gözlerini para hırsı bürümüştür. Nükleer santral ne demek biliyo musunuz, peki siz ideolojisini desteklediğiniz partinin bu diretmesini hiç sorguladınız mı? Nükleer santralleri desteklemeyen insanlar sırf muhalefet için desteklemiyorlar öyle mi?
Peki neden hükümet ülkemizin gül gibi rüzgardan elde edebileceği enerji potansiyelini görmüyor da sonucu facia olabilecek Nükleer Santraller konusunda diretiyor??? Cevabı benim için basit: KENDİ ÇIKARLARI.[/QUOTE
şu an sevdiğin için her şeyi sana güzel geliyor kızması,karışması dimi.Bir süre sonra eğer evlenirsen ne kadar büyük bir hata yaptığını anlarsın.Hayat senin hayatın her şeyine müdahale ettirirsen sen sen olmaktan çıkarsın.Başkasının kimliğinde silik bir insan olursun tercih senin.
Benimkinin burcu yengec sormussunuz sasirdim boyle mi oluyorlar yengecler bana nefes aldirmiyor bir gorseniz. Sinir sikinti dayanamiyorum bazen.
ben de bu kadar körü körüne aşkı anlamıyorum bliliyor musunuz?insana kendini veherşey unutturacak birşey olduğuna da inanmıyorum.
siz de onun kıyafetini saçını sakalını beğenmiyormuşsunuz,peki neyine aşık oldunuz? ruhuna demeyin sakın,onda da kıskançlık var onunda beğenmiyorsunuz...eeeee sırılsıklam aşk da nesine peki?
bazıları kızacak belki bana ama ben cidden böyle bir duyguya inanmıyorum,aşka değil ,bu denli göz karartmaya değecek bir aşka..daha genösiniz ne gerk var ki bu denli ağır şeyleri yaşamaya??
kıskançlığı aşmış, senin üzerinde hakimiyet kurmaya başlamış. buna bi dur de
21 yasindayiz ikimiz de. Ne bileyim yakistiramiyormus pantolonuma falan laf ediyor anlamadim niyetini.Yaşlarınız küçük sanırım
Bu kadar karışma normal değil, herkesin kendi hayatı var sonuçta. Hele kıyafetlerini atıcaksın falan ne demek
21 yasindayiz ikimiz de. Ne bileyim yakistiramiyormus pantolonuma falan laf ediyor anlamadim niyetini.
21 yasindayiz ikimiz de. Ne bileyim yakistiramiyormus pantolonuma falan laf ediyor anlamadim niyetini.
Sen benden daha betermissin be canim. Nasil katlaniyorsun? Madem asil değilsin?Bana oje de yasak. Göz kalemi bile yasak. Her kıyafetim her davranışım mutlaka eleştiriliyor. Ne açık giyinirim ne bişey oysa ki. Ah ben neler çekmedim yaşım da senden küçük üstelik. Maalesef şimdilik bırakamıyorum ama kör kütük aşık kısımları benim için bitti. İnsan gerçeklerle yüzleşiyor elbet bir gün.
Bana oje de yasak. Göz kalemi bile yasak. Her kıyafetim her davranışım mutlaka eleştiriliyor. Ne açık giyinirim ne bişey oysa ki. Ah ben neler çekmedim yaşım da senden küçük üstelik. Maalesef şimdilik bırakamıyorum ama kör kütük aşık kısımları benim için bitti. İnsan gerçeklerle yüzleşiyor elbet bir gün.
Sen benden daha betermissin be canim. Nasil katlaniyorsun? Madem asil değilsin?
Kocanız bile olsa bu kadarı resmen zorbalık.Niye çekiyorsunuz böyle adamları ?[/QUOTE
Yarim donem kaldi her yerde ayni ortamdayiz ve bana psikolojik baski yapip daha da huzursuz edeceginden eminim o yuzden disimi sikiyorum. Bazen cok iyi bazen burnumdan getiriyor hep orta yolu bulmaya calistim ama yok mumkunati yok. Bir iki guzel gun icin haftalarimi mahvettim durdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?