Merhaba sevgili KK halkı. Benim garip bir derdim var. Şöyle ki bizim okuldan bi çocuk vardı bir zamanlar. Aynı okuldaydık yani. Aynı serviste gider gelirdik. Ama çocukla konuşma imkanımız hiç olmadı, hiç konuşmadık. Neyse ben bir spor salonunda çalışıyordum o zaman denk geldik. Konuştuk falan. Çocuk çok ilgiliydi bende hoşlandığı için mi yoksa kibar olduğu için mi bilmiyorum çocuk kibar bi tip çünkü. Ama ben o zaman uzun süreli bi ilişkinin içinde olduğum için çocukla çok fazla muhattap bile olmadım. Ama çocuktan inanılmaz bi elektrik almıştım bunu itiraf etmeliyim. (Çocukla en son konuşalı 2 sene oluyor bu arada), Gel zaman git zaman, bazılarınız biliyor uzun ve sorunlu bi ilişkiden çıktım burada da anlatmıştım. Ama geçmişteki bu çocuk yani çok az iletişiminin olduğu bu çocuk ara ara sürekli aklıma gelmeye başladı bu ara. Ondan aldığım elektriğin yoğunluğunu düşünüp duruyorum, aklımdan atamıyorum bi kaç gündür. Aptalca belki ama böyle bir durumun içine düştüm yok yere. Çocuğu bütün sosyal medya hesaplarından buldum ama ne ortak bi arkadaş ne bir şey hiçbir şey yok. Sevgilisi de yok o da belli. Çocukla bir şekilde iletişime geçmek istiyorum ama yazarsam sapık ya da stalker durumuna düşmek istemiyorum. Aslında aynı yerde oturuyoruz ama nasıl karışılaşırız bilmiyorum. Ama denemek de istiyorum çünkü çocuğun mizah anlayışı, yazdıkları falan o kadar benlikki çok uyumlu olduğumuzu hissettim bi an. Bir yanım iletişime geçmeyi dene ne kaybedersin diyor, diğer yanım böyle bi korkuyor. Ne yapmalıyım sizce, iletilme geçmeli miyim bu çocukla geçeceksem nasıl iletişim kurabilirim? :/