Bu çocuk neden böyle garip?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benden hoşlandığını arkadaşına anlattı, o da selam verdi diye düşünmüştür çünkü 🤣
Arkadaşım onu önceden tanıyordu bende kimse selam verdi diye baktım gayriihtiyari göz göze gelmemizle göğsünü kabartip gözlerinden ego fışkırıyordu çok negatif bir andı ya çok sinirlendim

Kesin tipsiz biridir. Yani kendinden emin olan kasılmaz bence. İlgiye muhtaçsa kubarmıştır 😂
Evet en doğru yorum işte bunu duymak için yazdım aynı mı düşünüyoruz tarzında 😂 ama nasıl sinirlendim yani o an ki negatif enerjiyi görsen narsist bir bakisti anllatamam yani çok kötü bir enerjiydi ürktüm doğrusu 😬

Arkadaşlar iki haftadır tatildeyim bir ortamda bir çocuğu gördüm bir iki kere birine benzettim diye baktım daha sonra yeni gelmişti yer arıyordu bende yer göstermek için ona baktım sonra çocuk garip hallere girdi sanki onu beğeniyorum haline girip tuhaf tuhaf hallerde yanlış anladı sonra bende bu halini farkedince yer göstermekten vazgeçtim başka bir erkek gösterince hemen önüme döndüm,daha sonra beni bir kere çarşıda görünce arkadaşım onu tanıyormuş selam verdi bende gayriihtiyari kime selam verdi diye baktım,sonra çocukla göz göze gelince bir göğsü kabardı gözlerinden sen bana aşıksın havalarına girdiğini farkettim bir iki bakmak insaniyet namına yer gösterdim diye niye bu hallere girdi sizce açıkçası sinirlendim yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?
Tanımadığınız, hayatta bir daha görmeyeceğiniz insanların ne düşündüğünü nasıl bu kadar kafaya takabiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. O bakmış, bu dönmüş, niye öyle bakmış, bi hallere girmiş yahu size ne 😂

Tanımadığınız, hayatta bir daha görmeyeceğiniz insanların ne düşündüğünü nasıl bu kadar kafaya takabiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. O bakmış, bu dönmüş, niye öyle bakmış, bi hallere girmiş yahu size ne 😂
Şuan görüyorum ama sürekli beni rahatsız ediyor 🤦🏻‍♀️ o yüzden yazdım yani ne bileyim tuhaf şekilde rahatsız edici tavirlari var

Bir erkek arkadaşım bana burda bir kız bir erkeğin önünden geçse erkek, kız benim önümden geçti beni seviyor der demişti o ne biçim iş demiştim

Sonra kendim durağa gitmiştim. Minibüs yoktu durakta ortalıkta durmamak için durağın bankalarına oturiyim dedim orda da bi çocuk vardı. Ona olan en uzak mesafeye oturdum. Ama o sanki onun için orda oturmuşum gibi kalkıp diğer uca geçti. Başka bir gün yine durağa gittiğimde beni görünce eehh der gibi bir hareket yaptı. Sanki adamın peşindeyim te allam. Baksam sana mı bakarım demeyi çok isterdim ama nayn durup dururken nasıl denir ki:KK14:

Demem o ki var böyle mallar

Arkadaşlar iki haftadır tatildeyim bir ortamda bir çocuğu gördüm bir iki kere birine benzettim diye baktım daha sonra yeni gelmişti yer arıyordu bende yer göstermek için ona baktım sonra çocuk garip hallere girdi sanki onu beğeniyorum haline girip tuhaf tuhaf hallerde yanlış anladı sonra bende bu halini farkedince yer göstermekten vazgeçtim başka bir erkek gösterince hemen önüme döndüm,daha sonra beni bir kere çarşıda görünce arkadaşım onu tanıyormuş selam verdi bende gayriihtiyari kime selam verdi diye baktım,sonra çocukla göz göze gelince bir göğsü kabardı gözlerinden sen bana aşıksın havalarına girdiğini farkettim bir iki bakmak insaniyet namına yer gösterdim diye niye bu hallere girdi sizce açıkçası sinirlendim yani hemen böyle kapılması belli ettirmesi aşırı ve abartılı hale girmesi tuhaf değil mi?
ya belki hoşuna gitmişsindir o yüzden

Sizin bunu buraya dert diye yazmamız da bana garip geldi 😀

Oluyor boyle seyler kadin erkek farketmeksizin.
Benim bir aliskanligim var; ozelliklede evden calistigim icin, sabahlari evde kahve icmek yerine yakin yerdeki kafaye gidip iciyorum, yoksa hep evde olunca ayilamiyorum bile.. Ilk sectigim kafede kizlar calisiyordu. Birkac gun sonra garson kizin tavirlarinda gariplik sezdim. Hayir o mu lezbiyendi benim mi lezbiyen oldugumu ve ona yavsadigim icin hergun oraya gittigimi dusundu anlayamadim, ama kiz flortoz ve dalga gecer modda bana kahvemi getirmeye baslamisti son gunlerde. Neyse, sabah kahvesi kafemi degistirdim cok rahat edemedigim icin. Bu seferde yeni kafemdeki cocuk bi kac gunden sonra garip garip davranmaya basladi. Yine degistirdim, taa uzak bir yere gitmeye basladim falan derken. Bir sekilde bunlar oluyor... Konu acilacak kadar ciddi seyler degil ama nedenini bilmedigim birsekilde ve rahatimi sikca bozmasina ragmen bunlar oluyor. Size ozel degil yani. Muhtemelen sikca gittiginiz yerlerdeki insanlar ustlerine alinip, hoslanildiklarini sanip biryerleri kabariyor

Göğsü kabardı gözlerinden sen bana aşıksın havalarını nasıl anladın ya ?

Bir erkek arkadaşım bana burda bir kız bir erkeğin önünden geçse erkek, kız benim önümden geçti beni seviyor der demişti o ne biçim iş demiştim

Sonra kendim durağa gitmiştim. Minibüs yoktu durakta ortalıkta durmamak için durağın bankalarına oturiyim dedim orda da bi çocuk vardı. Ona olan en uzak mesafeye oturdum. Ama o sanki onun için orda oturmuşum gibi kalkıp diğer uca geçti. Başka bir gün yine durağa gittiğimde beni görünce eehh der gibi bir hareket yaptı. Sanki adamın peşindeyim te allam. Baksam sana mı bakarım demeyi çok isterdim ama nayn durup dururken nasıl denir ki:KK14:

Demem o ki var böyle mallar
Tam içinden geçeni söyledin yemin ederim boylesinden ne köy olur ne kasaba valla 😅😅 herhalde hiç bir kızdan ilgi görmedikleri için saçmalıyorlar 😅😅😅

Herhlade insanların tepkilerine beden diline karşı çok dikkatsizsiniz dikkat edin biri size bakıp takip falan etmesin yanlişa yorup basiniza bir şey gelir dikkatli olun
Kız ne alaka? Beden dili okumak bu kadar ayrıntılı mı hayatım? Aksine karşımdaki insanları çok dikkatli izlerim. Ancak yaptığı hareketlere anlam katacak değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X