Bu cümle ne demek?

Ben bütün konularını eleştiren birisiyim.
Kesinlikle doğru bulduğum birşey yok fakat kızın psikolojisi kötü bir vaziyette.
İntihar etmeye teşebbüs eden bir üye.
Size göre belki basit gelebilir bu şahit olduğu olay,ama onu o an o psikolojiyle ne derecede rahatsız etmiş onu bilemeyiz ve karşısında ki kişi abisinin eşi.
Her kim olursa olsun zoruna gider diye düşünüyorum.
Yani ben olsam,sen olsan belki güler geçersin ama elanur öyle tepki veremiyor çünkü tedavi görüyor şuan. Yaşadıklarını bilemeyiz.
Ben zaten bilenler için yazdım yorumumu,sizin ve konularına hakim olmayanlara yazmamıştım.
Sürekli eski konularını açanlar var. Onlardan bahsettim :)

Neden intihara tesebbus etmis ki? Herhalfe gelinle abisinin sorunlari yuzunden degildir. Iyi de bir sekilde baskalarinin sorunlariyla ilgilenmemeyi ogrenmeli. Yoksa bu intihar psikolojisinden kurtulamaz. Banane deyip gecmesini bilecek. Abisiyle yengesinin sorunlarini bu kadar dert edinen biri, yarin evlendigi zaman en ufak bir sorunu oldugunda ne yapacak? Herhalde kafayi yer.

Birçok sorun yaşamış dediğine göre.
Yani canım şöyle bir durum var herkesin karakteri bir değil. Benim kız kardeşim misal,ağır psikolojik sorunlar yaşıyor her lafı abuk subuk yere çekiyor ve tedavi olmasına rağmen bu düzelmiyor.
Anne karnındayken neler yaşatıldığı çok önemli kesinliklr ona bağlıyorum. Benim kız kardeşimi aldırmak istedi uzun bir süre,yani istenmeyen gebelikti. Ve etkilenmiş olmalı ben bir kitapta okudum bu tarz gebeliklerde genelde çocuklar ilerleyen yaşlarda ya şizofren olur yada ciddi psikolojik sorunlar yaşarlar.
Veya çocukluğunda kim bilir neler yaşamış. Sevgisiz de kalmış olabilir. Karakteri de böyle olabilir.
O da istemez sonuçta bunları yaşamak :)

Sevgili konu sahibi görümce sen şimdi bu dedikoduyu bize anlattın biz gelin hanıma salladık ama sanırım seni bu kesmez şimdi annenlerle komşuları eve topla bi posta da onlara anlat sonra hepiniz aynı anda bir iki üç deyin ve “aaaa ne ayıp” cümlesi eşliğinde cık cıklayın,bu da kesmezse düşünürüz yine bişiler

Madem abiniz sizin icin bu kadar onemli o laf soylendiginde yuzune karsi vereceksiniz cevabi burda arkasindan konusmakla sadece dedikodu yapmis oluyorsunuz... abinizi cok sevdiginizi de sanmiyorum ayrica...

gelinin endişelenip aglaması ve başka iş istememesi cok normal...
sizden daha cok etkilenir bu durumda, asıl size laf söylemek düşmez. abinizin işi hakkında

ama söylediği laf çok argo olmuş. ve ayıp. bi bayana yakışmaz.

Kamu spotu gibi konu
Buyumeden evlenmeyin
Adam gibi bir is sahibi olmadan evlenmeyin elin kizina sebep olmayin
Esinize kufreder gibi konusmayin
Herkes kendi anladigi isi yapsin guvenlikci ne anlar emlakciliktan ?
Vs vs seklinde devam eder

Edit; yazim hatasi

Son düzenleme:
Kamu spotu gibi konu
Buyumeden evlenmeyin
Adam gibi bir is sahibi olmadan evlenmeyin elin kizina sebep olmayin
Esinize kufreder gibi konusmayin
Herkes kendi anladigi isi yapsin guvenlikci ne anlat emlakciliktan ?
Vs vs seklinde devam eder

hangi birini yazsam diye düşünürken senin mesajını görmem iyi oldu, toplama bilgisayar gibi olmuş ama dehşet özetlemişsin

güvenlikten istifa edip başka bir yerde de iş imkanı bulabilir diye biliyorum ben.açıkcası bu zamanda dükkan işletmek gerçekten çok zor kurulu düzeni varken bende istemezdim açıkcası.söyled,ği laf çok ayıp evet çok sinirlenmişki öyle bir şay çıkmış ağzından tabi bu onu haklı kılmaz.bence dükkan işini babanız ele alsın bir olmazsa yanına eleman alır iş nasıl gider eder ona göre düzen kurulur.

Aslında kız da bi bakımdan haklı.Sonuçta evliler bir düzen var ortada bir işi de var ve iş değiştirmek o kadar kolay birşey değil sonunun ne olacağı bilinmiyor.Kız da bu yüzden haklı olarak tedirgin endişeleri var.Ama o lafı söylemesi doğru değil bi nebze içindekileri dışına vurmuş.Belki kendi aralarında olan birşey var da onu imâ etmeye çalışmış olabilir biz bilemeyiz ki bunu.Siz en iyisi kafanızı yormayın bırakın karı koca aralarında helletsinler...

Elanurun kokusundan bağımsız olarak sormak istiyorum.

Aynı şeyi bir erkek karısına söylese adamcağız haklı diyecek miydiniz? Bence bir farkı yok. Çok terbiyesizce.

Lafı söylediği konuda haklı demedim.O lafı söylemesi zaten hiç doğru değil ama tedirgin olduğundan durumda haklı olduğundan bahsediyorum

Lafı söylediği konuda haklı demedim.O lafı söylemesi zaten hiç doğru değil ama tedirgin olduğundan durumda haklı olduğundan bahsediyorum
Hepimiz hayatta birşeylerden tedirgin oluruz o ayrı ama bu çok büyük terbiyesizlik. Endişeler böyle ifade edilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…